Diáksport

„Kapkodd a Lábad” megyei sikerrel

A Fogyatékosok Országos Diák- és Szabadidősport Szövetsége (FODISZ) 15. alkalommal rendezte meg az I–II. korcsoport részére a „Kapkodd a lábad” sorverseny országos diákolimpia döntőjét a Tatai Edzőtáborban. (2015.04.16.)

Tovább

Nagy siker a Balázs-kupán

Immáron 30. alkalommal tartották meg Győr Megyei Jogú Város szervezésében, rendezésében a nemzetközi BALÁZS KUPA kézilabda torna, melyre közel 100 csapat nevezését regisztrálták. (2015.04.12.)

Tovább

Bunyós érmek diákolimpiáról

Győrben rendezték meg a serdülő és junior korosztály számára az ökölvívó diákolimpiát. A rekord számú mezőnyben 52 klub 312 versenyzője indult a bajnoki cím megszerzéséért. A seregszemlén a Tatabányai Sport Club 13 versenyzője vett részt. (2015.04.12.)

Tovább

Kapkodd a lábad!

A Tatai Edzőtáborban rendezik meg a jubileumi, 15 éves „Kapkodd a lábad” sportprogramot április 10. és 11-én. Az országos diákolimpia döntőjébe jutás a tét. (2015.04.09.)

Tovább

Sport- és hangszerválasztó

Tata Város Önkormányzata, a Tatai Edzőtábor és a Tatai Atlétikai Centrum együttműködésének köszönhetően ismét megtartják a Tatai Nagy Sportágválasztót, egyben a Nagy Tatai Hangszerválasztót. A rendezvény időpontja: 2015. május 15-16. (péntek, szombat), 9-17 óra között. (2015.05.06.)

Tovább

Terematlétikai sikerek

Veszprémben rendezték a SPORT XXI. korosztály első újévi versenyét, amely a terematlétikai versenysorozatának első állomása volt. Tatabányáról 6 atlétikai csapat (48 fő) indult a megmérettetésen. (2015.01.26.)

Tovább

A Váci-iskola elismerése

A 2013/14-es tanév diákolimpiai versenyeinek legsikeresebb iskoláit és tanárait díjazta a Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ). Az elismertek között van a tatabányai Váci Mihály Iskola. (2015.01.22.)

Tovább

Diáksportolókat jutalmaztak az edzőtáborban

A megyei diáksport-szövetség a Tatai Edzőtáborban jutalmazta azokat a sportolókat, akik az országos viadalokon diákolimpiai címeket vagy dobogós helyezéseket értek el. (2014.10.04.)

Tovább

Hangulatos sportágválasztó az edzőtáborban

A Tatai Nagy Sportágválasztó és Hangszerválasztó első napját nevezhettük volna esőnapjának is, ugyanis mind az előkészületeknél, mind a rendezvény ideje alatt változó intenzitással hullott az égi áldás, de ez nem tántorította el  sem a sportágakat, sem az oktatási intézmények csoportjait. (2014.05.18.)

Tovább

Kecskeméti Martin diákolimpiai bajnok

Ismét van Tatának ökölvívó utánpótlás olimpiai bajnoka.  Az ökölvívók utánpótlás nagykanizsai olimpiai tornáján kecskeméti Martin remekelt és lett aranyérmes. (2014.04.22.)

Tovább

Bábolnai diákok regionális sikere Veszprémben

A Kinder Sport+ program még a tavaly ősszel írt ki egy pályázatot, amelyre a Bábolnai Általános Iskola is pályázott. Mintegy 300 oktatási intézmény közül a legjobb 64 közé kerültek, így nagy örömmel kezdtek neki a feladatok megvalósításának. (2014.04.19.)

Tovább

Nagyszerű diáktornászok

Hat arany- 3 ezüst- és 4 bronzérem a tatai ifjú tornások termése a megyei diák tornaolimpia döntőjében. És ezeket a ragyogó eredményeket úgy érték el, hogy egyelőre nincs állandó edzőtermük, vagyis eléggé mostoha körülmények között készülhetnek a megmérettetésekre ezek a roppant tehetséges gyerekek.  (2014.02.25.)

Tovább

« 3/6. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió