Sakk

15 éves és már sakkmester

FIDE mesteri fokozata elérése kapcsán elismerésben részesítette Esztergom Város Önkormányzata Szabó Márton Mihály sakkozót, akit ez alkalomból a polgármesteri hivatalban fogadott Romanek Etelka polgármester asszony. (2017.03.03)

Tovább

A naszályi sakkozók diadala

Tatabányán, a sárberki iskolában rendezték a sakk diákolimpia megyei döntőjét, ahol kiválóan szerepeltek a naszályi Géniusz SE fiatal versenyzői. (2017.02.06)

Tovább

Az Esztergomi Sakk Club az NB II közelébe került

A hétvégén rangadót nyert a csapat a Szentgyörgymezői Olvasókörben. Az M1 bajnokságban második helyezett Géniusz Tata-Naszály II. csapata érkezett városunkba (a Géniusz Tata-Naszály első csapata az NB II-ben szerepel), Szabó Marciék a rangadón 7-3-ra könnyedén nyertek. (2016.12.20)

Tovább

Megyei sakkbajnokság, Esztergom

A IV. Esztergom Fide Open-t október 21-23. között rendezték meg Esztergomban, a bazilika árnyékában, a Balassa Bálint Iskolában. A nemzetközi verseny egyben Komárom-Esztergom megye felnőtt sakkbajnoksága is volt. (2016.10.28)

Tovább

Koródi Mihály Tatabánya szenior sakkbajnoka

A Vértes Agórája adott otthont a Tatabánya MJV Önkormányzata által meghirdetett 2016. évi Országos Szenior Rapid Sakkverseny tatabányai elődöntőjének. A versenyre nevezhetett minden olyan tatabányai lakcímmel vagy bejelentett tartózkodási hellyel rendelkező magyar vagy külföldi állampolgár, aki 2016. június 30-ig betöltötte a 60. életévét. (2016.08.03)

Tovább

I. Bakonyalja Open Nemzetek Sakktornája

Az idei Kisbéri Napok keretében első alkalommal rendezték meg a Bakonyalja Open Nemzetek Sakktornáját. (2016.07.31)

Tovább

Pásztor Balázs országos bajnok

Balatonlellén rendezték az országos korcsoportos sakkbajnokságot, ahol a Géniusz SE Tata-Naszály versenyzői is részt vettek. A 10 éves fiúk között induló Pásztor Balázs bajnoki címet szerzett korosztályában. (2016.07.31)

Tovább

Sakk NB-II. Breyer csoport: bajnok a Géniusz!

A hétvégén a 11., egyben az utolsó fordulót rendezték az NB II. Breyer-csoportjában. A listavezető Géniusz Tata-Naszály csapatának 6,5 pontot kellett szereznie ahhoz, hogy biztosan az élen végezzen. A Géniusz élt is a kínálkozó eséllyel és az Ászár-Kisbér vendégeként aratott 8-4-es győzelmével megnyerte a bajnokságot. (2016.04.23.)

Tovább

Új-Zélandról is érkeznek sakkozók Esztergomba

Hamarosan nemzetközi sakkmesterek és fiatal titánok népesítik be rövid időre Esztergomot, április 8-án rajtol ugyanis a III. FIDE Open nemzetközi sakkverseny a Kőrösy Kollégiumban. Eddig 8 ország több, mint 90 versenyzője jelezte, hogy a „Bazilika árnyékában” A és B csoportban asztalhoz ülnek. (2016.04.07.)

Tovább

Sakkos helyzetkép

Megyénkben jelenleg húsz sakkcsapat verseng a különböző bajnoki osztályokban. Az NB II.-ben (a tulajdonképpeni harmadosztályban) négy együttesünk szerepel. A 12 csapatot számláló Breyer-csoportban jelenleg a mind a hat meccsét megnyerő Géniusz Tata-Naszály vezeti a táblázatot 55 ponttal, 4,5 ponttal megelőzve a Biatorbágy együttesét. (2016.01.16.)

Tovább

Újabb szép sakkos sikerek

A Kőkúti Általános Iskola nem csak kiváló kézilabdásairól híres. Évek óta szisztematikus sakkoktatás folyik a sportos intézményben, és sok szép sikert érnek el a fiatalok. (2014.02.20.)

Tovább

Sakk: Almásfüzitő bajnoka

Huszonhat versenyző nevezett az idén már tizennegyedik alkalommal megrendezett Almásfüzitő Bajnoka nevet viselő tornára, amely egyben, az idén először Zsebők Ottó-emléktorna is volt. (2012.01.23.)

Tovább

« 1/2. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió