Atlétika

Ezüst és egy bronzérem Mosonmagyaróvárról!

A TSC Geotech atlétái már el is kezdték a versenyzést a 2021. esztendőben. Sportolóink Mosonmagyaróváron vettek részt január 11-én a Sport XXI – ÉDR elnevezésű versenyen. (2021.01.19)

Tovább

Maráz Zsuzsi nyert az Ultrabalatonon

Az esztergomi ultrafutó negyedszer nyerte meg a balatoni versenyt. A női versenyzők közül futott be elsőként, az összesített mezőnyben is szép eredményt ért el. Idén rendhagyó módon október első hétvégéjén rendezték Balatonfüreden a 14. NN Ultrabalatont. A versenyt a koronavírus miatt odázták el tavasszal.(2020.10.03.)

Tovább

Áts Viktória Földi Imre Sportösztöndíjas

Tatabánya Földi Imre Sportösztöndíjában részesült 2020-ban Áts Viktória atléta. Áts Viktória a Tatabányai Sport Club atlétika szakosztályának kitűnő sportolója, sokszoros diákolimpiai és országos bajnok, korosztályos magyar válogatott. (2020.09.07.)

Tovább

Újabb pályafelújítás Tatabányán

Megújul a Grosics Gyula Stadion atlétika pályája (2019.09.23)

Tovább

Interjú Hanesz Józseffel, a TAC elnökével

Sok munkával járó, olykor nehéz döntéseket igénylő, de összességében sikeres sportévet zárt a Tatai AC – mondta évértékelőjében Hanesz József, az egyesület elnöke, aki éppen egy esztendeje vette át a patinás klub irányítását. (2019.06.16)

Tovább

Hopp Parádé - Tatabánya

Tatabányán az Árpád tér adott helyet az idei Hopp Parádénak, melynek keretében női távolugrók és rúdugrók vették birtokba a megyeszékhely központját. (2019.06.04)

Tovább

TSC Geotech fedett pályás magasugró verseny

Harmadik alkalommal szervezett a TSC Geotech fedett pályás magasugró versenyt a tatabányai ugrócsarnokban (2019.02.07)

Tovább

2023, Budapest: Atlétikai VB!

Óriási siker: Budapest rendezheti meg a 2023-as atlétikai vébét!Több, mint egymilliárd néző láthatja majd a világon Budapest legszebb arcát – többek között ez is a hozadéka lehet annak, hogy 2023-ban a magyar főváros rendezheti meg a szabadtéri atlétikai világbajnokságot. Magyarország még sohasem rendezett korábban szabadtéri atléikai vébét, ami a világ harmadik legnagyobb sporteseményének számít. (2018.12.04)

Tovább

A komáromi Vasember az USA-ban első helyen végzett

A komáromi Szőnyi Ferenc nyerte meg a New Orleansban megrendezett DECAMAN USA NEW ORLEANS 2018. 10x-es Iron Man versenyt, magyar idő szerint csütörtök este, több mint 8 nappal a rajt után – adta hírül a versenyző a hivatalos Facebook-oldalán. Három számban: kerékpárban, futásban, úszásban teljesített emberfelettien. (2018.11.16)  

Tovább

Kiválóan szerepeltek a TSC-Geotech ifjúsági és jun

A Budapestben rendezett, az országos élmezőnyt felvonultató két korosztályos döntőn kiválóan szerepeltek a tatabányai TSC-Geotech sportolói. A szakági sikereket nézve az ugrók jártak az élen, akik három bajnoki címet és két dobogós helyezést szereztek, míg a gerelyhajító szakág egy bajnoki címmel és egy bronzéremmel gazdagította a szakosztály sikereit. A futók pontszerző helyen végezte, úgy hogy nincs oka szomorkodni az edzőknek és a szakosztály vezetőinek. (2018.09.03)

Tovább

Spartan Super verseny lesz a Vértesben

Jövő hét végén, június 9-10-én Várgesztesen rendezik az idei második magyarországi Spartan akadályfutó-versenyt, amelyen több mint nyolcezren állnak majd rajthoz. A Vértesben gyönyörű környezetben szombaton az úgynevezett Super távú eseményt rendezik, ez legalább 13 kilométert és 25 akadályt jelent, míg másnap Sprint távon (legalább 5 km, minimum 20 akadály) próbálhatják ki magukat a résztvevők, valamint mindkét napon rendeznek Kids versenyt a legkisebbek számára. (2018.05.29)

Tovább

Lovagkeresztet kapott a szőnyi vasember

Szőnyi Ferenc ultrafutónak, a kihívások vasakaratú szerelmesének neve már fogalom nemcsak a futók, de a triatlonisták és az extrém sportok rajongóinak körében is, szerte a világon. Nemzeti ünnepünk alkalmából most nem kupát vagy érmet, hanem a legmagasabb állami elismerést, a Magyar Érdemrend Lovagkeresztjét vehette át a kiváló sportoló. (2018.03.14)

Tovább

« 1/26. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió