Evezés

Sikeresen rajtoltak az esztergomi evezősök!

20 klub versenyzői álltak rajthoz a Ferencvárosi Evezős Club hét végén megrendezett országos versenyén. Az Esztergomi Evezősök Hajós Egyletének 11 versenyzője, sikeresen rajtolt az év első rendes távú versenyükön, amelyen 7 érem mellett további 5 döntős helyezést értek el. (2017.05.14.)

Tovább

Evezős Jó sportolók - Jó tanulók Esztergomban

Esztergom Város Önkormányzata, már hagyományosan meghirdette  város "Jó sportoló-Jó tanuló " pályázatát. A város valamennyi sportágát átfogó díjátadásra az Esztergomi Vár Lovagtermében került sor. A közel száz sportoló diákot érintő rendezvényen, a sportolókon kívül, edzőik, testnevelő tanáraik, szülők, nagyszülők jelenlétében Romanek Etelka, a város polgármestere méltatta a sportolók tanulmányi és sporteredményeit. (2016.12.27)

Tovább

Őszi evezős duatlon

A ”Sport XXI.” utánpótlás nevelési program keretében került megrendezésre, a Műegyetemi Evezős Club szervezésében az „Őszi Evezős Duatlon”, mely egyben az utánpótlás korú evezősök számára vizes szezonzáró eseménye volt. (2016.11.06)

Tovább

Országos Diákolimpia és Diákranglista döntő

A Magyar Diáksport Szövetség és a Magyar Evezős Szövetség közös rendezésében került sor a 2016-2017-es tanév Evezős Diákolimpiai és Diákranglista versenyek döntőinek megrendezésére. A versenyeknek a Velence-tavi evezős pálya adott otthont. (2016.10.19.)

Tovább

XXI. Által-ér evezős túra

A Zöld Sziget Kör Természetvizsgáló Közhasznú Egyesület oktőber elsején 8 órától rendezi a Mikoviny Sámuel emlékének megőrzését célzó XXI. ÁLTAL-ÉR Vízi (ill. gyalogos-, kerékpáros-) túrát. (2016.09.05)

Tovább

13 esztergomi érem az Evezős OB-ről

Az országos bajnokság előtti háromhetes formába hozó, napi edzések után, mindössze 10 fős csapat utazott Esztergomból Szegedre, a 2016. évi Magyar Bajnokságra. A kemény edzések után a siker nem maradt el. Mind a 10 versenyző dobogós helyen végzett, és közülük hárman 2-2 érmet is nyertek. (2016.07.29)

Tovább

Esztergomi sikerek a XXI. Tatai Regattán

A regatta az éves versenynaptár egyetlen rövidtávú, 500 méteres, sprint versenye, melyet a Tata-Tóvárosi Vízisport Egylet rendezett meg a tatai Öregtón lévő versenypályán. A versenyre az ország 10 evezős klubjából érkeztek nevezések és zömében utánpótlás korú versenyzők. (2016.07.10)

Tovább

Aranyat hoztak a sárkányhajósok Kimléről

A tatai Sínen Túliak Baráti Társasága és a Komáromi Városi Sport Egyesület közös csapata a közelmúltban Kimlén, a harmadik alkalommal megrendezett Szigetközi Sárkányhajó Fesztiválon vett részt és remek eredményt ért el. (2016.07.06)

Tovább

Evezés: Ezüstérmek az esőben

Nem kímélte az időjárás annak a 21 klubnak a versenyzőit, akik szombaton a Csepel Kupa Országos Evezős versenyen álltak rajthoz. Az eső egész nap,változó intenzitással áztatta nagy létszámú futamok résztvevőit. Az Esztergomi Evezősök Hajós Egyletének versenyzői 10 versenyszámban képviselték egyletüket, melyekben négy ezüst, 1 bronz érmet nyertek és további 6 döntős helyezést értek el. (2016.05.18)

Tovább

Létesítményfejlesztés az esztergomi evezősöknél

A kiemelt sportágak létesítményfejlesztési programja keretében, az Emberi Erőforrás Minisztériumának támogatásával, napkollektoros fejlesztések valósultak meg az Esztergomi Evezősök Hajós Egyletének Prímás- szigeti csónakházában. A fejlesztés 2015-ben, első lépcsőként a használati meleg víz ellátását biztosító 5 kollektor és ahhoz tartozó meleg víz tároló és automatika kiépítésével kezdődött. (2016.05.17)

Tovább

Evezősök szárazon és vízen

Az Esztergomi Evezősök Hajós Egyletének utánpótlás korú versenyzői, a MOB. Sport XXI.Program vízi nyitányaként, Budapesten megrendezett „evezős-duatlon” versenyen vettek részt. A versenyen a11- 16 éves korosztály versenyzői, további korcsoportokra bontva, álltak rajthoz, melyek során azonos távú evezést és futást kellett teljesíteniük. (2016.05.10)

Tovább

UTÁNPÓTLÁS és DIÁKSPORT ESZTERGOMBAN

Az Esztergomi Evezősök Hajós Egylete, az Olimpiai Bizottság, a Magyar Evezős Szövetség és Esztergom Város Képviselő Testületének pályázati támogatásainak ösztönzéséire is, alapvetően az utánpótlás neveléssel, és a város diáksportjával való kapcsolatának erősítésére törekszik. (2016.02.23.)

Tovább

« 1/10. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió