Evezés

Evezősök szárazon és vízen

Az Esztergomi Evezősök Hajós Egyletének utánpótlás korú versenyzői, a MOB. Sport XXI.Program vízi nyitányaként, Budapesten megrendezett „evezős-duatlon” versenyen vettek részt. A versenyen a11- 16 éves korosztály versenyzői, további korcsoportokra bontva, álltak rajthoz, melyek során azonos távú evezést és futást kellett teljesíteniük. (2016.05.10)

Tovább

UTÁNPÓTLÁS és DIÁKSPORT ESZTERGOMBAN

Az Esztergomi Evezősök Hajós Egylete, az Olimpiai Bizottság, a Magyar Evezős Szövetség és Esztergom Város Képviselő Testületének pályázati támogatásainak ösztönzéséire is, alapvetően az utánpótlás neveléssel, és a város diáksportjával való kapcsolatának erősítésére törekszik. (2016.02.23.)

Tovább

Jók voltak a tatai evezősök

Győr városa adott otthont az evezősök ergométeres Európa Bajnokságának és kizárólag az amatőrök részére kiírt EuroOpen ergométeres versenynek. A nagy nemzetközi megmérettetésen, voltaképpen amatőr kontinensbajnokságon a Tata-tóvárosi Vízisport Egylet evezősei is részt vettek. (2016.01.28.)

Tovább

Bereczki remekelt

Mintegy 100 versenyző részvételével rendezték meg az első evezős triatlon versenyt a Margit-szigeten a DNHE szervezésében. Tatát Bereczki Péter (a fotón jobbra) képviselte a 13 évesek korcsoportjában, mégpedig kiváló eredménnyel. (2015.12.02.)

Tovább

Evezős-duatlon sikerek

Az evezős sportág utánpótlás bázisának bővítése programsorozatba tartozik a Magyar Evezős Szövetség azon kezdeményezése, hogy az evezést futással kombinálva, a szezon befejezéseként duatlon versenyt ír ki. (2015.10.27.)

Tovább

Esztergomi evezős sikerek

Az evezős sportág népszerűsítése, az utánpótlás nevelés fejlesztése érdekében, Országos Diák Ranglista Versenysorozatot írt ki 11-14 éves diáksportolók részére. Mellette diákolimpián is remekeltek az esztergomiak. (2015.10.20.)

Tovább

Remek evezős évadzárás

Az evezős évad végén ismét kitettek magukért az egyre izmosodó tataiak. A hagyományos budapesti Öböl Kupán, amely egyben a Sport XXI és Ranglista futam is volt, ismét szép eredmények születtek. (2015.10.19.)

Tovább

Ünnep a Berta-malomnál

Kora reggel már érkeztek a résztvevők az Által-ér partján fekvő Berta-malomhoz. Pompás illatok terjengtek, a gyorsan felállított tűzhelyeken készültek a reggelik. Többnyire hagymás tojás füstölt szalonnával, vagy éppen kolbásszal.

Tovább

Diákolimpia a Velence-tavon

A Velence-tavon rendezték meg a Sport XXI. és diákranglista versenyt, amelyen jól szerepeltek a Tata-Tóvárosi Vízisport Egylet fiataljai. (2015.09.22.)

Tovább

Mikoviny emléktúra

Október 3-án lesz a Mikoviny Sámuel emlékének megőrzésére szervezett ÁLTAL-ÉR Vízi (illetve gyalogos-, kerékpáros-) túra Tata – Szomód (Ferencmajor) – Dunaalmás érintésével. (2015.09.10.)

Tovább

FEJLESZTÉSEK AZ EHE-NÉL

A MOB által kiemelt sportágak „sportlétesítmény-fejlesztési elképzelése” keretében az Esztergomi Evezősök Hajós Egylete az esztergomi Prímás Szigeten lévő csónakházának „Fűtés és meleg vízellátás napkollektoros fejlesztése” című projekt megvalósítására 3.500.000.-Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el. (2015.08.25.)

Tovább

Esztergomi érmek Szegedről

A Magyar Evezős Szövetség Szegeden, a nemzetközi evezős és kajak-kenu versenypályán rendezte meg Magyarország 2015. évi felnőtt, utánpótlás és masters országos evezős bajnokságát. (2015.07.29.)

Tovább

« 2/10. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió