Evezés

Aranyat hoztak a sárkányhajósok Kimléről

A tatai Sínen Túliak Baráti Társasága és a Komáromi Városi Sport Egyesület közös csapata a közelmúltban Kimlén, a harmadik alkalommal megrendezett Szigetközi Sárkányhajó Fesztiválon vett részt és remek eredményt ért el. (2016.07.06)

Tovább

Evezés: Ezüstérmek az esőben

Nem kímélte az időjárás annak a 21 klubnak a versenyzőit, akik szombaton a Csepel Kupa Országos Evezős versenyen álltak rajthoz. Az eső egész nap,változó intenzitással áztatta nagy létszámú futamok résztvevőit. Az Esztergomi Evezősök Hajós Egyletének versenyzői 10 versenyszámban képviselték egyletüket, melyekben négy ezüst, 1 bronz érmet nyertek és további 6 döntős helyezést értek el. (2016.05.18)

Tovább

Létesítményfejlesztés az esztergomi evezősöknél

A kiemelt sportágak létesítményfejlesztési programja keretében, az Emberi Erőforrás Minisztériumának támogatásával, napkollektoros fejlesztések valósultak meg az Esztergomi Evezősök Hajós Egyletének Prímás- szigeti csónakházában. A fejlesztés 2015-ben, első lépcsőként a használati meleg víz ellátását biztosító 5 kollektor és ahhoz tartozó meleg víz tároló és automatika kiépítésével kezdődött. (2016.05.17)

Tovább

Evezősök szárazon és vízen

Az Esztergomi Evezősök Hajós Egyletének utánpótlás korú versenyzői, a MOB. Sport XXI.Program vízi nyitányaként, Budapesten megrendezett „evezős-duatlon” versenyen vettek részt. A versenyen a11- 16 éves korosztály versenyzői, további korcsoportokra bontva, álltak rajthoz, melyek során azonos távú evezést és futást kellett teljesíteniük. (2016.05.10)

Tovább

UTÁNPÓTLÁS és DIÁKSPORT ESZTERGOMBAN

Az Esztergomi Evezősök Hajós Egylete, az Olimpiai Bizottság, a Magyar Evezős Szövetség és Esztergom Város Képviselő Testületének pályázati támogatásainak ösztönzéséire is, alapvetően az utánpótlás neveléssel, és a város diáksportjával való kapcsolatának erősítésére törekszik. (2016.02.23.)

Tovább

Jók voltak a tatai evezősök

Győr városa adott otthont az evezősök ergométeres Európa Bajnokságának és kizárólag az amatőrök részére kiírt EuroOpen ergométeres versenynek. A nagy nemzetközi megmérettetésen, voltaképpen amatőr kontinensbajnokságon a Tata-tóvárosi Vízisport Egylet evezősei is részt vettek. (2016.01.28.)

Tovább

Bereczki remekelt

Mintegy 100 versenyző részvételével rendezték meg az első evezős triatlon versenyt a Margit-szigeten a DNHE szervezésében. Tatát Bereczki Péter (a fotón jobbra) képviselte a 13 évesek korcsoportjában, mégpedig kiváló eredménnyel. (2015.12.02.)

Tovább

Evezős-duatlon sikerek

Az evezős sportág utánpótlás bázisának bővítése programsorozatba tartozik a Magyar Evezős Szövetség azon kezdeményezése, hogy az evezést futással kombinálva, a szezon befejezéseként duatlon versenyt ír ki. (2015.10.27.)

Tovább

Esztergomi evezős sikerek

Az evezős sportág népszerűsítése, az utánpótlás nevelés fejlesztése érdekében, Országos Diák Ranglista Versenysorozatot írt ki 11-14 éves diáksportolók részére. Mellette diákolimpián is remekeltek az esztergomiak. (2015.10.20.)

Tovább

Remek evezős évadzárás

Az evezős évad végén ismét kitettek magukért az egyre izmosodó tataiak. A hagyományos budapesti Öböl Kupán, amely egyben a Sport XXI és Ranglista futam is volt, ismét szép eredmények születtek. (2015.10.19.)

Tovább

Ünnep a Berta-malomnál

Kora reggel már érkeztek a résztvevők az Által-ér partján fekvő Berta-malomhoz. Pompás illatok terjengtek, a gyorsan felállított tűzhelyeken készültek a reggelik. Többnyire hagymás tojás füstölt szalonnával, vagy éppen kolbásszal.

Tovább

Diákolimpia a Velence-tavon

A Velence-tavon rendezték meg a Sport XXI. és diákranglista versenyt, amelyen jól szerepeltek a Tata-Tóvárosi Vízisport Egylet fiataljai. (2015.09.22.)

Tovább

« 2/10. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió