Cselgáncs

Csernoviczki Éva Eb-bronzérmes

A 48 kilogrammos Csernoviczki Éva bronzérmet nyert csütörtökön a varsói cselgáncs Európa-bajnokságon. A londoni olimpián is bronzérmes tatabányai versenyző negyedik mérkőzésén az Eb-harmadik ukrán Marina Csernyakkal csapott össze a bronzcsatában, akit eddigi három meccsükön rendre megvert. (2017.04.22)

Tovább

Éremeső a Megyei Judo Diákolimpián

Tizenhárom arany, 5 ezüst és 6 bronz. Kilenc csapat 106 fiatal sportolója állt szombaton tatamira a sportcsarnokban, a megyei judo Diákolimpián. Az Oroszlányi Judo Club (OJC) és a Megyei Diáksport-szövetség versenyén négy korosztály, 18 súlycsoportjának ifjú tehetségei mérték össze tudásukat és ügyességüket. (2017.02.15)

Tovább

Judo érmek Szlovákiából

A hétvégén az Oroszlányi Judo Club versenyzői a felvidéki Gútán vettek részt nemzetközi versenyen, ahol több mint 250 versenyző állt tatamira. Az erős mezőnyben Oroszlány három sportolójának sikerült érmet szereznie. (2016.11.03)

Tovább

Leányvári judo Felnőtt EK siker

Remekül szerepelt Szabó Frigyes (73kg 48 induló) a Belgrádban rendezett felnőtt Európa Kupán. Szabó Frigyes legyőzte a szerb Kurjagát a lengyel Mrowczynskit a belga Demerbét az olasz Villanellot majd az orosz Gekhaevet öt győzelemmel a döntőig menetelt ott az orosz Ondar tudta legyőzni. (2016.11.01)

Tovább

Tatabánya sportjáért 2016.

A Városházán rendezett ünnepségen adták át a 2016. évi Tatabánya Sportjáért Díjat és a Földi Imre Sportösztöndíjakat. Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata a tatabányai sportegyesületek színeiben sportoló tehetséges fiatalok felkészülésének, versenyeztetésének segítése céljából, Földi Imre Sportösztöndíj elnevezéssel, évi öt millió forintos, évenként négy fő számára adható és eredményességi támogatás formájában odaítélhető pénzügyi alapot hozott létre. A sportösztöndíjat mindig az előző naptári évben elért eredmények alapján ítélik oda. (2016.05.17)

Tovább

Cselgáncs Eb: Csernoviczki Éva ezüstérmes!

A 48 kilogrammos Csernoviczki Éva ezüstérmet nyert csütörtökön az olimpiai kvalifikációs cselgáncs Európa-bajnokságon Kazanyban. A tatabányai Csernoviczki a fináléban a hozzá hasonlóan olimpiai és vb-harmadik, Eb-győztes belga Charline Van Snickkel csapott össze, aki címvédőként lépett tatamira. (2016.04.21.)

Tovább

A Sport Legyen a Tied!

Második alkalommal járt megyeszékhelyünkön a „Sport Legyen a Tied! elnevezésű országos rendezvénysorozat a Földi Imre Sportcsarnokban. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Sportért Felelős Államtitkársága a Nemzeti Sportfejlesztés koncepció részeként 2015. januárjában indította el egyébként ezt a programot, amely a Magyar Diáksport Szövetség koordinálásával valósul meg. (2016.04.08.)

Tovább

Cselgáncsozók évzárója

Dojo avatóval egybekötött évzáró ünnepségét tartott a Tatai AC cselgáncs szakosztálya. Az eseményen részt vett dr. Beró Henrietta, Tata alpolgármestere, a Magyar Judo Szövetség képviseletében Nagy György főtitkár, Lázár Ottó, a TAC elnöke, valamint Ónody Bea, a tataiak korábbi junior világbajnoki bronzérmese. (2016.01.04.)

Tovább

Csernoviczki ezüstérmes

A 48 kilogrammban szereplő Csernoviczki Éva ezüstérmet nyert a cselgáncsozók olimpiai kvalifikációs világkupa-sorozatának Csedzsuban zajló Grand Prix-viadalán. (2015.11.29.)

Tovább

Két fényes érem az ob-n

A Tatai Edzőtáborban rendezték a diák A- korcsoportos országos bajnokságot. A tataiak kitettek magukért a nívós viadalon. A fiúknál a 41 kilogrammos súlycsoportban szereplő Staudt Zétény 21 induló közül a harmadik helyen végzett. (2015.10.20.)

Tovább

Éremeső Koroncóról

Öt arany-, hat ezüst-, illetve öt bronzérmet szereztek a Tatabányai Nebuló Judo DSE versenyzői a koroncói 30. Jubileumi Tutti Kupa nemzetközi egyéni és csapatversenyen. (2015.10.17.)

Tovább

Jók a fiatal dzsúdósaink

Hat arany-, három ezüst- és három bronzérem volt a megye cselgáncsozóinak termése az utánpótlás országos bajnokságban. (2015.10.09.)

Tovább

« 1/17. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió