Birkózás

EMV Serdülő Országos birkózóverseny

Juhász József és Szalontai Zoltán EMV Serdülő Kötöttfogású, Szabadfogású és női Országos versenyt rendeztek a hétvégén, ahol a tatabányai birkózók kiválóan szerepeltelek. Tatabányai Sport Club birkózói a következő eredményeket érték el: (2020.10.13.)

Tovább

Megyei sikerek strandbirkózásban

A közelmúltban abudakalászi Lupa Beach adott otthont az első alkalommal megrendezett országos strandbirkózó sorozat harmadik fordulójának. Megyénk versenyzői ezúttal is remekül szerepeltek, hiszen három-három első és második, valamint négy harmadik helyezést értek el. Ami az összesített eredményeket illeti, négy első, hat második és három harmadik helyezés bizonyítja versenyzőink felkészültségét. (2020.09.05.)

Tovább

Földi Imrére emlékezünk

Földi Imre súlyemelő olimpiai bajnok, Tatabánya Város Díszpolgára, a Nemzet Sportolója ma ünnepelné 82. születésnapját.(2020.05.08)

Tovább

Aranyat szerzett Rómában a dorogi Lévai Zoltán

Az U23-as Európa-bajnok birkózó, Lévai Zoltán a római ransgorversenyen csípődobással fektette kétvállra török ellenfelét.(2020.01.18)

Tovább

Birkózó Serdülő Szabadfogású Magyar Bajnokság

A Tatabányai Sport Club birkózói eredményes hétvégét zártak Győrben, a Birkózó Serdülő Szabadfogású Magyar Bajnokságon. (2019.05:05)

Tovább

Lévai Zoltán aranyérmes az U23-as Bírkózó EB-n

Lévai Zoltán aranyérmet nyert az Újvidéken zajló U23-as birkózó Európa-bajnokság szerdai versenynapján. (2019.03.06)

Tovább

Katona Géza a visszavonulást fontolgatja

A Magyar Edzők Társasága kitüntetéseket adományozott a magyar sport legkiválóbb trénerei számára. 2016-ban Életmű Díjat adományoztak Katona Géza birkózó edzőnek 40 éves munkássága elismeréseképpen. Pályafutásáról, és a tatabányai birkózósport helyzetéről beszélgettünk a szakemberrel. (2017.11.12)

Tovább

Erős emberek Oroszlányban

Több, mint négyszázan érkeztek szombaton a Bányászati Múzeumba a városból és a környező településekről, hogy szurkoljanak a Visegrádi Négyek erős embereinek csapatversenyén, különösen a főszervező, Fekete László fiainak. (2017.08.21)

Tovább

Tatabányán lehet a 2019-es junior birkózó vb

Tzeno Tzenovval, a Nemzetközi Birkózó Szövetség alelnökével egyeztettek a tatabányaiak. A polgármester Schmidt Csaba szerint az egész térség kapacitálna a világversenyből, azaz a 2019-es junior birközö világbajnokság megrendezéséből. (2017.04.03)

Tovább

Jól szerepeltek a TSC birkózói Kiskunhalason

Kiskunhalas adott otthont a kadet szabadfogású férfiválogatónak és junior női válogatóversenynek. Mindkét verseny a közelgő kontinensviadalra jelentette a kvalifikációs „állomást”. A Tatabányai SC büszkesége Réczi Bianka a 48 kg-ban fölényesen győzött súlycsoportjában és ezzel nagy lépést tett a junior Európa-bajnokságon történő indulásra. (2017.03.15)

Tovább

Dorogi aranyeső a birkózó kadet OB-n

Dorogon, a városi sportcsarnokban, három szőnyegen rendezték meg a 2016. évi kadet kötöttfogású és női országos bajnokságot. A dorogi versenyzők hat aranyérmet nyertek. (2016.11.03)

Tovább

Lévai aranyérmes!

A bukaresti junior birkózó Európa-bajnokságon a dorogi Lévai Zoltán a kötöttfogású 74 kilogrammosok között lengyel, bolgár, örmény, török és ukrán versenyzőket legyőzve pályafutása első aranyérmét szerezte meg világversenyről. (2016.06.23)

Tovább

« 1/24. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió