Ökölvívás

Tatabányán temették el Szláva Zakirovot

Életének 73. évében elhunyt Szláva Zakirov (Zakirov Vjacseszláv), a tatabányai ökölvívás legendás alakja. Az edző utolsó kívánsága az volt, hogy kedvenc városában, Tatabányán helyezzék végső nyugalomra. 1976-ban, a TBSC az ökölvívó szakosztály vezetőedzőjének Zakirov Szlávát nevezte ki. A Szovjetúnióból érkezett kiváló ökölvívó-edző - aki nem mellesleg testnevelő-tanári végzettséggel is rendelkezett - ütőképes csapatot alakított ki, akik nemcsak a csapatversenyeken, hanem az egyéni megmérettetéseken is diadalmaskodtak. (Fotó: Mazán Tibor) (2018.01.21)

Tovább

Jótékonysági boxgála Vörös Marciért

December 16-án, szombaton a Kalló Box Team Kalló László vezetésével jótékony célú boxgálát rendezett tatabányai edzőtermében. Vörös Márton, a tehetséges ökölvívó műtétjére gyűjtöttek, kívántak számára mielőbbi gyógyulást. (2017.12.18)

Tovább

Dér és Kaiser bronzérmes a junior ob-n

Eger adott otthont a 2017. évi Junior Ökölvívó Országos Bajnokságnak, ahol 47 egyesület 127 versenyzője mérlegelt. A népes mezőnyben a Tatabányai Sport Club 3 versenyzővel vett részt, név szerint Magyar Balázs, Kaiser Roland és Dér József. (2017.11.08)

Tovább

Szabó Petra bronzérmes lett az on-n

A közelmúltban Bük adott otthont a 2017. évi Női Ökölvívó Országos Bajnokságnak, ahol a női szakág 152 fővel képviseltette magát. A Tatabányai Sport Club versenyzője Szabó Petra a legnépesebb junior korcsoportban 54 kg-ban mérlegelt. (2017.11.02)

Tovább

Páter Alex ezüstérmes lett az OB-n

Nagykanizsán rendezték meg a Serdülő Ökölvívó Magyar Bajnokságot. A 135 induló közül 3 fő képviselte a Tatabányai Sport Club színeit. (2017.10.16)  

Tovább

Vörös Fecót idén még nem győzték le

A 14 éves Vörös Ferenc a január elsején bejegyzett Kalló Boksz Klub ökölvívója, öt éve kezdett bokszolni. Kalló László egykori sokszoros magyar bajnok, nevelőedző, a klub névadója keze alatt pallérozódik. Idén még nem talált legyőzőre, megnyerte a diákolimpiát és a Süllős Gyula Emlékversenyt is. (2017.05.11)

Tovább

Hivatalos megalakulás háziversennyel

Az egyszerű tatabányai honpolgár manapság meglepődve tapasztalhatja, hogy az Árpád úton található Kocsiforduló (egykor Rozmaring) Étterem melletti lapos épületből hangos vezényszavak, kesztyűk csattogása, és lábak ütemes dobogása hallatszik. A rejtély megoldása egyszerű, heti háromszor tartja itt edzéseit a Kalló Boksz Klub Sport Egyesület. Az ökölvívó klubot a korábbi magyar bajnok, és többszörös válogatott bunyós, Kalló László alapította tizenketted magával. (2016.12.18)

Tovább

Box gála profi meccsekkel

Szeptember negyedikén, Tatán a Művelődési Házban rendezett box gálát a Flórián Béla vezette Tatai Box Club. 22 amatőr mérkőzés mellett két profi találkozóra is sor került. (2016.09.06)

Tovább

Bokszgála Tatán

Szeptember 4-én vasárnap, 15 órakor Boksz Gála kezdődik Tatán, a Magyary Zoltán Művelődési Központban, ahol két régió csapatmérkőzéseit láthatja a közönség. (2016.08.30)

Tovább

Ökölvívás: bronzérem az EB-ről

A közelmúltban Zágrábban rendezték meg a serdülők ökölvívó Európa-bajnokságot. Vörös Róbert a Tatabányai Sport Club versenyzője válogatott színeiben képviselte hazánkat. (2016.08,11)

Tovább

EB bronz Zágrábból

Kecskeméti Ronald a serdülő korosztály ökölvívó Európa Bajnokságán Zágrábban nagyszerű versenyzéssel (csak a bajnoktól kapott ki) III. helyen végzett! (2016.08.01)

Tovább

Hírességek Oroszlányban

Balzsay Károly világbajnok nagyközépsúlyú ökölvívó, Erdei Zsolt (Madár) egykori profi világbajnok, Kovács „Vipera” Attila, az IBO nagyváltósúlyú világelsője, és Rácz Krisztofer, az anapai serdülő Európa-bajnokság ezüstérmese is megtisztelte jelenlétével a sportcsarnokban megrendezett jótékonysági bokszgálát. (2016.07.09)

Tovább

« 1/13. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió