Ökölvívás

Vörös Fecót idén még nem győzték le

A 14 éves Vörös Ferenc a január elsején bejegyzett Kalló Boksz Klub ökölvívója, öt éve kezdett bokszolni. Kalló László egykori sokszoros magyar bajnok, nevelőedző, a klub névadója keze alatt pallérozódik. Idén még nem talált legyőzőre, megnyerte a diákolimpiát és a Süllős Gyula Emlékversenyt is. (2017.05.11)

Tovább

Hivatalos megalakulás háziversennyel

Az egyszerű tatabányai honpolgár manapság meglepődve tapasztalhatja, hogy az Árpád úton található Kocsiforduló (egykor Rozmaring) Étterem melletti lapos épületből hangos vezényszavak, kesztyűk csattogása, és lábak ütemes dobogása hallatszik. A rejtély megoldása egyszerű, heti háromszor tartja itt edzéseit a Kalló Boksz Klub Sport Egyesület. Az ökölvívó klubot a korábbi magyar bajnok, és többszörös válogatott bunyós, Kalló László alapította tizenketted magával. (2016.12.18)

Tovább

Box gála profi meccsekkel

Szeptember negyedikén, Tatán a Művelődési Házban rendezett box gálát a Flórián Béla vezette Tatai Box Club. 22 amatőr mérkőzés mellett két profi találkozóra is sor került. (2016.09.06)

Tovább

Bokszgála Tatán

Szeptember 4-én vasárnap, 15 órakor Boksz Gála kezdődik Tatán, a Magyary Zoltán Művelődési Központban, ahol két régió csapatmérkőzéseit láthatja a közönség. (2016.08.30)

Tovább

Ökölvívás: bronzérem az EB-ről

A közelmúltban Zágrábban rendezték meg a serdülők ökölvívó Európa-bajnokságot. Vörös Róbert a Tatabányai Sport Club versenyzője válogatott színeiben képviselte hazánkat. (2016.08,11)

Tovább

EB bronz Zágrábból

Kecskeméti Ronald a serdülő korosztály ökölvívó Európa Bajnokságán Zágrábban nagyszerű versenyzéssel (csak a bajnoktól kapott ki) III. helyen végzett! (2016.08.01)

Tovább

Hírességek Oroszlányban

Balzsay Károly világbajnok nagyközépsúlyú ökölvívó, Erdei Zsolt (Madár) egykori profi világbajnok, Kovács „Vipera” Attila, az IBO nagyváltósúlyú világelsője, és Rácz Krisztofer, az anapai serdülő Európa-bajnokság ezüstérmese is megtisztelte jelenlétével a sportcsarnokban megrendezett jótékonysági bokszgálát. (2016.07.09)

Tovább

Süllős Emlékverseny 2016.

Hétvégén rendezték a Vasas Fáy utcai Gedó György Ökölvívóteremben az idei id. Süllős Gyula Emlékversenyt, amelyen a tatabányaiak a Közép-dunántúli Ökölvívó Régió csapatát erősítették. (2016.05.24)

Tovább

4. Richter Tibor Emlékverseny

A népszerű Ricsire emlékezett a hétvégén újra a tatabányai ökölvívó társadalom. Tizenkét csapat, 38 versenyzővel vett részt az idei megmérettetésen, megyénkből a tatabányai, tatai és oroszlányi fiatalok léptek szorítóba. A házigazdák Rózsa András és Kardos Dudu József irányításával megnyerték a csapatversenyt, és hét egyéni győzelmet is arattak. A legjobbaknak járó elismerést Gaál Tibor AIBA bíró adta át az arra érdemeseknek. A verseny jó felkészülést jelentett a közelgő Forrás, és Beach Box Gálára. (2016.04.26.)

Tovább

Öt tatabányai érem a vecsési diákolimpiáról

Március 23-26. között Vecsés adott otthont az ökölvívó diákolimpiának. Rekord létszám született, mivel 73 egyesület 351 fővel vett részt a versenyen, ebből a Tatabányai SC részéről 16 fő képviselte a megyeszékhelyet. Az első fordulóból 13 TSC-s jutott tovább, akik a következő nap már az éremért léphettek szorítóba. (2016.04.06.)

Tovább

Helytálltak a felnőtt ob-n

A Tatai Tömegsport és Tájfutó Honvéd Egyesület ökölvívói szépen zárták az évadot. Az utolsó nagy megmérettetésen, az országos felnőtt bajnokságon népes és szakmailag érett bunyósok küzdöttek a helyezésekért. (2015.12.08.)

Tovább

Újabb szép bunyós siker

A Nagykanizsán rendezett ifjúsági országos bajnokságon ismét szép tatai siker született Vörös Márton (képünkön edzőjével, Kalló Lászlóval) ezüstéremmel térhetett haza. (2015.12.03.)

Tovább

« 1/13. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió