Kerékpár

Tarolt a komáromi Street Generations Triál csapata

Tarcalon a bányatónál rendezték a hétvégén az idei Országos Triál Bajnokságot. A sziklás, szintkülönbségben gazdag versenyterület a triál versenyekben talán a legnehezebb pályának számít. A vírushelyzet miatt ez az egyetlen verseny, egyben bajnokság is volt. (2020.09.15.)

Tovább

Esztergomból rajtolt a Tour de Hongrie

Szombaton, augusztus 29-én Esztergomból indult az ország legnagyobb kerékpáros versenye, a Tour de Hongrie. A verseny összesen több mint 826 kilométernyi, zömében országos közúton zajlik, és egészen a Kékestetőn kijelölt célig tart. A verseny útvonalán a közlekedők több helyszínen is ideiglenes, teljes pályás mozgó forgalomkorlátozással találkozhatnak, ezért az érintett szakaszok forgalmi helyzetéről érdemes lesz még utazás előtt tájékozódniuk a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál. (2020.08.31.)

Tovább

Mienk 2020 kerékpárútja

Az Év Kerékpárútja pályázaton nyertes Tatabánya-Tata bicikliút előtt tisztelgő emléktáblát avattak ma délelőtt Tatán a kerékpárút indulóhelyén.(2020.05.29)

Tovább

Ellezdődött a 40. Tour de Hongrie

Tizenkilenc csapat 133 versenyzőjének részvételével kedden délután megkezdődött a 40. Tour de Hongrie, az egy hetes magyar körverseny.(2019.06.12)

Tovább

A Baj KSE edzője, Nagy Györgyi életműdíjat kapott

A magyar teremkerékpársport baji meghonosítóját életmű díjjal jutalmazta a Magyar Kerékpáros Szövetség. A sportoló úttörő szerepet vállalt 25 évvel ezelőtt a sportág meghonosításában.(2019.06.11)

Tovább

I. világháborús kerékpár emléktúra Komáromban

Szeptember 23-án több tekintetben egyedülálló – 1 városban, 2 országban, 15 I. világháborús emlékhely érintésével, 19 magyar és szlovákiai magyar egyesület, polgári társulás, intézmény közreműködésével zajló – kerékpáros teljesítménytúrára várunk felső tagozatos és középiskolás csoportokat, családokat és egyéni résztvevőket a Duna két partjáról Komáromba. A résztvevők két 27 és egy 14 km-es túra közül választhatnak. (2017.09.08)

Tovább

IX. Pilis Kerékpáros Hegyi Egyéni Időfutam-sorozat

2017.09.03-án idén is megrendezésre kerül immár IX. alkalommal a Pilis kupa kerékpáros hegyi egyéni időfutam sorozat I. fordulója a maga 26 km-es távjával. Aki már volt ezen versenyen annak jó hír, hogy a parkerdő területe újra lett aszfaltozva, így már teljesen tökéletes körülmények között versenyezhetnek az indulók. (2017.08.23)

Tovább

Több százan tekertek Komáromban

Augusztus 13-án immáron 3. alkalommal szervezte meg a Brigetio Kerékpáros Sportegyesület a III. Brigetio Országúti Mezőnyversenyt, amely idén először a Magyar Kerékpáros Amatőr Bajnokság részét is képezte.  A megméretetés célja a biztonságos versenyzés és a kerékpársport népszerűsítése mellett városunk kulturális, történelmi, és turisztikai megismertetése is volt, a résztvevők térítésmentesen látogathatták az Igmándi erőd kőtárát, kedvezményesen strandolhattak a Brigetio Gyógyfürdőben, száguldozhattak a gokarton és kedvezménnyel pizzázhattak. (2017.08.13)

Tovább

7. Tata – Szőgyén kerékpártúra

Tata Város Diákönkormányzata (TAVIDÖK) hét évvel ezelőtt elhatározta, hogy meglátogatja szőgyéni testvéreinket kerékpáron. Kb. 75 km-es út választ el bennünket, ezt a távolságot a fiatalok komolyabb felkészülő edzés nélkül is teljesíthetik, így bátran belevágtak. (2017.06.22)

Tovább

Kerékpárral az SM betegekért

Egy Sclerosis Multiplexben szenvedő mogyorósbányai férfi, Ternován Zoltán május 13-tól körbekerékpározza Magyarországot, indulás Esztergomból. Hazánk évek óta csatlakozik a Nemzetközi SM Föderáció (MSIF) által meghirdetett World MS Day kezdeményezéshez: az SM betegek és érintett családok május végén világszerte ráirányítják a figyelmet a fiatal korban fellépő gyógyíthatatlan neurológiai betegségre. A Te Se Add Fel Egyesület 2017-re vállalt fontos célkitűzése az SM Világnaphoz kötődő rendezvénysorozat megszervezése. (2017.05.10)

Tovább

Egymilliárdos kerékpárút

Tavaly márciusban írt alá konzorciumi megállapodást Kecskéd, Környe és Oroszlány polgármestere a három települést és Tatabányát összekötő, 1,1 milliárd forint értékű kerékpárút megvalósításáról.(2017.04.14)

Tovább

Öt kilométer új kerékpárút Tatabányán

Bánhida és Dózsakert komplex kerékpáros közlekedésfejlesztése összesen 470 millió forintból valósul meg, amelyből 362 millió forint európai uniós támogatás, 108 millió forint pedig önkormányzati önerő. (2017.04.13)

Tovább

« 1/9. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió