Kerékpár

7. Tata – Szőgyén kerékpártúra

Tata Város Diákönkormányzata (TAVIDÖK) hét évvel ezelőtt elhatározta, hogy meglátogatja szőgyéni testvéreinket kerékpáron. Kb. 75 km-es út választ el bennünket, ezt a távolságot a fiatalok komolyabb felkészülő edzés nélkül is teljesíthetik, így bátran belevágtak. (2017.06.22)

Tovább

Kerékpárral az SM betegekért

Egy Sclerosis Multiplexben szenvedő mogyorósbányai férfi, Ternován Zoltán május 13-tól körbekerékpározza Magyarországot, indulás Esztergomból. Hazánk évek óta csatlakozik a Nemzetközi SM Föderáció (MSIF) által meghirdetett World MS Day kezdeményezéshez: az SM betegek és érintett családok május végén világszerte ráirányítják a figyelmet a fiatal korban fellépő gyógyíthatatlan neurológiai betegségre. A Te Se Add Fel Egyesület 2017-re vállalt fontos célkitűzése az SM Világnaphoz kötődő rendezvénysorozat megszervezése. (2017.05.10)

Tovább

Egymilliárdos kerékpárút

Tavaly márciusban írt alá konzorciumi megállapodást Kecskéd, Környe és Oroszlány polgármestere a három települést és Tatabányát összekötő, 1,1 milliárd forint értékű kerékpárút megvalósításáról.(2017.04.14)

Tovább

Öt kilométer új kerékpárút Tatabányán

Bánhida és Dózsakert komplex kerékpáros közlekedésfejlesztése összesen 470 millió forintból valósul meg, amelyből 362 millió forint európai uniós támogatás, 108 millió forint pedig önkormányzati önerő. (2017.04.13)

Tovább

Megalakult a Dorogi Kerékpáros Klub

Március 29-én, 15 taggal megalakult a DESE új szakosztálya, a Dorogi Kerékpáros Klub. Az egyik alapító, Farda Zsuzsa invitálja az érdeklődőket soraik közé. (2017.04.10)

Tovább

Kárpát medence vizei kerékpárút

Kerékpártúra lesz 2017. június 24-29 között a Tisza és Körösök mentén. Az útvonal: Kecskemét - Csongrád - Szentes - Szarvas – Szeghalom – Mezőberény – Békés – Békéscsaba – Gyula. Jelentkezési határidő: április 28. Részletek a cikkben! (2017.04.03)

Tovább

Downhill kerékpárveseny Szomódon

A Brigetio KSE második alkalommal szervez Downhill kerékpárversenyt Szomódon. A részletes program a plakáton olvasható. A downhill a hegyikerékpár sport extrém ága, ahol technikás, kövekkel, ugratókkal, letörésekkel tarkított, erősen lejtős terepen kell bringázni. (2017.03.08)

Tovább

Két keréken falták a kilométereket

A Brigetio Kerékpáros Sportegyesület első alkalommal szervezett egyenkénti indítású országúti- és MTB időfutamot Nagyigmánd–Bábolna–Nagyigmánd útvonalon, amelyen több mint száz kerékpáros mérte össze erejét. (2016.10.12.)

Tovább

I. Brigetio Országúti- és MTB Időfutam

Első alkalommal kerül megrendezésre a futam. Az indulás Nagyigmándról a Művelődési Háztól lesz 2016. október 2-án vasárnap.(2016.09.16)

Tovább

Duna Maraton tizenhetedszer

Július első hétvégéjén rendezik Esztergomban az MTB kerékpáros szakágban a XVII. Duna Maratont. A különböző korosztályok versenyzői 11, 29, 65 és 89 km-es távokon indulhatnak. (2016.06.18)

Tovább

Tizedszer is MTB Piknik Vértesbogláron

Immár tizedik alkalommal rendezik meg Vértesbogláron a mounten bike-osok piknikjét. A találkozón elengedhetetlen a kockás pléd, a gulyás, a cseh sör és a fánk, de a lényeg a nagyszerű terepkerékpáros verseny. (2016.06.08)

Tovább

Pilis Bike erdei kerékpáros úthálózat

A Pilisi Parkerdő Zrt. nagyszabású kerékpár-turisztikai fejlesztésének köszönhetően mától 9 „Parkolj és bringázz!” (P+B) ponttal és 28 kijelölt biciklitúrával, egy csaknem 600 kilométernyi ajánlott erdei kerékpáros útvonal áll a kirándulni vágyók rendelkezésére. A Pilist, valamint a Visegrádi és a Budai-hegységet átszelő Pilis Bike bicikliút-hálózat a túra-, illetve a szabadidő kerékpárosok igényeit egyaránt szem előtt tartva valósult meg. (2016.04.27.)

Tovább

« 1/8. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió