Kerékpár

Megalakult a Dorogi Kerékpáros Klub

Március 29-én, 15 taggal megalakult a DESE új szakosztálya, a Dorogi Kerékpáros Klub. Az egyik alapító, Farda Zsuzsa invitálja az érdeklődőket soraik közé. (2017.04.10)

Tovább

Két olimpiai aranyat nyertek a kömlődi síelők

Szenzációs eredményt értek el megyénk sportolói a Speciális Olimpia Téli Világjátékokon. A kecskédi Szanyi Petra és a nyergesújfalui Csernai Tibor Miklós aranyérmet szerzett alpesi síben az Ausztriában rendezett speciális olimpián. (2017.04.07)

Tovább

Kárpát medence vizei kerékpárút

Kerékpártúra lesz 2017. június 24-29 között a Tisza és Körösök mentén. Az útvonal: Kecskemét - Csongrád - Szentes - Szarvas – Szeghalom – Mezőberény – Békés – Békéscsaba – Gyula. Jelentkezési határidő: április 28. Részletek a cikkben! (2017.04.03)

Tovább

Downhill kerékpárveseny Szomódon

A Brigetio KSE második alkalommal szervez Downhill kerékpárversenyt Szomódon. A részletes program a plakáton olvasható. A downhill a hegyikerékpár sport extrém ága, ahol technikás, kövekkel, ugratókkal, letörésekkel tarkított, erősen lejtős terepen kell bringázni. (2017.03.08)

Tovább

Két keréken falták a kilométereket

A Brigetio Kerékpáros Sportegyesület első alkalommal szervezett egyenkénti indítású országúti- és MTB időfutamot Nagyigmánd–Bábolna–Nagyigmánd útvonalon, amelyen több mint száz kerékpáros mérte össze erejét. (2016.10.12.)

Tovább

I. Brigetio Országúti- és MTB Időfutam

Első alkalommal kerül megrendezésre a futam. Az indulás Nagyigmándról a Művelődési Háztól lesz 2016. október 2-án vasárnap.(2016.09.16)

Tovább

Duna Maraton tizenhetedszer

Július első hétvégéjén rendezik Esztergomban az MTB kerékpáros szakágban a XVII. Duna Maratont. A különböző korosztályok versenyzői 11, 29, 65 és 89 km-es távokon indulhatnak. (2016.06.18)

Tovább

Tizedszer is MTB Piknik Vértesbogláron

Immár tizedik alkalommal rendezik meg Vértesbogláron a mounten bike-osok piknikjét. A találkozón elengedhetetlen a kockás pléd, a gulyás, a cseh sör és a fánk, de a lényeg a nagyszerű terepkerékpáros verseny. (2016.06.08)

Tovább

Pilis Bike erdei kerékpáros úthálózat

A Pilisi Parkerdő Zrt. nagyszabású kerékpár-turisztikai fejlesztésének köszönhetően mától 9 „Parkolj és bringázz!” (P+B) ponttal és 28 kijelölt biciklitúrával, egy csaknem 600 kilométernyi ajánlott erdei kerékpáros útvonal áll a kirándulni vágyók rendelkezésére. A Pilist, valamint a Visegrádi és a Budai-hegységet átszelő Pilis Bike bicikliút-hálózat a túra-, illetve a szabadidő kerékpárosok igényeit egyaránt szem előtt tartva valósult meg. (2016.04.27.)

Tovább

Sokan bringáznak az Által-ér-völgyi kerékpárúton

Ötven helyszínen végeztek keresztmetszeti számlálásokat, hogy megtudják, vajon mennyire népszerű a kerékpározás hazánkban. A FŐMTERV Zrt. felmérése érdekes képet mutat. Az Által-ér-völgyi kerékpárút országos szinten a második helyen áll a hét végi bringázások tekintetében.

Tovább

Már a Dunáig bringázhatunk

Ünnepélyesen átadták a Dunaalmás és Szomód közötti kerékpárutat. Dunaalmás Község Önkormányzata 4,2 km-es, Szomód Község Önkormányzata pedig 4 km-es szakaszt épített a közel 200 millió forintos összköltségvetésű beruházás során.

Tovább

Októberben újabb kerékpárút

A terveknek megfelelően épül a Tata–Szomód–Dunaalmás, Által-ér-völgyi kerékpárút, amely méltó párja lesz a Tatát, Vértesszőlőst és Tatabányát összekötő bringás útnak. (2015.08.30.)

Tovább

« 2/9. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió