Kerékpár

I. Brigetio Országúti- és MTB Időfutam

Első alkalommal kerül megrendezésre a futam. Az indulás Nagyigmándról a Művelődési Háztól lesz 2016. október 2-án vasárnap.(2016.09.16)

Tovább

Duna Maraton tizenhetedszer

Július első hétvégéjén rendezik Esztergomban az MTB kerékpáros szakágban a XVII. Duna Maratont. A különböző korosztályok versenyzői 11, 29, 65 és 89 km-es távokon indulhatnak. (2016.06.18)

Tovább

Tizedszer is MTB Piknik Vértesbogláron

Immár tizedik alkalommal rendezik meg Vértesbogláron a mounten bike-osok piknikjét. A találkozón elengedhetetlen a kockás pléd, a gulyás, a cseh sör és a fánk, de a lényeg a nagyszerű terepkerékpáros verseny. (2016.06.08)

Tovább

Pilis Bike erdei kerékpáros úthálózat

A Pilisi Parkerdő Zrt. nagyszabású kerékpár-turisztikai fejlesztésének köszönhetően mától 9 „Parkolj és bringázz!” (P+B) ponttal és 28 kijelölt biciklitúrával, egy csaknem 600 kilométernyi ajánlott erdei kerékpáros útvonal áll a kirándulni vágyók rendelkezésére. A Pilist, valamint a Visegrádi és a Budai-hegységet átszelő Pilis Bike bicikliút-hálózat a túra-, illetve a szabadidő kerékpárosok igényeit egyaránt szem előtt tartva valósult meg. (2016.04.27.)

Tovább

Sokan bringáznak az Által-ér-völgyi kerékpárúton

Ötven helyszínen végeztek keresztmetszeti számlálásokat, hogy megtudják, vajon mennyire népszerű a kerékpározás hazánkban. A FŐMTERV Zrt. felmérése érdekes képet mutat. Az Által-ér-völgyi kerékpárút országos szinten a második helyen áll a hét végi bringázások tekintetében.

Tovább

Már a Dunáig bringázhatunk

Ünnepélyesen átadták a Dunaalmás és Szomód közötti kerékpárutat. Dunaalmás Község Önkormányzata 4,2 km-es, Szomód Község Önkormányzata pedig 4 km-es szakaszt épített a közel 200 millió forintos összköltségvetésű beruházás során.

Tovább

Októberben újabb kerékpárút

A terveknek megfelelően épül a Tata–Szomód–Dunaalmás, Által-ér-völgyi kerékpárút, amely méltó párja lesz a Tatát, Vértesszőlőst és Tatabányát összekötő bringás útnak. (2015.08.30.)

Tovább

A bringások biztonságáért

A Vértes Volán és az Alba Volán régiós közlekedési szolgáltatóként már KNYKK (Középnyugat- magyarországi Közlekedési Központ) Zrt. néven működik. A KNYKK, folytatva a hagyományokat, ismét fontos társadalmi szerepvállalásról tett tanúbizonyságot. (2015.07.31.)

Tovább

3. biciklis nemzet a magyar

Tatán tartotta éves közgyűlését a Kerékpárosbarát Települések Országos Szövetsége. A 2010-ben alakult szervezet célja többek között a hazai kerékpározás fejlesztése, a kerékpárt egészségmegőrzési, sportolási, rekreációs, prevenciós céllal használók számának növelése, a biciklizéshez kapcsolódó utak, létesítmények, szálláshelyek fejlesztésének kezdeményezése, elősegítése. (2015.05.08.)

Tovább

Kerékpáros fejlesztés Esztergomban

A Neuzer Kft. az Esztergomi ipari parkban átadta zöldmezős beruházásban épült fejlesztési központját. A 250 millió forint ráfordításával megvalósult létesítmény a kerékpárgyár közelében helyezkedik el. (2015.03.21.)

Tovább

Lesz hol megpihenni

A két éve átadott Által-ér-völgyi kerékpárút igen népszerű, sokan használják akár szabadidejükben, akár munkába járásra. Éppen ezért az önkormányzat már régóta tervezi az út tatai kezdőpontja környékén egy szociális blokk elhelyezését. (2015.03.14.)

Tovább

Ez bringás út, nem közút

2013 végén adták át Tatát Tatbányával összekötő Által-ér völgyi kerékpárutat, amelyen a 2014. évi tavasz beálltával már rengetegen használnak. Azóta egyre nő a használók tábora. Vannak azonban olyanok is, akik ártanak ennek a remek létesítménynek. (2014.12.17.)

Tovább

« 2/9. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió