Kerékpár

Nagy komáromi siker a Deca Ironmanon

  A triatlon történetében először magyar sportoló diadalmaskodott a Deca Ironman versenyen Monterrey városában, Mexikóban. A komáromi Szőnyi Ferenc (képünkön) az első helyen ért célba a tízszeres Ironman távon. (2009.11.23.)

Tovább

Elnöki váltó a nemzetek barátságáért

  A Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlés elnöke, dr. Völner Pál által kezdeményezett „ELNÖKI VÁLTÓ” elnevezésű kerékpáros stafétára idén először, a Bécs-Pozsony-Budapest Szupermaraton kapcsolódó programjaként került sor. (2009.10.22.)

Tovább

Kell a kerékpárút!

  A tatai városháza elől rajtolt el a határváros felé több, mint száz bringás, aki demonstárióció keretében adta tudtul, hogy szükség van a megyében a kerékpárutakra. Félúton találkozott a népes csapat a komáromi ifjakkal, akiket dr. Völner Pál megyei közgyűlési elnök vezetett. (2009.09.18.)

Tovább

Kerékpársport: Bringázás a városon át

A tatabányai Kerékpáros és Triatlon Klub a hagyományoknak megfelelően 2008 utolsó napján megtartotta óévbúcsúztató, jelmezes kerékpáros felvonulását. Mintegy 80 derék bringás kelt útra a metsző hidegben. (2008.12.31.)

Tovább

Mcdonald’s kerékpáros felvonulás

A Tatabányai Kerékpáros és Triatlon Klub 2008.12.31.-én 13-órától óévbúcsúztató jelmezes kerékpáros felvonulást rendez a tatabányai Mcdonald’s étteremtől. (2008.12.23.)

Tovább

Kerékpározás: Erőpróba a János-forrásnál

A Tatabányai Kerékpáros és Triatlon Klub (TKTK) mountain bike downhill kerékpárversenyt rendezett a Kános-forrásnál. A leggyorsabb merevvázu „ kamikáze” versenyző Kiss Norbert (Tokod) elnyerte a TKTK különdíját. (2008.11.01.)

Tovább

Óévbúcsúztató: Két keréken a város körül

A Tatabányai Kerékpáros és Triatlon Klub december 31-én tarja meg óévbúcsúztató jelmezes bringás felvonulását. (2007. 12. 30.)

Tovább

« 9/9. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió