Kosárlabda

OSE Lions: Kötelező behúzva

Az NB I. B listavezetője, az OSE Lions idei első hazai összecsapásán a sereghajtó Honvédot látta vendégül. A mérkőzés előtt a hazai publikum elbúcsúzott az OSE saját nevelésű játékosától, az egész pályafutását Oroszlányon töltő Burai Róberttől, aki Salgótarjánban folytatja karrierjét. (2018.01.16)

Tovább

Harmadik az OSE Lions

Második mérkőzését is megnyerte a Miskolc ellen az OSE Lions kosárlabdacsapata, így magabiztos játékkal szerezte meg az NB I. B. bronzérmét. A két győzelemig tartó párharc végeredménye: 2-0 az OSE Lions javára. (2017.06.06.)

Tovább

Ismét Pest megye bajnoka lett a Kémények!

A komáromi KVSE Kémények kosárlabdacsapata harmadszor nyerte el a Pest megye bajnoka címet, míg a Komárom-Esztergom megyei bajnokság végén ezüstérem került a fiúk nyakába. Várakozáson felül teljesítettek az U21-esek, akik a hatodik helyet szerezték meg, így nagyon sikeres szezont zárt a csapat. (2017.06.05)

Tovább

Kosaras kupagyőzelem

Történelmi sikert ért el az észak-komáromi kosárlabda csapat az Alpok-Adria nemzetközi kupa elnyerésével. Az április 24-i visszavágón ugyan a szlovén Helios Suns Domžale győzött minimális különbséggel, de a hazai magabiztos győzelemnek köszönhetően az idei évben Komáromba került ez a rangos kupa. A Duna-parti gárda és szimpatizánsai a 2015-ös bajnoki cím után most nemzetközi diadalnak is örvendhetnek. (2017.05.03)

Tovább

Fordulatos meccs után OSE vereség

A férfi kosárlabda NB II. 11. fordulója a változatos, izgalmas mérkőzek sorát gyarapította. A fordulatokban és gólokban gazdag játék során nehéz lett volna megjósolni, mi lesz a végeredmény, a hévizi vagy az oroszlányi csapat tér haza győzelemmel. Negyedről negyedre változott a helyzet. Végül az oroszlányi fiúk játékával - annak ellenére, hogy vereséget szenvedtek - a hazai szurkolók így is elégedettek voltak. (2017.01.22.)

Tovább

OSE-Lions: Győzelem az új évben

Az OSE-Lions kosárlabdacsapata számára az idei év rögtön rangadóval kezdődött a tabella harmadik helyét elfoglaló Törökbálint ellen. Nagy elánnal kezdtek a hazaiak, 9:0-ás rohamot repesztettek, megadva az alaphangot a mérkőzéshez. (2017.01.10)

Tovább

Győzött a TKC a megyei rangadón

A Tatabányai KC nyerte a női kosárlabda amatőr NB I. Nyugati csoportjának megyei rangadóját, miután magabiztosan, 24 ponttal jobbnak bizonyult a Tatai SE-nél. Tata-Tatabánya 63:90. (2016.12.20)

Tovább

Magabiztos győzelem: Budafok-OSE Lions 52-93

Az NBI/B Nyugati Csoportjában mindvégig vezetve, magabiztos győzelmet arattak az oroszlányi kosarasok a Budafok ellen. A nézőtér láttán akár hazai meccsnek is tűnhetett volna az összejövetel, a budafoki csarnok helyeinek zömét ugyanis az oroszlányi szurkolók töltötték meg, mintegy 200-an kísérték el kedvenceiket. (2016.12.12.)

Tovább

Hepp-kupa: Nyolc között az OSE Lions

30 pontos győzelmet aratott az férfi oroszlányi kosárlabda gárda a Honvéd ellen Budapesten, és ezzel a legjobb nyolc közé jutott a Hepp-kupában. (2016.11.29)

Tovább

Megyei bajnok a Kémények!

A Kémények megnyerték a megyei bajnokok kosárlabda tornáját, amit a Fejér Megyei Kosárlabda Szövetség szervezett négy megyei bajnok csapat részvételével. A komáromi fiúk 2014 óta két bajnokságban, a komáromiban és a pestiben is diadalmaskodnak. (2016.10.13.)

Tovább

Hiánypótló sportberuházás Szomódon

A Nemzeti Köznevelési Infrastruktúra Fejlesztési Program keretében 237 millió forintból épülő tornaterem alapkövét 2016. április 15-én tették le Szomódon. Az ünnepélyes eseményen Boros Anita vagyongazdálkodásért felelős helyettes államtitkár beszédében kiemelte: „A program beruházásainak lebonyolítása 2015 áprilisában került a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumhoz. Az elmúlt egy évben minden, még meg nem kezdett projekt megvalósítását sikerült pályájára állítani, így a fejlesztések várhatóan még a 2016/2017-es tanévben lezárulnak”. (2016.04.15.)

Tovább

Komáromi kosarasok

A „dobd a kosárba” utánpótlásképző program 2013. novemberében indult el Komáromban a Dózsa György általános iskola tornatermében, az Országos Kosárlabda Szövetség támogatásával és a KEM SZÖSZ Kosárlabda Szövetsége segítségével. (2015.03.29.)

Tovább

« 1/4. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió