Sportpolitika

Tatabányáig épül a kerékpárút

A támogatási szerződés aláírásával újabb fejezetéhez érkezett pénteken az a TOP-os (Terület- és Településfejlesztési Operatív Program) projekt, aminek célja az Oroszlányt Tatabányával összekötő 1,1 milliárd forint értékű kerékpárút megvalósítása. (2017.06.19)

Tovább

Pálya- és bajnokavató Bokodon

Bokodon is megújult a sportlétesítmény, amelynek hivatalos átadó ünnepségét a felnőtt bajnoki záró forduló, a Bokod–Tég-Felsőgalla bajnoki meccs előtt tartották.  Szöllősi Péter, a bokodiak elnöke beszédében elmondta, örömteli, hogy a TAO-s lehetőségnek köszönhetően megvalósíthatták elképzeléseiket, a nagy centerpálya egy talajcserén esett át, mögötte egy világítással ellátott edzőpályát hoztak létre, az öltöző alapterülete a kétszeresére nőtt, lettek új kispadok, labdafogó háló, illetve korlát is. Majd leszögezte, óriási beruházás ez egy ilyen kis csapat életében. (2017.06.10)

Tovább

Lelátóavató Vértessomlón

Német nemzetiségi gálaműsor, májfadöntés, operett est és Vértessomló-Magyar Orvosválogatott labdarúgómérkőzés is szerepelt a község falunapi programjában, a legemlékezetesebb ez alkalomból mégis annak a lelátónak az avatóünnepsége volt vasárnap, amire közel négy éve vágyott a község sportszerető lakossága. (2017.06.04)

Tovább

Esztergom: sportcsarnok-fejlesztés félmilliárdból

Esztergom Város Önkormányzatának rendkívüli képviselő-testületi ülésén, összességében 13 témát tárgyaltak meg a szorító ügyintézési határidők miatt nagycsütörtökön. Többek között tornatermek és a sportcsarnok fejlesztéséről is döntöttek. (2017.04.15)

Tovább

Újabb sportos iskolafejlesztések Tatán

Április 12-én került sor Tatán a Kőkúti Általános Iskola és az új Városi Sportcsarnok közötti összekötő folyosó ünnepélyes átadására, az iskola udvarán. Felavatták az iskolát és a Sportcsarnokot összekötő új folyosót, a sportsátorban kialakított műanyag borítást, a tornaterem új burkolatát, az udvaron kialakított futópályát, és a DSE által vásárolt mikrobuszt is. (2017.04.12)

Tovább

Visszavonja olimpiai pályázatát a Bp-i Közgyűlés

Visszavonja a 2024. évi nyári olimpia és paralimpia megrendezésére beadott pályázatát Budapest - döntött szerdai rendkívüli ülésén a Fővárosi Közgyűlés. (2017.03.02)

Tovább

Megújulnak a Jubileum park műfüves pályái

Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Grundfos Magyarország Gyártó Kft. összefogásának köszönhetően hamarosan megkezdődhet a Jubileum park felső két műfüves grundpályájának a felújítása. A részletekről Schmidt Csaba polgármester és Török László, a Grundfos ügyvezető igazgatója számolt be a helyszínen. (2017.02.24)

Tovább

Dorog Sportkonferenciát szervez

Dorog Város Önkormányzata a Budapesti Corvinus Egyetem Sportgazdasági Kutatóközpontjával társszervezésben nagyszabású térségi sportkonferenciának ad otthont. Dorog városa elhivatott abban a kérdésben, hogy a hivatásos sportolók kettős karrierépítését elősegítse, valamint gyermekek részére sportolói életpályamodellt tudjon biztosítani általános iskolás kortól egészen felnőtt korig. (2017.02.16)

Tovább

Mainz-ben egyeztetett a KEM SZÖSZ

A Komárom-Esztergom Megyei Sportszövetségek Szövetsége képviselői a közelmúltban a németországi Mainz-be látogattak, hogy ott tárgyaljanak a 25 éves – német-francia – sportkapcsolat folytatásának lehetőségeiről. Az Erasmus Plus program keretében ugyanis lehetőség nyílik egy pályázatra, mely nagymértékben segítheti a kapcsolatok fenntartását, további ápolását. (2017.02.13.)

Tovább

Sportünnep Komáromban

Idén is nagyszabású gálán díjazták Komárom legkiemelkedőbb sporttehetségeit, csapatait, sportszakembereit. Eredményekben és sikerekben 2016-ban sem volt hiány. Az iskolák tele vannak jó tanuló, jó sportoló diákokkal, a sportlövők, az úszók és a karatékák minden megmérettetésről érmekkel térnek haza. A KVSE felnőtt csapata veretlenül nyerte a megye I-et és felkerült NB III-ba. Grónai Sándor Milánóban thai-boksz világbajnoki övet szerzett. Miskolczi Julianna és Sidi Péter sportlövők pedig Komárom hírnevét öregbítették a riói ötkarikás játékokon. A rendezvényen tiszteletét tette Czunyiné dr. Bertalan Judit országgyűlési képviselő, Molnárné dr. Taár Izabella, a járási hivatal vezetője, dr. Molnár Attila polgármester, valamint a városvezetés több tagja is. (2017.02.01)

Tovább

Már lehet pályázni a sportösztöndíjra

A tatabányai önkormányzat várja a javaslatokat a Földi Imre sportösztöndíjasok személyére 2017. február 28-ig. Az ösztöndíjat az előző évi eredmények alapján évente négy sportoló nyerheti el 6-12 hónapra, a támogatás keretösszegét az önkormányzat mindenkori éves költségvetésében biztosítja. (2017.01.27)

Tovább

Sportünnep Komáromban

Zenés mulatsággal egybekötött sportünnepet rendeznek január 28-án Komáromban, a városi sportcsarnokban. Az eseményen adják át Komárom legjobb sportolóinak és edzőinek az elismerést, 2016-os teljesítményükért. (2017.01.10)

Tovább

« 1/8. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió