Sportpolitika

Olimpia: Csapatgyűlés a Tatai Edzőtáborban

 A hagyományoknak megfelelően a Tatai Edzőtáborban tartották meg a pekingi olimpiára kvalifikált magyar versenyzők ünnepélyes csapatgyűlését. Egyúttal az edzőtábor megalapításának 60. évfordulója alkalmából szobrot avattak az európa-hírű létesítményben. A képen Csernoviczki Éva, a tatabányai cselgáncsozó. (2008.07.19.)

Tovább

Elkészült a Tatai HAC sportcentruma

A Tatai HAC Május 1. úti sportcentrumában 05.16-án (pénteken) adták át ünnepélyes keretek között a klub új büszkeségét, a fitness kondicionáló termet és wellness központot. A 2007. év végén elkészült szauna, infraszauna és jakuzzi után most komplex lett a létesítmény. (2008.05.16.)

Tovább

Megyei olimpikonokat köszöntött dr. Völner Pál

 A márciusi közgyűlés döntése alapján Komárom-Esztergom megye önkormányzata lehetőségeihez mérten támogatja a XXIX. Pekingi Olimpián indulási jogot szerzett megyebeli sportolókat. (2008.04.23.)  

Tovább

Sportpolitika: KEM SZÖSZ-delegáció utazik Dijonba

  A Komárom-Esztergom Megyei Sportszövetségek Szövetsége (KEM SZÖSZ) négytagú delegációval képviselteti magát a franciaországi Dijonban, ahol március 29-én részt vesznek a hagyományos évnyitó partnerkapcsolati konferencián. (2008.03.20)  

Tovább

Sportigazgatók és sportvezetők az edzőtáborban

November 20-án és 21-én a Tatai Edzőtáborban találkoznak az ország megyei sportigazgatói valamint a megyék sportját vezető szervezetek elnökei. Az eseményen többek között részt vesz Elbert Gábor sportszakállamtitkár és Horváthy Lóránt, a KEM Sportszövetségek Szövetsége elnöke. (2007.11.05.)

Tovább

Átadták a THAC sportcentrumát

A város szívében fekvő Tatai Honvéd Atlétikai Club székházát és sportcsarnokát gyönyörűen felújították. Az ünnepélyes átadó ünnepséget november 13-án tartották, amelyen részt vettek a város elöljárói, ismert gazdálkodó szervezeteinek vezetői. A díszvendégek között többek között ott volt Elbert Gábor, az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium sport szakállamtitkára. (2007. 11. 13.)

Tovább

« 9/9. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió