Kick-box

Grónai kiütéssel győzött Thaiföldön

Komáromi harcosunk Grónai Sándor az Alexandros Bulls Muay Thai Gym versenyzője és vezetőedzője valamint az Unicentral Bulls versenyzője Thaiföldön, Phuketen, Patong városában a híres Bangla Boxing Stadium thai box stadionban lépett a kötelek közé 2017.03.01-án a Sinbi Muay Thai Gym színeiben. (2017.03.07)

Tovább

Grónai másodszor is thai box világbajnok!

Komáromi harcosunk Grónai Sándor, a komáromi Alexandros Bulls Muay Thai Gym vezetőedzője és az Unicentral Bulls Kick-Box és Thai Box SE harcosa megszerezte második thai box világbajnoki címét az AFSO-IKSA - World All Fight System Organization szervezet Világbajnokságán Németországban, Frankfurtban. (2016.10.21)

Tovább

A nyergesi lányok is kivették részüket a sikerből

Írországban, Dublinban rendezték a WAKO Utánpótlás Kick-Box Világbajnokságot, ahová közel 50 ország, majd 1800 sportolója érkezett, hogy Világbajnoki címet szerezhessen. Köztük volt a Nyergesújfalu SE két kiváló kick-boxosa, Tóth Vanessza és Schmidt Zsófia is, akiket Hirsch Viktor és Szántó Sándor kísért el a megmérettetésre. (2016.09.20)

Tovább

1 ezüst és 3 bronz a kick-box utánpótlás VB-n

Az idei évben utánpótlás világbajnokságra került sor a WAKO égisze alatt, amelynek az írországi Dublin, azon belül is a Citywest Hotel adott otthont. Az esztergomi különítmény 8 versenyzővel és Olasz Attila edzővel vágott neki a versenynek. (2016.09.10)

Tovább

Gála - fantasztikus hangulatban

Szombaton lezajlott Tatabányán a VII. Mega Tech Kupa BasaColors Gála Muaythai és K1 verseny. A verseny után Bányász Adrián, a verseny főszervezője osztotta meg velünk gondolatait: (2016.08.29)

Tovább

Komoly pofonok és rúgások a Földiben

Augusztus 27-én, szombaton, Tatabányán a Földi Imre Sportcsarnokban rendezik a 7. Mega Tech Kupa Basacolors Gálát. A Mega Tech Thai Box SE által szervezett rendezvényen 17 mérkőzést vívnak K1 és muay-thai szabályrendszerben, többek között tatabányai versenyzők részvételével is. (2016.08.25)

Tovább

Bányász Adrián a szövetségi kapitány

A rutinos tatabányai sportolót és szakembert, Bányász Adriánt a Muaythai Országos Sportági Szakszövetség júniusban nevezte ki a válogatott szövetségi kapitányává. (2016.07.13)

Tovább

Grónai és Katona Éva Európa-bajnok

2016. május 5-6-7 Rómában rendezték meg az ICO - International Combat Organization Európa-bjanokságot, ahol a komáromi Grónai Sándor az Alexandros Bulls SE és az Unicentral Bulls versenyzője sorra legyőzve ellenfeleit muay thai -65kg-ban Európa-bajnoki címet szerzett. (2016.05.10)

Tovább

12 tempós aranyérem született

Az elmúlt hétvégén rendezték meg a MSKSZ országos utánpótlás bajnokságot, ahol Komáromot a Tempo Karate Egyesület versenyzői képviselték. Filep Imre hétdanos mester, a tempósok vezetője elégedett a szerepléssel; az év elején indított 10 év alatti és feletti „tehetséggondozó csoport” beváltotta a reményeket, versenyről versenyre egyre jobban szerepelnek. Külön kiemelendő Pataki Bence, aki a második versenyt is megnyerte kumitében, ezúttal pedig katában sem talált legyőzőre! (2016.05.09)

Tovább

Grónai nemzetközi thai-box bajnoki címet szerzett

(Cseh Open, K-1, Thaibox, Full-Contact, MMA Nemzetközi Bajnokság, Prága, 2016.04.01-02.) Komáromi versenyzőnk Grónai Sándor, az Alexandros Bulls vezetőedzője és harcosa, és az Unicentral Bulls versenyzője nemzetközi thai box bajnoki címet szerzett a prágai Sparta Arenaban, ahol a döntőben cseh ellenfelét győzte le egyhangú pontozással. (2016.04.06.)

Tovább

Négy komáromi érem

A komáromi Alexandros Bulls fiatal harcosai a Növényi Sportakadémia SE által Sopronban megrendezett Mikulás-kupán mutathatták meg tudásukat K-1 szabályrendszerben. (2015.12.07.)

Tovább

Horváth Martin aranyérmes

A Mosonmagyaróváron megrendezett VI_GÓ SE K-1 és Thai Box Gálán thai box -60kg-ban a komáromi Horváth Martin az első helyen végzett. (2015.11.15.)

Tovább

« 1/7. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió