Kick-box

Komáromi muay thai sikerek

Komáromi harcosunk Grónai Sándor ismét a dobogó legfelső fokára állhatott a Milánóban rendezett WFC VB-n, ezzel pedig továbbra is nála maradt az „A” kategóriás (profi) muay thai világbajnoki öv. A döntőben egyhangú pontozással verte marokkói ellenfelét. (2017.11.13)

Tovább

Dorogi aranyak a Czech Openről

Az őszi versenyszezon egyik legfontosabb állomása évek óta a Czech Open elnevezésű verseny a kick-boxosok számára. Idén október második hétvégéjére esett a csehországi viadal, így a csapat egy része ismét Prága felé vette az irányt. (2017.10.17)

Tovább

Muay Thai sikerek

Nagyszerű eredményekkel zárták a komáromi Alexandros Muay Thai Gym versenyzői a Zalaegerszegen megrendezett European Open Nemzetközi Combat Sport Bajnokságot. (2017.10.08)

Tovább

Grónai ismét a világ tetején

Ismét komáromi harcosunk, az Alexandors Bulls vezetőedzője és versenyzője és az Unicentral Bulls versenyzője Grónai Sándor kezét emelhették a magasba a Rómában megrendezett WFM Szövetség Világbajnokságán. (2017.07.11)

Tovább

Grónai kiütéssel győzött Thaiföldön

Komáromi harcosunk Grónai Sándor az Alexandros Bulls Muay Thai Gym versenyzője és vezetőedzője valamint az Unicentral Bulls versenyzője Thaiföldön, Phuketen, Patong városában a híres Bangla Boxing Stadium thai box stadionban lépett a kötelek közé 2017.03.01-án a Sinbi Muay Thai Gym színeiben. (2017.03.07)

Tovább

Grónai másodszor is thai box világbajnok!

Komáromi harcosunk Grónai Sándor, a komáromi Alexandros Bulls Muay Thai Gym vezetőedzője és az Unicentral Bulls Kick-Box és Thai Box SE harcosa megszerezte második thai box világbajnoki címét az AFSO-IKSA - World All Fight System Organization szervezet Világbajnokságán Németországban, Frankfurtban. (2016.10.21)

Tovább

A nyergesi lányok is kivették részüket a sikerből

Írországban, Dublinban rendezték a WAKO Utánpótlás Kick-Box Világbajnokságot, ahová közel 50 ország, majd 1800 sportolója érkezett, hogy Világbajnoki címet szerezhessen. Köztük volt a Nyergesújfalu SE két kiváló kick-boxosa, Tóth Vanessza és Schmidt Zsófia is, akiket Hirsch Viktor és Szántó Sándor kísért el a megmérettetésre. (2016.09.20)

Tovább

1 ezüst és 3 bronz a kick-box utánpótlás VB-n

Az idei évben utánpótlás világbajnokságra került sor a WAKO égisze alatt, amelynek az írországi Dublin, azon belül is a Citywest Hotel adott otthont. Az esztergomi különítmény 8 versenyzővel és Olasz Attila edzővel vágott neki a versenynek. (2016.09.10)

Tovább

Gála - fantasztikus hangulatban

Szombaton lezajlott Tatabányán a VII. Mega Tech Kupa BasaColors Gála Muaythai és K1 verseny. A verseny után Bányász Adrián, a verseny főszervezője osztotta meg velünk gondolatait: (2016.08.29)

Tovább

Komoly pofonok és rúgások a Földiben

Augusztus 27-én, szombaton, Tatabányán a Földi Imre Sportcsarnokban rendezik a 7. Mega Tech Kupa Basacolors Gálát. A Mega Tech Thai Box SE által szervezett rendezvényen 17 mérkőzést vívnak K1 és muay-thai szabályrendszerben, többek között tatabányai versenyzők részvételével is. (2016.08.25)

Tovább

Bányász Adrián a szövetségi kapitány

A rutinos tatabányai sportolót és szakembert, Bányász Adriánt a Muaythai Országos Sportági Szakszövetség júniusban nevezte ki a válogatott szövetségi kapitányává. (2016.07.13)

Tovább

Grónai és Katona Éva Európa-bajnok

2016. május 5-6-7 Rómában rendezték meg az ICO - International Combat Organization Európa-bjanokságot, ahol a komáromi Grónai Sándor az Alexandros Bulls SE és az Unicentral Bulls versenyzője sorra legyőzve ellenfeleit muay thai -65kg-ban Európa-bajnoki címet szerzett. (2016.05.10)

Tovább

« 1/7. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió