Kick-box

Kick-box: Versenyről versenyre

 A kemény nyári alapozó munka után megkezdődött a második féléves versenyidőszak a megyei kick-boxosok számára. A hét végén több eseményt is rendeztek, melyeken a lehetőségek szerint részt vettek fiataljaink. (2008.10.03.)

Tovább

Kick-box: Kadett- és junior-világbajnokság

 Jól szerepeltek megyénk kick-boxosai a nápolyi kadett- és junior-világbajnokságon. Zrínyi Miklós mester tanítványai kitettek magukért, az esztergimi Molnár Mónika teljesítménye kívánkozik az élre. Ő aranyérmet szerzett. Felvételünkön a sikercsapat látható a trénerrel. (2008.10.02.)

Tovább

Kick-boksz: Light-contact edzőtábor Vépen

Új helyszínen, a Szombathely melletti Vépen edzőtáboroztak a light-contact válogatott tagjai, valamint több, a kick-boxot versenyszerűen űző fiatal. Zrínyi Miklós a magyar light-contact válogatott edzője, a tábor vezetője, egyben kettlebell instruktor elégedett volt a Vépen látottakkal. (2008.08.09.)

Tovább

Kick-box: 10 megyei arany a Világ Kupán

A Szegeden megrendezett kick-box Világ Kupán 10 aranyérmet szereztek a megyebeli  sportolók. Felvételünkön Szántó Sándor (jobbra) akcióban.  (2008.05.27.)

Tovább

Kick-box: Négy aranyérem a diákolimpián

 Csepelen tartották meg a hét végén a 2007/2008-as kick-box diákolimpiai országos döntőjét, amelyről négy aranyéremmel tértek haza megyénk fiataljai. (2008.05.21.)

Tovább

Kick-boksz: Quintz Norbert aranyérmes

Iskolai elfoglaltságok miatt foghíjas csapattal utaztak a kadett és junior magyar bajnoki döntőre megyénk kick-boxosai, amelyen Quintz Norbert (képünkön piros ruhában) aranyérmet szerzett. (2008.05.07.)  

Tovább

Kick-boksz: Aranyeső Szolnokon

  Szolnokon rendezték meg az idei felnőtt light-contact bajnokság első fordulóját. A megye versenyzői négy aranyéremmel tértek haza az eseménytől. Képünkön Olasz Attila (2008.0505.)  

Tovább

Kick-boksz: Elismerő oklevelet kaptak

        Ünnepélyes keretek között köszöntötték az elmúlt évad utolsó harmadában kiváló eredményeket elérő sportolókat. Az elismertek között voltak a megye kick-boxversenyzői is. Felvételünkön a megyei díjazottak, balról jobbra: Szántó Sándor, Gazdag Brigitta, Hegyi Marianna, Kriszeg Tímea, Zrínyi Miklós (edző), Molnár Mónika, Krempf Réka, Novák Jenő és Hirsch Viktor. A képről hiányzik Kondár Anna.  (2008.02.23.)

Tovább

Kick-boksz: Mikulás Kupa Szegeden

 Esztergom és Nyergesújfalu mellett Szeged a honi kick-boksz nagy fellegvára. Itt rendezték meg a hagyományos Mikulás Kupát, amelyen a megyebeliek kiválóan szerepeltek. További kick-boksz hírek. Képünkön: Zrínyi Miklós és csapata. (2007.12.20.)

Tovább

« 7/7. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió