Kick-box

Kick-box: Négy aranyérem a diákolimpián

 Csepelen tartották meg a hét végén a 2007/2008-as kick-box diákolimpiai országos döntőjét, amelyről négy aranyéremmel tértek haza megyénk fiataljai. (2008.05.21.)

Tovább

Kick-boksz: Quintz Norbert aranyérmes

Iskolai elfoglaltságok miatt foghíjas csapattal utaztak a kadett és junior magyar bajnoki döntőre megyénk kick-boxosai, amelyen Quintz Norbert (képünkön piros ruhában) aranyérmet szerzett. (2008.05.07.)  

Tovább

Kick-boksz: Aranyeső Szolnokon

  Szolnokon rendezték meg az idei felnőtt light-contact bajnokság első fordulóját. A megye versenyzői négy aranyéremmel tértek haza az eseménytől. Képünkön Olasz Attila (2008.0505.)  

Tovább

Kick-boksz: Elismerő oklevelet kaptak

        Ünnepélyes keretek között köszöntötték az elmúlt évad utolsó harmadában kiváló eredményeket elérő sportolókat. Az elismertek között voltak a megye kick-boxversenyzői is. Felvételünkön a megyei díjazottak, balról jobbra: Szántó Sándor, Gazdag Brigitta, Hegyi Marianna, Kriszeg Tímea, Zrínyi Miklós (edző), Molnár Mónika, Krempf Réka, Novák Jenő és Hirsch Viktor. A képről hiányzik Kondár Anna.  (2008.02.23.)

Tovább

Kick-boksz: Mikulás Kupa Szegeden

 Esztergom és Nyergesújfalu mellett Szeged a honi kick-boksz nagy fellegvára. Itt rendezték meg a hagyományos Mikulás Kupát, amelyen a megyebeliek kiválóan szerepeltek. További kick-boksz hírek. Képünkön: Zrínyi Miklós és csapata. (2007.12.20.)

Tovább

« 7/7. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió