Foci

Sváb Kupa, első forduló

A Sváb Kupa elnevezésű teremlabdarúgó torna 16. sorozata indult útjára Vértessomlón, az U9-es korosztályban a házigazdák, Környe, Kecskéd és a Vértesi Erőmű, míg a felnőtteknél ez utóbbi csapat helyett a Várgesztes részvételével.(2018.01.15)

Tovább

Játékvezetői képzés indul a megyében

Legyél te is játékvezető! A tanfolyamunk Komárom-Esztergom megyében január 11-én kezdődik, de jelentkezni január 19-ig lehet. A www.jatekvezetoleszek.hu-n lehet jelentkezni és bővebb információk a kemspori@gmail.com-on vagy a +36-70-773-0529-es számon. (2018.01.03)

Tovább

Több mint 90 óvodás focizott a nyergesi sportpályá

Óvodai fesztivált rendeztek Nyergesújfalun, ahol a nyergesi, lábatlani, bajóti és süttői óvodások vettek részt. Több mint kilencven óvodás rúgta a bőrt a nyergesi sportpályán. (2017.10.28)

Tovább

Szép győzelmet aratott a Dorogi FC a ZTE ellen

A Dorogi FC 3-0-s győzelmet aratott a ZTE csapata ellen október 15-én a Buzányszky Jenő Stadionban. Ezzel az eredménnyel a 12. helyen áll a Merkantil Bank Ligában (NB II.) a hazai csapat a 13 forduló után. (2017.10.16)

Tovább

Kupaellenfelek: Nagyecsed, Putnok

A Tatabánya a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei első osztályban szereplő Nagyecsed csapatát látja vendégül a Magyar Kupában. Hat forduló után két győzelem, két döntetlen és két vereség a mérlegük. (2017.09.22)

Tovább

MK: 64 között a Tatabánya és a Dorog

Megyesi László büntetőből szerzett góljával megverte a másodosztályú Sopront a Tatabánya FCE a Grosics-stadionban, így a Magyar Kupa második körébe jutott. 2–0-s győzelmet aratott a Dorog Komáromban, a Magyar Kupa főtáblájának első fordulójában, ezzel Schindler Szabolcs csapata szintén továbbjutott. (2017.09.21)

Tovább

Virágok Czibor Zoltán sírján

Külföldön még ma is a zseniális Aranycsapat kiválóságairól – Puskás, Kocsis, Czibor – ismeri Magyarországot az idősebb korosztály, mondta Szöllősi György, a magyar futballhagyomány és a Puskás-ügyek nagykövete Komáromban, ahol Czibor Zoltán sírjánál, halálának huszadik évfordulóján tisztelgett közösen Lomnici Zoltánnal, az Aranycsapat Emlékév Testület elnökével, és Mesterné Czibor Zsuzsa asszonnyal, a legendás játékos testvérével. (2017.09.07)

Tovább

Posztumusz díszpolgár lett Buzánszky Jenő

Posztumusz díszpolgára lett a szlovákiai Királyhelmecnek Buzánszky Jenő, az Aranycsapat legendás jobbhátvédje.A 2015-ben, 89 évesen elhunyt dorogi olimpiai bajnok, vb-ezüstérmes játékos fiának, ifj. Buzánszky Jenőnek adta át az erről szóló oklevelet Pataky Károly polgármester. (2017. 09.02)

Tovább

Magyar Kupa: a Komárom és a Tatabánya a főtáblán!

A harmadik hely még kiadó, ez jövő szerdán dől el. Szerda este rendezték a Magyar Kupa megyei selejtezőinek utolsó fordulóját. (2017.08.24)

Tovább

Három gól a Nyíregyháza kapujában Dorogon

A Merkantil Bank Liga NB-II 4. fordulójában igazán kitettek magukért a Dorogi FC játékosai, akik a listavezető Nyíregyházi Spartacus csapatát látták vendégül, és szenzációs győzelmet arattak a szabolcsiak ellen. (2017.08.21)

Tovább

Jól „sáfárkodnak” a költségekkel a megyei klubok

Az MLSZ Komárom-Esztergom Megyei Igazgatósága sajtótájékoztatót tartott a hétvégén rajtoló megyei bajnokságokról, illetve a 2017-18-as TAO pályázatok elbírálásával kapcsolatban. Dr. Kancz Csaba megyei társadalmi elnök elmondta, a 2017-2018-as bajnokságra hatvan felnőtt együttes nevezett. (2017.08.10)

Tovább

A TFCE kiejtette a megyei bajnokot a kupából

Megkezdődtek a küzdelmek a Magyar Kupa megyei selejtezőiben, ahol több meglepetés is született, például a megye 2-ben újonc tatabányai csapat 4:1-el búcsúztatta a tavalyi megyei bajnok Vértesszőlőst. (2017.08.10)

Tovább

« 1/58. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió