Foci

Pilismaróton rúgták a bőrt

Nagy érdeklődés jellemezte a mintegy 20 csapat részvételével rendezett labdarúgótornát a Komárom-Esztergom megyei településen. Ezúttal a középsúlyos értelmi fogyatékossággal élők alkotta csapatok léptek pályára, illetve egyesített csapatok is bekapcsolódhattak a megmérettetésbe, külön csoportokban. Érkeztek csapatok például Diósjenőről, Budapestről, Homokról is. (2017.06.09)

Tovább

Esztergomi ezüst a Fair Play Cup-on

A Magyar Labdarúgó Szövetség Fair Play Cup középiskolai labdarúgó programjának országos döntőjébe jutott az esztergomi Dobó Katalin Gimnázium, és a dobogó második fokán végzett. Mihalovits Gábor, a fiatalok testnevelő tanára elmondta, egy olyan csapattal indultak el ezen a tornán, akikkel más viadalokon is együtt rúgják a bőrt.(2017.06.03)

Tovább

A Budapest Bajnoki cím is a környei hölgyeké

Komárom-Esztergom, Fejér és Pest megye után a Budapest Bajnokság legfényesebben csillogó serlegét is begyűjtötte a Környe Sportegyesület női labdarúgó csapata. Arról, hogy a Budapest Bajnokságban méressék meg magukat, a hölgyek döntöttek, s bár egyetlen vereséget szenvedtek el, a végjáték bővelkedett izgalmakban. (2017.06.02)

Tovább

Megyénk nyerte az U16-os régiós tornát

Félévente rendezik meg az U19-es és U16-os korosztályokban a Közép-Dunántúli Regionális Tornát, amelyen Komárom-Esztergom megye válogatottjain kívül részt vesz Fejér és Veszprém megye is. Martonvásáron tartották a megmérettetést, ahol az U16-os Komárom-Esztergom megyei fiatalok megnyerték a tornát, az U19-es korosztály pedig csak gólkülönbséggel lett második. (2017.05.05)

Tovább

Vincze István távozott Csákvárról

A sorozatos rossz eredmények következtében kieső helyen áll jelenleg a az Aqvital FC Csákvár a másodosztályban, ezért a vezetőség közös megegyezéssel szerződést bontott Vincze István vezetőedzővel - akit egyébként tavaly december 23-án neveztek ki hivatalosan. Helyét Toldi Gábor veszi át, akitől azt várják, hogy a csapat harcolja ki az bennmaradást - olvasható a Csákvár hivatalos oldalán. (2017.05.03)

Tovább

Fair Play Cup megyei döntő

A Fair Play Cup középiskolai fiú labdarúgó torna megyei döntőjét Komáromban rendezték. A 2016/2017-es szezonban egyébként minden eddiginél több nevezés érkezett a viadalra országosan is. (2017.04.25)

Tovább

MLSZ megyei ligaértekezlet

Az MLSZ Komárom-Esztergom Megyei Igazgatósága ligaértekezletet tartott a megyei sportszervezeteknek Tatabányán, a megyeházán. (2017.04.21)

Tovább

Megyei MLSZ elnökségi ülést tartottak

Az MLSZ Komárom-Esztergom Megyei Igazgatósága elnökségi ülést tartott Tatabányán, a megyeházán. Napirenden volt a 2017-18-as felnőtt és utánpótlás versenykiírás is. A szakmai előrelépés érdekében az U19-es bajnokság más lebonyolítási rendjének változásáról is szót ejtettek. (2017.04.16)

Tovább

Megyei delegáció a DAC-Slovan meccsen

Az MLSZ Komárom-Esztergom Megyei Igazgatóságának vezetői a DAC-Slovan mérkőzésre látogattak ki Dunaszerdahelyre. Dr. Kancz Csaba kormánymegbízott, MLSZ megyei elnök, Khéner László megyei igazgató, dr. Molnár Attila, Komárom polgármestere, az MLSZ megyei elnökségének tagja, Csák Albert, az igazgatóság grassroots koordinátora, és Sárközi István, az MLSZ edzőképzési instruktora társaságában tekintették meg a meccset. (2017.04.09)

Tovább

Labdarúgást érintő fejlesztések megyénkben

Az MLSZ Komárom-Esztergom Megyei Igazgatósága sajtótájékoztatót tartott Tatabányán, a megyeházán az elmúlt években történt beruházásokról. Dr. Kancz Csaba, az MLSZ megyei elnöke elmondta, megyénkben a lakosság két százaléka futballozik, az igazolt labdarúgók száma csaknem eléri a nyolcezer főt. (2017.04.07)

Tovább

Kiprich József: beérett a munka gyümölcse

A Vértesszőlősi SE jelenleg a megyei első osztályú bajnokság éllovasa. Az elmúlt években lassan, módszeresen építkeztek, markáns elképzeléseiknek is köszönhető jelenlegi helyzetük. Ugyan a legutóbbi fordulókban öt pontot is elhullajtottak, azonban remélhetőleg ez csak egy apró fiaskó volt. (2017.04.02)

Tovább

Tatai labdarúgással kapcsolatos emlékeket várnak

Az év első félévében átadásra kerül a Tatai Atlétikai Club (TAC) új labdarúgó öltözője, a Jávorka Sándor Iskola mögötti területen. A létesítményben kapna helyet, egy Tata Város labdarúgó sportjának történetét bemutató állandó kiállítás. (2017.03.22)

Tovább

« 1/56. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió