Foci

Ligaértekezletet tartott a megyei igazgatóság

Az MLSZ Komárom-Esztergom Megyei Igazgatósága ligaértekezletet tartott a megyei sportszervezeteknek. Sipos Zoltán, a Regionális Utánpótlás Központ koordinátora tájékoztatta a klubok képviselőit a Bozsik Program tapasztalatairól. Elsősorban az adminisztráció pontosságáról informálta a hallgatóságot, például az edzők megnevezésére már a szezon kezdetekor. (2017.08.07)

Tovább

KEM Szuperkupa szőlősi győzelemmel

Szuperkupadöntővel vette kezdetét a megyei futballszezon, legalábbis ami a két érintett csapatot illeti. A megyei első osztály bajnoka, a Vértesszőlősi SE, valamint a Megyei Kupa győztese, a Zsámbéki SK csapott össze. A győzelmet a Vértesszőlős szerezte meg, miután 3-1-re le tudta győzni Almásfüzitőn a Zsámbék csapatát. (2017.08.05)

Tovább

Az U17-es válogatott Dorogon lép pályára

Július 31-én a Buzánszky Jenő Stadionban kerül megrendezésre a Telki Kupa egyik meccse. A tornán az U17 korosztályos válogatott méri össze tudását a horvát, cseh és szlovák nemzeti tizeneggyel. A tradicionális versenyt immár 37. alkalommal rendezik meg, korábban Aranykalász Kupa és Ráckeve Torna néven ismerhettük az eseményt. (2017.07.27)

Tovább

Húsz évesen hunyt el a magyar labdarúgó

A Komárom-Esztergom megyei harmadosztályban induló Bakonysárkányi SE húsz esztendős játékosa, Horváth Erik tragikus hirtelenséggel elhunyt. Horváth az előző szezonban a másodosztályban nyolc találkozón volt kezdő, két találatot szerzett. (2017.07.25)

Tovább

Dorog: Hamarosan kezdődik a bajnokság

Az elmúlt hétvégén a Dorogi FC két edzőmérkőzést is játszott, amelyekkel befejeződött az NB II-es bajnokságra felkészítő időszak számukra. Schindler Szabolcs vezetőedző és Tóth Csaba szakmai igazgató értékelte a látottakat. (2017.07.25)

Tovább

Elstartolt a 11. országos utánpótlás focitábor

Az edzőtábor a korábbi évekhez hasonlóan két helyszínen zajlik majd: Bajóton ünnepélyes megnyitóval vette kezdetét, pénteken már Gyulán folytatódik köszönhetően a gyulai Grosics Gyula Katolikus Labdarúgó Akadémiával való évek óta tartó gyümölcsöző együttműködésnek. A résztvevő fiatal focisták addig is napi két edzéssel, edzőmérkőzéssel és számos kiegészítő programmal hangolnak a hétvégi megmérettetésre, ahol egy nemzetközi tornán is részt vesznek. (2017.07.24)

Tovább

Interjú Khéner László, megyei elnökkel

- Véget ért a megyei labdarúgó szezon, sok izgalommal, küzdelemmel, főleg ami az első osztályt illeti. Tizennégy csapattal rajtoltak, aztán a Lábatlan kiesése miatt tovább csökkent a létszám. Miként sikerül megoldani a zökkenőmentes kezdetet, aztán a folytatást? (2017.07.17)

Tovább

Német korosztályos csapatok Tatabányán

A német Rajnai Labdarúgó Szövetséggel fennálló partnerkapcsolat kapcsán az U15-ös, és U16-os csapatokat és edzőiket látta vendégül az MLSZ Komárom-Esztergom Megyei Igazgatósága. A rajnaiak delegációját Norbert Weise elnökségi tag vezette. Természetesen egész héten a labdarúgásé volt a főszerep, kemény tréningeket végeztek a fiatalok. A feszes program mellett azért jutott idő a kikapcsolódásra is: volt fürdőzés, városnézés, de sárkányhajóztak is  a diákok Tatán, az Öreg-tavon.(2017.07.13)

Tovább

Nemzetközi sporttalálkozó Németországban

Mainz-ban került sor az idei trinacionális sporttalálkozóra, melyen német, francia és magyar U13-as korosztályba tartozó diákok vettek részt. A találkozón német és francia részről futballklubok képviseltették magukat, míg Magyarországról a Tatai Református Gimnázium hetedik osztályának tagjai kaptak meghívást. (2017.07.12)

Tovább

X. Borbély Zoltán Emléktorna

Hősi halált halt kollégára emlékeztek Esztergomban. Tizedik alkalommal rendezte meg a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság a Borbély Zoltán Emléktornát 2017. július 6-án Esztergomban. A rendőrség a versennyel a 2008-ban, szolgálatteljesítés közben hősi halált halt Borbély Zoltán posztumusz hadnagynak állít emléket. (2017.07.07)

Tovább

Villámfoci a sörfesztiválon

A 26. környei Nemzetiségi és Sörfesztivál részeként villám labdarúgó bajnokság lesz vasárnap délután 3 órától az új műfüves labdarúgópályán. A bajnokságra 5+1 fős csapatok (a cserelehetőség korlátlan) jelentkezhetnek Gubicza Istvánnál a 30/985-3839-es telefonszámon szombat este 9 óráig. (2017.07.07)

Tovább

Megyei MLSZ évzáró elismerésekkel

Az MLSZ Komárom-Esztergom Megyei Igazgatósága évzáró ünnepséget tartott Tatán. Gazdára találtak az év labdarúgói, játékvezetője, edzője elismerések a különböző kategóriákban. Az ünnepségen Khéner László, az MLSZ megyei igazgatója elsőként gratulált a díjazottaknak az elmúlt szezonbeli teljesítményükért. (2017.06.27)

Tovább

« 2/58. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió