Vívás

Büki Lili újra legyőzte az olimpiai bajnokot!

A 16 éves Büki Lili nyerte a felnőtt párbajtőr válogatót. Remek eredménnyel zárták a tatai párbajtőrözők a Magyar Kupa utolsó fordulóját. (2018.05.20)

Tovább

Aranyos lányok

Kadet Európa Bajnokság, 2018. Socsi: a magyar női párbajtőrcsapat, Plásztán Attila vezetésével, soraiban a tatai Büki Lilivel aranyérmes lett! (2018.03.05)

Tovább

A párbajtőröző Büki Lili győzött Pozsonyban

Pozsonyban versenyeztek válogatott kadét vívóink, akiknek ez volt az utolsó megméretésük a márciusi Európa-bajnokság előtt. A leány párbajtőrözők remekeltek, a csapatsiker mellett Büki Lili egyéniben is aranyérmet szerzett. (2018.01.10)

Tovább

Plásztán Attila 30 éve neveli a fiatalokat

A közeljövőben megépülő új tatabányai sportcsarnok a vívószakosztály életében is óriási változásokat fog hozni. Jelenleg öt páston dolgoznak kicsiny vívótermükben, azonban az új létesítményben 18 pást áll majd a társaság rendelkezésére, hogy minél jobb eredményeket érjenek el. A tatabányai vívók, és a magyar junior női párbajtőr válogatott edzőjével, Plásztán Attilával beszélgettünk. (2017.11.08)

Tovább

Esztergályos Patrik vb bronzérmes Plovdivban

A plovdivi kadet és junior világbajnokságon a harmadik helyen végzett junior férfi párbajtőrcsapatunk, soraiban a tatai Esztergályos Patrikkal. (2017.04.11)

Tovább

Gnám Tamara vb ezüstérmes!

A plovdivi kadet és junior vívó vb-n ezüstérmet nyert a tatabányai Gnám Tamara. A kadet női párbajtőrözők versenyében rajta kívül még két magyar jutott a negyeddöntőbe. (2017.04.02)

Tovább

Gnám Tamara csapatban Európa bajnok!

Nagyszerűen ért véget a plovdivi kadet Európa-bajnokság! A zárónapon a Gnám Tamara (Tatabánya), Kazár Dóra, Muhari Eszter, Petri Renáta összeállítású női párbajtőrcsapat és a Baaken Mátyás, Fröhlich Bálint, Kaiser Balázs, Milassin Mór felállású férfi kardcsapat egyaránt aranyérmet nyert, míg a női tőrcsapat az ötödik helyen végzett. Gratulálunk, jöhetnek a junior versenyek! (2017.03.05)

Tovább

Esztergályos Patrik junior magyar bajnok

A tatai vívó a sérülése után egyből egy bajnoki címmel tért vissza az élmezőnybe. Patrik hosszabb kényszerpihenő után a január eleji AGC Kupán lépett először pástra, most viszont az országos bajnokságon már megmutatta, hogy ismét érdemes számolni vele. (2017.02.05)

Tovább

Kadét Párbajtőr Egyéni OB: Gnám bronzérmes

A Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban rendezték meg a kadét korosztály országos bajnokságát. Régiónkat a tatai és a tatabányai vívók képviselték. Gnám Tamara bronzérmet szerzett, Büki Lili pedig a nyolcadik helyen végzett. (2017.01.30)

Tovább

Nem várt kadett-győzelem Pozsonyban

Felfigyelt a világ a tatai Büki Lilire, aki igazán szép teljesítmény nyújtott Pozsonyban az euórpai kadett-körversenyen. Harmadik helyezésével nem várt győzelemmel térhetett haza a még csak 14 éves, de úgy tűnik, rendkívül ígéretes vívó. (2017.01.17.)

Tovább

Párbajtőr válogató volt Tatabányán

Tatabányán, hatalmas mezőnyökkel rendezték január 7-én a férfi és női párbajtőr válogatót az AGC Kupáért. A férfiaknál a győzelmet az olimpia bronzérmes Somfai Péter szerezte meg, míg a nőknél az ugyancsak honvédos Budai Dorina nyerte a viadalt.(2017.01.08)

Tovább

Új vívótermet avattak Esztergomban

Új vívótermet avattak Esztergomban, a Szent Erzsébet iskolában. Az ünnepség részeként a Szent László Vívó Egyesület tagjai mutatták be vívótudásukat. A beruházást a Magyar Vívószövetségen keresztül az állam is támogatta 12 millió forinttal. (2016.11.26)

Tovább

« 1/9. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió