Vívás

Plásztán Attila Príma-díjat vehetett át

10 éves sem volt még amikor 1975-ben vívni kezdett szülővárosában Ózdon, majd ifi válogatottként 1982-ben Tatabányára került a Bányász Sport Clubba. Versenyzőként ifjúsági korosztályban 3 magyar bajnoki címet szerzett. Sportolói pályafutását 23 éves kora előtt befejezte, 1988-tól edzősködni kezdett Tatabányán. (2016.09.25)

Tovább

Vívás: Kun Anna az az EB csapatban

A Magyar Vívó Szövetség keddi elnökségi ülésén a testület kijelölte a június 20-25-i, toruni (Lengyelország) felnőtt Európa-bajnokságon részt vevő magyar válogatottat. Nagy öröm számunkkra, hogy a csapat tagja a tatai párbajtőröző, Kun Anna, az OMS- Iron Trade versenyzője! (2015.05.25)

Tovább

Bronzérem és 6. hely párbajtőrben

A 2016-2017. évadra rendeztek előválogatót a hétvégén Budapesten a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban. Szombaton a kadet mezőny lépett pástra. Gnám Tamara a TSC párbajtőrözője remek vívással jutott a legjobb négy közé, ahol a döntőért 9:5 arányban kapott ki az AVA-s Petri Renáta ellen, és lett harmadik. (2016.05.23)

Tovább

Ifjú tőrvívók a páston

A Szent György Vívó Egyesület rendezésében Esztergomban kezdték meg a kadet és junior tőrvívók a küzdelmet a 2017-es Európa- és Világbajnokságon való részvételért. A Pézsa Tibor Sportcsarnokban közel kétszáz vívó lépett a pástokra, köztük a legkisebbek is, akik a nagyok mellett szintén összemérték egymással a fegyvereiket. (2015. 05. 21)

Tovább

A tatai Esztergályos Patrik ezüstérmes csapatban

Ezüstérmet nyert a bourges-i korosztályos világbajnokságon a junior férfi párbajtőrcsapat. A Bakos Bálint, Bányai Zsombor, Esztergályos Patrik (OMS Tata-Iron Trade VSE), Siklósi Gergely összeállítású együttes kimagasló teljesítménnyel jutott el a döntőig, ott azonban vereséget szenvedett az olaszoktól. (2016.04.11.)

Tovább

Ismét remekeltek a lányok

Amikor 2014-ben a második helyen végzett az OMS-Tata Iron Trade VSE női párbajtőrcsapata az országos bajnokságon, sokan kifutott eredményről beszéltek. Valóban csodálatos teljesítmény volt, amelyet most megismételtek a tatai lányok. 2016.01.02.)

Tovább

Ezüst- és aranyérem a Világ-kupáról

Esztergályos Patrik (képünkön), az OMS-Iron Trade Tata VSE kiválósága ismét hallatott magáról. A junior párbajtőrözők pozsonyi Világ-kupa viadalán egyéniben bronzérmes lett, csapatban pedig a dobogó második fokára állhatott fel társaival. (2015.12.09.)

Tovább

Gnám Tamara bronzérmes

A tatabányai Gnám Tamara harmadik lett a helsinki junior női párbajtőr egyéni Világkupa versenyen. (2105.11.12.)

Tovább

Patrik sikere Turkuban

Nagyszerűen szerepeltek a magyar junior férfi párbajtőrözők a turkui (Finnország) Világkupa-versenyen. Siklósi Gergely ezüstérmes lett, egyetlen tussal kapott ki az aranyért, mellette hárman jutottak még a nyolcas döntőbe, Bányai Zsombor ötödik, a tatai Esztergályos Patrik hatodik, Buta Levente hetedik lett. (2015.11.05.)

Tovább

Kun Anna helytállt Bakuban

Ismét kitett magáért Kun Anna, az OMS-Tata Iron Trade VSE párbajtőrözője, és a 13. helyen végzett a nagyon erős mezőnyben. (2015.06.27.)

Tovább

Kun Anna a felnőtt Eb-n

Jött a jó hír, hogy Kun Anna, a tataiak kiváló párbajtőrözője is részt vesz az Európa-bajnokságon. Montreux ad otthont az Eb-nek június 5-11-ig, a nagy tehetség élete első felnőtt világversenyén bizonyíthat. (2015.06.01.)

Tovább

Másodszor érdemelték ki a „Hónap műhelye” díjat

Márciusi teljesítményének köszönhetően − az egyéni kategóriában − az OMS-Tata Iron Trade Vívó SE érdemelte ki a Magyar Olimpiai Bizottság, a Decathlon és az Utanpotlassport.hu által alapított „A hónap műhelye”-díjat, továbbá az azzal járó félmillió forintos Decathlon sportszervásárlási utalványt. (2015.04.28.)

Tovább

« 2/9. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió