Sportlövészet

Sidi bronzérmes, Péni nyerte a világkupát

Péni István izgalmas verseny végén, juniorvilágcsúcs-beállítással megnyerte a férfi légpuskások versenyét az Újdelhiben zajló sportlövő világkupadöntőben, a címvédő Sidi Péter pedig bronzérmet nyert. (2017.10.25)

Tovább

Európa-csúccsal nyert a komáromi sportlövő

Európa-csúccsal nyerte Sidi Péter a 3x20 lövéses standard puska számot a fegyvernem 300 méteres, nagyöbű Európa Kupa-versenyén Olaszországban. (2017.09.29)

Tovább

Sidi bronz az EB-n

Péni István ezüst-, míg a komáromi Sidi Péter bronzérmet nyert a nagyöbű szabadpuska 3x40 lövéses összetett számában a bakui sportlövő Európa-bajnokságon. (2017.07.31)

Tovább

Pekler aranyérmet nyert Azerbajdzsánban

Pekler Zalán, a komáromi Finomító SLK sportlövője remek formában érkezett a bakui junior EB-re, ahol a kisöbű szabadpuska fekvő számában is egészen kiemelkedően teljesített: az alapversenyben 621,1 kört lőtt, amivel csaknem négy körrel volt jobb a másodiknál, majd a finálét 250,6 körös juniorvilágcsúccsal nyerte meg. (2017.07.23)

Tovább

Rendőrök lőbajnoksága Tatabányán

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság „pince lőtere” adott otthont a 12 órán át tartó szituációs lőversenynek. A 13 rendőr a 9 taktikai és ügyességi pályán a gyakorlat végrehajtásához összesen 8190 darab lőszert használhatott fel. (2017.07.14)

Tovább

Komáromi világbajnok sportlövők

Szenzációs világcsúccsal győzött Péni István, Vas Péter és Pekler Zalán a férfi kisöbű szabadpuska 50 méteres 3×40 lövéses számának csapatversenyében a Suhlban rendezett junior sportlövő-világbajnokságon. A sportolókat dr. Molnár Attila polgármester a Városházán köszöntötte. (2017.07.05)

Tovább

Vas Péter újra Európa bajnok

Az évek óta világszínvonalon teljesítő junior korú utánpótlás sportlövőink tették érmekben színessé a Janus-arcú 10 méteres Európa-bajnokságot Mariborban, amelyen felnőtt válogatott tagjai döntő nélkül maradtak. A komáromi Vas Péter két aranyérmet is szerzett. (2017.03.21)

Tovább

A komáromi sportlövők hat bajnoki érmet szereztek

A százhalombattai 10 méteres Puska-Pisztoly Országos Bajnokságról - melyet a Magyar Sportlövő Szövetség szervezett - éremesővel tértek haza a komáromi légpuskások. A felnőtt férfi egyéniben Vas Péter okozott - még magának is - meglepetést azzal, hogy az élre kerülve, a korábbi komáromi bajnokot, Sidi Pétert is megelőzte. (2017.02.17)

Tovább

Sportlövő olimpikonjainkat köszöntötték

Miskolczi Juliannát és Sidi Pétert fogadták szeptember 1-jén a komáromi városháza dísztermében. (2016.09.03)

Tovább

Lövészet: Stratégiai szerződés Komárommal

A június 16-án a komáromi Városházán, a Magyar Sportlövők Szövetségével aláírt dokumentum még inkább elősegíti a helyi sportlövő élet fejlődését Komáromban. (2016.06.18)

Tovább

Sportlövészetért díjat kapott Komárom

Május 23-án a fővárosi Magyar Sport Házában dr. Molnár Attila polgármester vette át a Magyar Sportlövők Szövetsége által alapított sportági kitüntetést Nagy György elnöktől és Sinka László főtitkártól. Az elismerést, melyet a hazai sportlövészet érdekében végzett kimagasló munkája elismeréseként kapott városunk, idén első ízben ítélték oda. (2015.05.25)

Tovább

Sidi Péter világcsúccsal nyert az Európa Kupán

Az ötödik olimpiájára készülő komáromi Sidi Péter világcsúccsal győzött a nagyöbű standard puska 3x20 lövéses összetett számban a dániai 300 méteres sportlövő Európa Kupán. A világ- és Európa-bajnok sportoló 590 körös teljesítménnyel nyerte meg a viadalt. (2016.05.11)

Tovább

« 1/9. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió