Sportlövészet

Sidi Péter világcsúccsal nyert az Európa Kupán

Az ötödik olimpiájára készülő komáromi Sidi Péter világcsúccsal győzött a nagyöbű standard puska 3x20 lövéses összetett számban a dániai 300 méteres sportlövő Európa Kupán. A világ- és Európa-bajnok sportoló 590 körös teljesítménnyel nyerte meg a viadalt. (2016.05.11)

Tovább

Rangos versenyt nyert Sidi Péter

Az olimpiai kvótás Sidi Péter nagyszerű eredménnyel győzött a férfi puskások között a legnagyobb nemzetközi légfegyveres viadalnak számító müncheni versenyen. (2016.02.08.11.)

Tovább

Szép lövő sikerek

A budapesti Mexikó úti pályán rendezték a Légfegyveres Budapest-bajnokságot, mely egyben válogató is volt a február 22-28. között Győrött rendezendő Európa-bajnokságra is. (2016.02.03.)

Tovább

Sidi két ezüstérme

Sidi Péter a 60 lövéses fekvő számban, illetve a 3x40 lövéses összetett versenyben is ezüstérmet szerzett a nagyöbű puskások Európa-kupa döntőjén. (2015.09.28.)

Tovább

Sidi 6. a vk-döntőn

Sidi Péter légpuskában hatodik lett szombaton a sportlövők müncheni világkupadöntőjén. Az eseményre az év legjobb tíz versenyzője kapott meghívást az olimpiai versenyszámokban. (2015.09.04.)

Tovább

Sidi arany- és bronzérme

Sidi Péter megnyerte a férfi nagyöbű szabadpuska 3x40 lövés összetett számot a maribori sportlövő Európa-bajnokságon. Másnap pedig bronzérmet nyert a férfi standard puska 300 méteres számában.

Tovább

Sidi: ötödik hely

A komáromi Sidi Péter az ötödik helyen végzett a férfi kisöbű szabadpuska 3x40 lövéses összetett számban a Fort Benningben rendezett olimpiai kvalifikációs sportlövő Világ Kupán. (2015.05.19.)

Tovább

Ezúttal hetedik hely

A sportlövő Sidi Péter hetedik helyen végzett a férfi légpuskások mezőnyében az egyesült államokbeli Fort Benningben zajló olimpiai kvalifikációs Világ Kupán. (2015.05.14.)

Tovább

Lőbajnokság a tatai alakulatnál

A szomódi lőtéren rendezték meg az MH 25. Klapka György Lövészdandár lőbajnokságát. A megnyitón Szloszjár Balázs alezredes, a tatai alakulat parancsnokhelyettese köszöntötte a résztvevőket. (2015.05.01.)

Tovább

Sidi: olimpiai kvóta

A világ- és Európa-bajnok sportlövő, a komáromi Sidi Péter indulási jogot szerzett a jövő évi riói olimpiára, miután a dél-koreai Csangvonban rendezett Világ Kupán megnyerte a férfi légpuska számot. (2015.04.10.)

Tovább

Ismét győzött Sidi Péter

A komáromi sportlövő a kuvaitvárosi nemzetközi versenyen vesz részt, ezúttal a szabadpuska 3×40 lövéses viadalát nyerte meg, ami reményt keltő az olimpiai kvótát adó világkupa-sorozat előtt. (2015.02.04.)

Tovább

Görgey Artúr lövészverseny

Görgey Artúr országos lövész emlékversenyt rendeznek több helyszínen, februártól áprilisig. Megyénkben az Ácsi Kinizsi ad otthont az egyik elődöntőnek február 14-én. Az országos döntő is itt lesz májusban. (2015.01.15.)

Tovább

« 2/9. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió