Sportlövészet

Sportlövő olimpikonjainkat köszöntötték

Miskolczi Juliannát és Sidi Pétert fogadták szeptember 1-jén a komáromi városháza dísztermében. (2016.09.03)

Tovább

Lövészet: Stratégiai szerződés Komárommal

A június 16-án a komáromi Városházán, a Magyar Sportlövők Szövetségével aláírt dokumentum még inkább elősegíti a helyi sportlövő élet fejlődését Komáromban. (2016.06.18)

Tovább

Sportlövészetért díjat kapott Komárom

Május 23-án a fővárosi Magyar Sport Házában dr. Molnár Attila polgármester vette át a Magyar Sportlövők Szövetsége által alapított sportági kitüntetést Nagy György elnöktől és Sinka László főtitkártól. Az elismerést, melyet a hazai sportlövészet érdekében végzett kimagasló munkája elismeréseként kapott városunk, idén első ízben ítélték oda. (2015.05.25)

Tovább

Sidi Péter világcsúccsal nyert az Európa Kupán

Az ötödik olimpiájára készülő komáromi Sidi Péter világcsúccsal győzött a nagyöbű standard puska 3x20 lövéses összetett számban a dániai 300 méteres sportlövő Európa Kupán. A világ- és Európa-bajnok sportoló 590 körös teljesítménnyel nyerte meg a viadalt. (2016.05.11)

Tovább

Rangos versenyt nyert Sidi Péter

Az olimpiai kvótás Sidi Péter nagyszerű eredménnyel győzött a férfi puskások között a legnagyobb nemzetközi légfegyveres viadalnak számító müncheni versenyen. (2016.02.08.11.)

Tovább

Szép lövő sikerek

A budapesti Mexikó úti pályán rendezték a Légfegyveres Budapest-bajnokságot, mely egyben válogató is volt a február 22-28. között Győrött rendezendő Európa-bajnokságra is. (2016.02.03.)

Tovább

Sidi két ezüstérme

Sidi Péter a 60 lövéses fekvő számban, illetve a 3x40 lövéses összetett versenyben is ezüstérmet szerzett a nagyöbű puskások Európa-kupa döntőjén. (2015.09.28.)

Tovább

Sidi 6. a vk-döntőn

Sidi Péter légpuskában hatodik lett szombaton a sportlövők müncheni világkupadöntőjén. Az eseményre az év legjobb tíz versenyzője kapott meghívást az olimpiai versenyszámokban. (2015.09.04.)

Tovább

Sidi arany- és bronzérme

Sidi Péter megnyerte a férfi nagyöbű szabadpuska 3x40 lövés összetett számot a maribori sportlövő Európa-bajnokságon. Másnap pedig bronzérmet nyert a férfi standard puska 300 méteres számában.

Tovább

Sidi: ötödik hely

A komáromi Sidi Péter az ötödik helyen végzett a férfi kisöbű szabadpuska 3x40 lövéses összetett számban a Fort Benningben rendezett olimpiai kvalifikációs sportlövő Világ Kupán. (2015.05.19.)

Tovább

Ezúttal hetedik hely

A sportlövő Sidi Péter hetedik helyen végzett a férfi légpuskások mezőnyében az egyesült államokbeli Fort Benningben zajló olimpiai kvalifikációs Világ Kupán. (2015.05.14.)

Tovább

Lőbajnokság a tatai alakulatnál

A szomódi lőtéren rendezték meg az MH 25. Klapka György Lövészdandár lőbajnokságát. A megnyitón Szloszjár Balázs alezredes, a tatai alakulat parancsnokhelyettese köszöntötte a résztvevőket. (2015.05.01.)

Tovább

« 2/9. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió