Sportlövészetért díjat kapott Komárom

 
Május 23-án a fővárosi Magyar Sport Házában dr. Molnár Attila polgármester vette át a Magyar Sportlövők Szövetsége által alapított sportági kitüntetést Nagy György elnöktől és Sinka László főtitkártól. Az elismerést, melyet a hazai sportlövészet érdekében végzett kimagasló munkája elismeréseként kapott városunk, idén első ízben ítélték oda. (2015.05.25)

Komáromi fedett lőtér
- A városban néhány éve adtuk át az ország egyik legjobban felszerelt fedett lőterét, pár hónappal ezelőtt pedig döntős lőteret avathattunk. Komárom a hazai sportlövészet egyik fellegvára, hiszen olyan kiválóságokat adtunk a sportágnak, mint a többszörös világ- és Európa bajnok Sidi Péter, vagy épp az Európa bajnok Miskolczi Julianna, akik mindketten olimpiai kvótát is szereztek az idei riói nyári játékokra, emellett pedig utánpótláskorú versenyzőink szebbnél szebb eredményekkel örvendeztetik meg a sportszerető közönséget.

Horváth Zsolt a városi sportlövész szakosztály vezetője hozzátette, Komárom hatalmas eredményeket ér el az utánpótlás nevelésben, így minden reményünk megvan rá, hogy néhány éven belül további tehetségeket adjunk a sportágnak.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió