Sportlövészet

Sportlövő diákolimpia: Szép megyei sikerek

 Budapesten a Testnevelési Főiskola atlétikai csarnokában rendezték meg a 2008 évi sportlövő diákolimpia országos döntőjét. A rangos eseményen Komárom –Esztergom Megye iskoláiban tanuló és a megyei diákolimpián szerepelt fiatalokból összeállított válogatott vett részt. A hagyományokhoz méltóan eredményesen szerepeltek sportlövőink. (2008.11.12.)

Tovább

Sportlövészet: Sidi Péter remekelt

Sidi Péter eredménye olimpiai aranyat ért volna a Bangkokban rendezendő Világ Kupa döntőn. Igaz, csak 5. lett, de eredménye olyan jó volt, amellyel Pekingben első lett volna. (2008.11.05.)

Tovább

Sportlövészet: Sidi Péter a Világ Kupán

 Sidi Péter, a Komáromi VSE háromszoros olimpikon sportlövője részt vesz a szerdán kezdődő, Bangkokban rendezendő Világ Kupán, amelyen a földkerekség tíz legjobbja vehet részt. (2008.11.03.)

Tovább

Sportlövészet: Ők indulhatnak a diákolimpián

A Komárom-Esztergom Megyei Sportlövő Szövetség elkészítette azt a listát, amelyben azoknak a neve szerepel, akik részt vehetnek megyénkből az országos diákolimpián. (2008.10.18.)

Tovább

Sportlövészet: Sidi győzelme összetettben

 A légpuska olimpiai hatodik helyezettje, a komáromi Sidi Péter nyerte a kisöbű szabadpuska összetett versenyét. További szép komáromi sikerek is születtek. (2008.10.03.)

Tovább

Sidi 25. lett a kisöblű sportpuskában

 A komáromi sportlövő jó kezdés után a huszonötödik helyen végzett a kisöblű sportpuskások 3x40 lövéses összetett számában. Sidi Péter (képünkön - Fotó: MTI) azonban pontszerzőként térhet haza. (2008.08.17.)

Tovább

Sidi Pétert leblokkolta a szél

 A pekingi olimpián a komáromi Sidi Péter ezúttal elmaradt a várakozástól, és a 39. helyen végzett a kisöbű sportpuskások fekvő számában. (2008.08.15.)

Tovább

Sportlovészet: Sidi Péter pontszerző Pekingben

A komáromiak kiváló versenyzője, Sidi Péter 698,4 körös összteljesítménnyel hatodik, azaz pontszerző lett a férfi légpuskások versenyében a pekingi olimpián. (2008.08.11.)

Tovább

Sportlövészet: Héraklész Kupa az edzőtáborban

Érdekes lövészversenynek ad otthont szombaton és vasárnap a Tatai Edzőtábor konferenciaterme. Itt rendezik a 2007. évi Héraklész Kupa-sorozat döntőjét, amelyen a komáromiak esélyesek a végső győzelemre. Képünkön Kisvárdai István, a komáromiak vezetőedzője. (2007. 12. 06.)

Tovább

« 9/9. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió