Rendőrök lőbajnoksága Tatabányán

 
A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság „pince lőtere” adott otthont a 12 órán át tartó szituációs lőversenynek. A 13 rendőr a 9 taktikai és ügyességi pályán a gyakorlat végrehajtásához összesen 8190 darab lőszert használhatott fel. (2017.07.14)

Rendőrök szituációs lőbajnoksága

A verseny szervezője Csomán János r. főtörzszászlós, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság lőkiképzője a feladatok ismertetésekor kiemelte az éberség, fegyelmezettség, hatékonyság fontosságát, valamint a teljesítőképesség határait.

A versenybírók a végrehajtási idő, a hiányzó, valamint a vétlen találatokat követően összesítettek az eredményeket. A díjakat és elismerő okleveleket Dr. Reinhoffer Csaba r. ezredes, bűnügyi főkapitány-helyettes adta át.

A versenyt Majer Milán r. őrnagy, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozója nyerte. Második helyezést ért el Soóky Tamás r. főtörzsőrmester, a Budapesti Rendőr-főkapitányság, VI. kerületi Rendőrkapitányság nyomozója és harmadikként végzett Tátrai Tamás r. törzszászlós, az Adyligeti Rendészeti Szakgimnázium lőkiképzője.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió