Kick-box

12 tempós aranyérem született

Az elmúlt hétvégén rendezték meg a MSKSZ országos utánpótlás bajnokságot, ahol Komáromot a Tempo Karate Egyesület versenyzői képviselték. Filep Imre hétdanos mester, a tempósok vezetője elégedett a szerepléssel; az év elején indított 10 év alatti és feletti „tehetséggondozó csoport” beváltotta a reményeket, versenyről versenyre egyre jobban szerepelnek. Külön kiemelendő Pataki Bence, aki a második versenyt is megnyerte kumitében, ezúttal pedig katában sem talált legyőzőre! (2016.05.09)

Tovább

Grónai nemzetközi thai-box bajnoki címet szerzett

(Cseh Open, K-1, Thaibox, Full-Contact, MMA Nemzetközi Bajnokság, Prága, 2016.04.01-02.) Komáromi versenyzőnk Grónai Sándor, az Alexandros Bulls vezetőedzője és harcosa, és az Unicentral Bulls versenyzője nemzetközi thai box bajnoki címet szerzett a prágai Sparta Arenaban, ahol a döntőben cseh ellenfelét győzte le egyhangú pontozással. (2016.04.06.)

Tovább

Négy komáromi érem

A komáromi Alexandros Bulls fiatal harcosai a Növényi Sportakadémia SE által Sopronban megrendezett Mikulás-kupán mutathatták meg tudásukat K-1 szabályrendszerben. (2015.12.07.)

Tovább

Horváth Martin aranyérmes

A Mosonmagyaróváron megrendezett VI_GÓ SE K-1 és Thai Box Gálán thai box -60kg-ban a komáromi Horváth Martin az első helyen végzett. (2015.11.15.)

Tovább

Grónai ismét a csúcson

Dunaújvárosban, a WKF (World Kickboxing Federation) Európa-bajnokságon a komáromi Grónai Sándor  aranyérmet szerzett. (2015.11.12.)

Tovább

Remekeltek Grónai tanítványai

A komáromi Alexandros Bulls Muay Thai Team versenyzői a hétvégén sikeres nemzetközi thai box gálán vettek részt a szlovákiai Calovecben. (2015.07.24.)

Tovább

Lehengerlő Grónai

Grónai Sándor másodszor is Osztrák K-1 Bajnok lett Bécsben. A WKF Austria Kick-Box Openen magabiztosan végzett az élen a komáromiak jeles versenyzője. (2015.05.11.)

Tovább

Grónai-ezüst Baján

Nemzetközi WFC K-1 és thai-box tornának adott otthont Baja. A komáromi Grónai Sándor ismét kitett magáért, és második helyen végzett a rangos viadalon. (2015.04.28.)

Tovább

Grónai újabb VK-sikere

A horvátországi Lepoglava városában megrendezett WKF thai-box és K-1 Világ Kupán a komáromiak kiválósága, Grónai Sándor K-1 szabályrendszerben mindenkit maga mögé utasítva az első helyen végzett. (2015.03.23.)

Tovább

Kitüntették Zrínyi Miklóst

Zrínyi Miklós esztergomi kick-box edző, mesteredző, a megyei sportszövetségek szövetsége Kick-box szövetségének elnöke a Magyar Ezüst Érdemkereszt polgári tagozat kitüntetést vehetett át Balog Zoltán minisztertől. (2015.03.15.)

Tovább

Grónai ismét szlovák bajnok

A komáromi Grónai Sándor ismét a dobogó legmagasabb fokára állhatott a nemzetközi K-1 mezőnyben Besztercebányán, ahol megszerezve negyedik szlovák bajnoki címét. (2015.02.23.)

Tovább

Grónai Sándor félprofi világbajnok

Kőbe véste névjegyét a küzdősportok oltárán az Unicentrál Bulls nagyszerű komáromi küzdő harcosa Grónai Sándor, aki az olaszországi Milánóban diadalmaskodott. (2014.11.13.)

Tovább

« 2/7. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió