Gála - fantasztikus hangulatban

 
Szombaton lezajlott Tatabányán a VII. Mega Tech Kupa BasaColors Gála Muaythai és K1 verseny. A verseny után Bányász Adrián, a verseny főszervezője osztotta meg velünk gondolatait: (2016.08.29)

Zúgtak a pofonok


"Köszönet illeti Turainé John Katalint, Tatabánya alpolgármester asszonyát és Sámuel Botond urat az Agora nonprofit kft ügyvezetőjét, hogy rendezvényünk mögé álltak, és megnyitották a gálát. Telt ház előtt zajlottak a küzdelmek, amiket a fantasztikus közönség tett felejthetetlenné.

 

Alpolgármester asszony

 

 

Parázs küzdelmek,kiütések,drámák jellemezték az estét és új közönségkedvencek születtek. Amikor a nemzetközi mérkőzések alatt zúgott a ria-ria hungária borsódzott a hátam! Villódzó fények,füst,dübörgő zene adta meg a hangulatot amit a versenyzők csak emeltek.

 

Harc

 

Köszönet minden edzőnek hisz ha nem végeznek kiváló munkát akkor nem lett volna ilyen sikeres a verseny. Minden támogatónak hálás köszönet! A háttérben pedig a Földi Imre Sportcsarnok alkalmazottai és a fénytechnikások előtt le a kalappal.

 

Földön


Versenyzők: Minden mérkőzésből építkezni kell. Legyen az behúzva vagy épp vesztett! Menni előre és ennyi! Harcos vagy tehát harcolj!


Egy biztos, bánhatja aki nem jött el! Hajrá muaythai! Sziasztok!"

 

Fotók: Mazán Tibor

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió