Sportpolitika: KEM SZÖSZ-delegáció utazik Dijonba

 
  A Komárom-Esztergom Megyei Sportszövetségek Szövetsége (KEM SZÖSZ) négytagú delegációval képviselteti magát a franciaországi Dijonban, ahol március 29-én részt vesznek a hagyományos évnyitó partnerkapcsolati konferencián. (2008.03.20)  

Horváthy Lóránt, a Komárom-Esztergom Megyei Sportszövetségek Szövetségének (SZÖSZ) elnöke, Unger Károly és Budai István, a KEM SZÖSZ elnökségi tagjai és Varga Zita, a Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat nemzetközi, nemzetiségi és civil referense vendégeskedik a hangulatos francia városban. .

Az egynapos partnerkapcsolati konferencián a franciák és a magyarok mellett részt vesz a német Rajna-Pfalz tartomány sportvezetése is. Mint mindig, ezúttal is a munkáé a főszerep, a jövő tervezése lesz legfontosabb eladata az előre láthatóan mintegy negyven tagú sportfórumnak.

 Megyénk delegációja elsőször a németországi Mainzba utazik március 28-án, ahol az LSB székházánál találkoznak a rajnai sportvezetőkkel. Onnan Kaiserslauternbe mennek, és onnan utaznak tovább Dijonba. Alighogy megérkeznek (18 óra tájban), már vár is rájuk egy kis (az egyetlen)  kikapcsolódás. Közösen megtekintik a 20 órakor kezdődő francia II. ligás bajnoki labdarúgó-mérkőzést, amelyen a DFCO Dijon csap össze az FC Gueugnon-nal.       

Másnap (szombat) reggel 9 órakor kezdődik az ABS közgyűlés (partnerkapcsolati konferencia), amelyen szó lesz többek között a kulturális és keretprogramról, a támogatási lehetőségekről, de nem marad el most sem a hagyományos partnerkapcsolati börze.

Megyei küldöttségünk vasárnap reggel utazik haza. Mint láthatjuk, villámkonferencia lesz, ám rengeteg megbeszélni valóval.

 

http://www.auberge-cri-dijon.com

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió