Pálya- és bajnokavató Bokodon

 
Bokodon is megújult a sportlétesítmény, amelynek hivatalos átadó ünnepségét a felnőtt bajnoki záró forduló, a Bokod–Tég-Felsőgalla bajnoki meccs előtt tartották.  Szöllősi Péter, a bokodiak elnöke beszédében elmondta, örömteli, hogy a TAO-s lehetőségnek köszönhetően megvalósíthatták elképzeléseiket, a nagy centerpálya egy talajcserén esett át, mögötte egy világítással ellátott edzőpályát hoztak létre, az öltöző alapterülete a kétszeresére nőtt, lettek új kispadok, labdafogó háló, illetve korlát is. Majd leszögezte, óriási beruházás ez egy ilyen kis csapat életében. (2017.06.10)

Pályaavató Bokodon

A programon az MLSZ megyei társadalmi elnökeként, dr. Kancz Csaba szólt a megjelentekhez: elsőként említést tett Czunyiné dr. Bertalan Judit országgyűlési képviselő asszony hathatós segítségéért is, aki mindig sokat tett a futball ügyében a településen. – Fejlődik a sportegyesület, és ehhez mérten szükség van további infrastrukturális fejlesztésekre is. Az öltöző pedig nemcsak a felnőtt, hanem az utánpótlás csapatot is ki tudja szolgálni.
Az együttes egyébként idei teljesítményével meghálálta mindezt, megnyerték a pontvadászatot, összesen hetvenhét pontot gyűjtöttek a szezon alatt – hangsúlyozta.
Khéner László, az MLSZ megyei igazgatója leszögezte, a TAO csak egy lehetőség, amivel lehet élni, ehhez azonban olyan lelkes sportszakemberekre van szükség helyben, akiknek segítségével realizálódhatnak a fejlesztések. Az MLSZ az elmúlt években rengeteg pénzt fordít az amatőr futballra, hiába a „kirakat” az NB I., a válogatott, a magyar labdarúgás kilencvenhét százalékát az amatőrök alkotják. Ezért is fontos innen építkezni, a fejlődéshez biztos alapok kellenek.
Veres Zoltán, Komárom-Esztergom megye jegyzője kiemelte, az önkormányzat fő feladata a területfejlesztési feladatok támogatása, és bár ez a fejlesztés nem az általuk koordinált forrásokból valósult meg, mégis örömteli, hogy ez is szűkebb hazánk fejlődését segíti.
Csonka László, Bokod polgármestere szintén megköszönte, hogy a megyei vezetőség ilyen csodát biztosított nekik. Majd jelképes ajándékkal hálálta meg, hogy a klub elnöke, illetve felesége milyen sokat tesz az egyesületért.
A nemzeti színű szalag átvágása után a mérkőzés igencsak gólgazdagra sikerült, 8-1-re nyertek végül a házigazdák. A bajnokavatáson átadták az aranyérmeket, és megkezdődhetett az ünneplés.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió