Sportpolitika

Esztergom: sportcsarnok-fejlesztés félmilliárdból

Esztergom Város Önkormányzatának rendkívüli képviselő-testületi ülésén, összességében 13 témát tárgyaltak meg a szorító ügyintézési határidők miatt nagycsütörtökön. Többek között tornatermek és a sportcsarnok fejlesztéséről is döntöttek. (2017.04.15)

Tovább

Újabb sportos iskolafejlesztések Tatán

Április 12-én került sor Tatán a Kőkúti Általános Iskola és az új Városi Sportcsarnok közötti összekötő folyosó ünnepélyes átadására, az iskola udvarán. Felavatták az iskolát és a Sportcsarnokot összekötő új folyosót, a sportsátorban kialakított műanyag borítást, a tornaterem új burkolatát, az udvaron kialakított futópályát, és a DSE által vásárolt mikrobuszt is. (2017.04.12)

Tovább

Visszavonja olimpiai pályázatát a Bp-i Közgyűlés

Visszavonja a 2024. évi nyári olimpia és paralimpia megrendezésére beadott pályázatát Budapest - döntött szerdai rendkívüli ülésén a Fővárosi Közgyűlés. (2017.03.02)

Tovább

Megújulnak a Jubileum park műfüves pályái

Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Grundfos Magyarország Gyártó Kft. összefogásának köszönhetően hamarosan megkezdődhet a Jubileum park felső két műfüves grundpályájának a felújítása. A részletekről Schmidt Csaba polgármester és Török László, a Grundfos ügyvezető igazgatója számolt be a helyszínen. (2017.02.24)

Tovább

Dorog Sportkonferenciát szervez

Dorog Város Önkormányzata a Budapesti Corvinus Egyetem Sportgazdasági Kutatóközpontjával társszervezésben nagyszabású térségi sportkonferenciának ad otthont. Dorog városa elhivatott abban a kérdésben, hogy a hivatásos sportolók kettős karrierépítését elősegítse, valamint gyermekek részére sportolói életpályamodellt tudjon biztosítani általános iskolás kortól egészen felnőtt korig. (2017.02.16)

Tovább

Mainz-ben egyeztetett a KEM SZÖSZ

A Komárom-Esztergom Megyei Sportszövetségek Szövetsége képviselői a közelmúltban a németországi Mainz-be látogattak, hogy ott tárgyaljanak a 25 éves – német-francia – sportkapcsolat folytatásának lehetőségeiről. Az Erasmus Plus program keretében ugyanis lehetőség nyílik egy pályázatra, mely nagymértékben segítheti a kapcsolatok fenntartását, további ápolását. (2017.02.13.)

Tovább

Sportünnep Komáromban

Idén is nagyszabású gálán díjazták Komárom legkiemelkedőbb sporttehetségeit, csapatait, sportszakembereit. Eredményekben és sikerekben 2016-ban sem volt hiány. Az iskolák tele vannak jó tanuló, jó sportoló diákokkal, a sportlövők, az úszók és a karatékák minden megmérettetésről érmekkel térnek haza. A KVSE felnőtt csapata veretlenül nyerte a megye I-et és felkerült NB III-ba. Grónai Sándor Milánóban thai-boksz világbajnoki övet szerzett. Miskolczi Julianna és Sidi Péter sportlövők pedig Komárom hírnevét öregbítették a riói ötkarikás játékokon. A rendezvényen tiszteletét tette Czunyiné dr. Bertalan Judit országgyűlési képviselő, Molnárné dr. Taár Izabella, a járási hivatal vezetője, dr. Molnár Attila polgármester, valamint a városvezetés több tagja is. (2017.02.01)

Tovább

Már lehet pályázni a sportösztöndíjra

A tatabányai önkormányzat várja a javaslatokat a Földi Imre sportösztöndíjasok személyére 2017. február 28-ig. Az ösztöndíjat az előző évi eredmények alapján évente négy sportoló nyerheti el 6-12 hónapra, a támogatás keretösszegét az önkormányzat mindenkori éves költségvetésében biztosítja. (2017.01.27)

Tovább

Sportünnep Komáromban

Zenés mulatsággal egybekötött sportünnepet rendeznek január 28-án Komáromban, a városi sportcsarnokban. Az eseményen adják át Komárom legjobb sportolóinak és edzőinek az elismerést, 2016-os teljesítményükért. (2017.01.10)

Tovább

Javaslatokat várnak!

Tatabánya Önkormányzata javaslatokat vár a Molnár János-, a Tatabánya Sportjáért, valamint a Zöld Ág Díj adományozására. Hosszú évek óta méltó módon ismerik el azokat a személyeket, szervezeteket, akik tevékenységükkel hozzájárultak városunk fejlődéséhez, jó hírének növeléséhez, értékeinek növeléséhez. Az idei évben is február 28-ig lehet javaslatot tenni arra, hogy kik a legméltóbbak az elismerésekre. (2017.01.05)

Tovább

Ismét lehet pályázni a sportösztöndíjra

Tata Város Önkormányzata a sportolók ösztöndíjáról szóló önkormányzati rendelet alapján anyagi támogatásban részesíti legkiválóbb sportolóit. Az ösztöndíjra azok nyújthatnak be pályázatot, akik válogatott kerettagként nemzetközi versenyeken vesznek részt. (2017.01.05)

Tovább

Elismerték megyénk sportolóit

A Magyar Távirati Iroda Sportszerkesztőségének felkérésére a hazai szövetségek 1964 óta minden esztendőben eldöntik: kik sportágukban az év legjobbjai. Idén 54 sportág szövetsége válaszolt az MTI megkeresésére. (2016.12.22)

Tovább

« 2/9. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió