Mainz-ben egyeztetett a KEM SZÖSZ

 
A Komárom-Esztergom Megyei Sportszövetségek Szövetsége képviselői a közelmúltban a németországi Mainz-be látogattak, hogy ott tárgyaljanak a 25 éves – német-francia – sportkapcsolat folytatásának lehetőségeiről. Az Erasmus Plus program keretében ugyanis lehetőség nyílik egy pályázatra, mely nagymértékben segítheti a kapcsolatok fenntartását, további ápolását. (2017.02.13.)

KEM SZÖSZ küldöttség Mainz-ben     KEM SZÖSZ küldöttség Mainz-ben

Az utazást az is aktuálissá tette, hogy a német és a francia partner éppen ebben az időben tartott közös sportnapot Mainz-ben, így arra is lehetőség nyílt, hogy egy helyen összegyűlve, közösen tekintsék át az elképzeléseket, a pályázat nyújtotta kereteket.

A támogatás alapfeltétele, hogy három különböző nemzet vegyen részt a programokban, illetve ezen túlmenően is szükséges egy plusz szervezet bevonása, ezt a KEM SZÖSZ egy tatabányai partner felkérésével kívánja megoldani. A pályázati anyagot áprilisig kell benyújtani.

Pozitív döntés esetén az elnyert támogatás komoly segítséget nyújthat a nagy múltú kapcsolatok további ápolásához, közös programok szervezéséhez, a tapasztalatok megosztásához.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió