Kerékpár

Viktoré a KEM SZÖSZ-bringa

A 18. Vértes Expo pecsétgyűjtési nyereményjátékára a Komárom-Esztergom Megyei Sportszövetségek Szövetsége kerékpárt ajánlott fel díjnak. A tatabányai Turbacs Viktornak kedvezett a sorsoláson a szerencse, így ő vihette haza a kiváló bringát. (2011.08.31.)

Tovább

Két keréken a Vértes Expóra

A 18. alkalommal megrendezett  Vértes Expo a „Tekerj velünk az expóra!” kerékőáros felvonulással kezdődött.  Az eseményen részt vett Michl József, Tata polgármestere és Horváthy Lóránt alpolgármester, a KEM SZÖSZ elnöke. (2011.08.27.)

Tovább

Vértes Expón a KEM SZÖSZ

A Komárom-Esztergom Megyei Sportszövetségek Szövetsége (KEM SZÖSZ) Tatabányán, a megyeházán tartott sajtótájékoztatót, amelyen részt vettek a leendő Által-ér-völgyi kerékpárutat érintő három település polgármestere is. (2011.08.25-28.)

Tovább

Kerékjegy a bringás útért

A Tatabánya-Vértesszőlős-Tata útvonalú Által-ér-völgyi kerékpárút létesítéséhez nagy reményeket fűznek a három település lakói. Tatán és Tatabányán már a fő bringás útvonalra csatlakozás tervei is elkészültek, hogy minél jobban szélesebb körűen megvalósuljon az immáron 13 esztendeje dédelgetett álom. (2011.augusztus)

Tovább

Épülhet az Által-éri kerékpárút

Újabb mérföldkőhöz érkezett az Által-ér-völgyi kerékpárút megépítése. A Tatai Polgármesteri Hivatalban aláírták projekt támogatási szerződését. Az esemény vendége volt többek között dr. Völner Pál, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium államtitkára.  

Tovább

Bringás Turul Kupa nagy sikerrel

Patakiné Svaral Mariann startpisztolyának indító jelére 260 amatőr országuti és MTB kerekes indult el Tatabányán a 30 km-es, illetve 100 km-es távon a Turul Kupa Nemzetközi Országúti Kerékpárversenyen. (2011.07.14.)  

Tovább

Sportolj és főzz a Fényes Fürdőn!

Július 2-án folytatódik a tatai Fényes Fürdő sikeres nyári családi és sport programsorozata, amelyen egész napos szórakozást, kellemes elfoglaltságot kínálnak a vendégeknek. (2011.06.26.)

Tovább

Országos bringaverseny Tarjánban

Az országos országúti kerékpáros verseny harmadik fordulóját a hétvégén a Tatabányai Kerékpáros és Triatlon Klub (TKTK) rendezte meg. (2011.04.08.)

Tovább

Sport napja Tatabányán

 2010-ben Tatabánya Megyei Jogú Város a Tatabányai Sport Clubbal karöltve szervezi meg szeptember 17-18.-án 40 sportág részvételével a TATABÁNYAI NAGY SPORTÁGVÁLASZTÓ–A SPORT NAPJAI elnevezésű rendezvényt. (2010.09.16.)

Tovább

KIEMELT TATAI SPORTESEMÉNYEK

Az év hátralévő részében is több sportesemény között választhatnak a tataiak, de a szervezők a megyéből bárhonnan várják a sportolókat. (2010.08.31.)

Tovább

I. Hegyek Pokla Esztergomban

Július18-án (vasárnap) lesz Esztergomban az I. Hegyek Pokla elnevezésű amatőr kerékpárverseny. (2010.07.12.)

Tovább

Óévbúcsúztató bringások

  A Tatabányai Kerékpáros és Triatlon Klub 2009 utolsó napján ismét megtartotta hagyományos bringás felvonulását a megyeszékhely utcáin. (2009.12.31.)

Tovább

« 8/9. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió