Kárpát medence vizei kerékpárút

 
Kerékpártúra lesz 2017. június 24-29 között a Tisza és Körösök mentén. Az útvonal: Kecskemét - Csongrád - Szentes - Szarvas – Szeghalom – Mezőberény – Békés – Békéscsaba – Gyula. Jelentkezési határidő: április 28. Részletek a cikkben! (2017.04.03)

Kerékpártúra az Alföldön


A program:

1. Kecskemét (Budapestről vonattal) - Nyárlőrinc – Lakitelek Tőserdő (Tanösvény, Tisza-holtág - fürdés ) - Tiszaalpár – Csongrád ( Körös-torok fürdés) kb: 55 km
2. Csongrád (A Tisza-gátján, EV11) – Szentes – (A Körös mentén) - Kunszentmárton – Szarvas (Arborétum, hajózás a Körösön) 50 km
3. Szarvas – Gyomaendrőd (Múzeumok) – Körösladány – Szeghalom 40 km
4. Szeghalom – Vésztő – Mezőberény 40 km
5. Mezőberény – Békés – Békéscsaba – Gyula 50 km
6. Gyula – ( Vár – Fürdő), pihenés – hazautazás

A túrához bárhol lehet csatlakozni, de előnyt élveznek a teljes szakaszon résztvevők.

Az első ötven jelentkezését tudjuk fogadni a teljes útra - a szállások miatt – a beérkezett jelentkezési lapok sorrendjében. Várható költség 06.24-től 06.29-ig 6 nap 5 éj = 29.000 Ft.

Rövidebb idejű részvétel esetén a költségek természetesen csökkennek. A részvételi díjat az egyéni igények figyelembevételével állapítjuk meg. A költség tartalmazza a szállásokat (Kempingben faház, kollégium, panzió), a vacsorákat, a túravezetői díjat, egyszerű szervízszolgáltatást (alkatrészek nélkül), pólót, kitűzőt, térképvázlatokat. Nem tartalmazza az esetleges külön belépőket, a biztosítás díját és az utazás költségét. Csomagszállítás: 200 Ft/nap/csomag. A rendezők a programváltozás jogát fenntartják!

Jelentkezés és információ:
kbuzas@gmail.com mobil:+36-20/477-64-67
www.tutiklub.hu

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió