Kerékpár

A bringások biztonságáért

A Vértes Volán és az Alba Volán régiós közlekedési szolgáltatóként már KNYKK (Középnyugat- magyarországi Közlekedési Központ) Zrt. néven működik. A KNYKK, folytatva a hagyományokat, ismét fontos társadalmi szerepvállalásról tett tanúbizonyságot. (2015.07.31.)

Tovább

3. biciklis nemzet a magyar

Tatán tartotta éves közgyűlését a Kerékpárosbarát Települések Országos Szövetsége. A 2010-ben alakult szervezet célja többek között a hazai kerékpározás fejlesztése, a kerékpárt egészségmegőrzési, sportolási, rekreációs, prevenciós céllal használók számának növelése, a biciklizéshez kapcsolódó utak, létesítmények, szálláshelyek fejlesztésének kezdeményezése, elősegítése. (2015.05.08.)

Tovább

Kerékpáros fejlesztés Esztergomban

A Neuzer Kft. az Esztergomi ipari parkban átadta zöldmezős beruházásban épült fejlesztési központját. A 250 millió forint ráfordításával megvalósult létesítmény a kerékpárgyár közelében helyezkedik el. (2015.03.21.)

Tovább

Lesz hol megpihenni

A két éve átadott Által-ér-völgyi kerékpárút igen népszerű, sokan használják akár szabadidejükben, akár munkába járásra. Éppen ezért az önkormányzat már régóta tervezi az út tatai kezdőpontja környékén egy szociális blokk elhelyezését. (2015.03.14.)

Tovább

Ez bringás út, nem közút

2013 végén adták át Tatát Tatbányával összekötő Által-ér völgyi kerékpárutat, amelyen a 2014. évi tavasz beálltával már rengetegen használnak. Azóta egyre nő a használók tábora. Vannak azonban olyanok is, akik ártanak ennek a remek létesítménynek. (2014.12.17.)

Tovább

Bringás központ lett az ifjúsági tábor

Mióta elkészült az Által-ér-völgyi kerékpárút, szinte bringás „őrület” lett úrrá Tata és térségében. Sorra épültek és épülnek a kerékpáros utak, valamint a kényelmet biztosító kiszolgáló helységek. (2014.09.25.)

Tovább

Almával jutalmazták a bicósokat

Az Európai Mobilitási Hét keretében almával köszöntötték az Által-ér-völgyi kerékpárúton elhaladókat. A tatai városháza környezetvédelmi referense, Mürkl Levente több kiló almával várta a kerékpárút Fáklya utcai szakaszán munkába igyekvőket reggel hét és nyolc között, a hazafelé tekerőket pedig délután három és négy között. (2014.09.17.)

Tovább

Által-ér völgyi kerékpárút Szomódon

Szomód önkormányzata kiemelt állami beruházás keretében 4,2 kilométer kerékpárutat épít 200 millió forintosos költségvetésből az Által-ér mentén, amely várhatóan rövidesen megkezdődik. Jelenleg a közbeszerzési eljárás eredményét várják. (2014.08.26.)

Tovább

Hamarosan a Dunáig bringázhatunk

Dunaalmás és Szomód önkormányzata sikeres pályázatot nyújtott be a korábbiakban már elkészült Által-ér völgyi kerékpárút Tata és Dunaalmás közötti szakaszának megépítésére. A kivitelezés megkezdése előtt sajtótájékoztatóval egybekötött projektnyitó rendezvényt tartottak a dunaalmási lovardában. (2014.07.13.)

Tovább

A bringás út átszelheti a megyét

Megvalósulhat a nagy álom, miszerint a tavaly év végén átadott, Tatbányát, Vértesszőlőst Tatával összekötő Által-ér-völgyi kerékpárút átszeli megyénket. A tervek szerint Oroszlányból induló bringás út végső pontja a vizek városát érintve Dunaalmásnál lesz. (2014.07.12.)

Tovább

Nagy sláger a bringás út

A tavalyi év végi átadása óta egyre nagyobb a forgalom az Által-ér-völgyi kerékpárúton, mely Tatabányát, Vértesszőlőst és Tatát köti össze. A 6,8 kilométer hosszú, 2,7 méter széles, kétirányú út tervezésénél úgy számoltak, hogy naponta mintegy 2200 fős forgalmat bonyolít majd le a települések között. (2014.07.06.)

Tovább

Nagy sláger az Által-ér-völgyi bringás út

A tavalyi év végi átadása óta egyre nagyobb a forgalom az Által-ér-völgyi kerékpárúton, mely Tatabányát, Vértesszőlőst és Tatát köti össze. A 6,8 kilométer hosszú, 2,7 méter széles, kétirányú út tervezésénél úgy számoltak, hogy naponta mintegy 2200 fős forgalmat bonyolít majd le a települések között. (2014.06.30.)

Tovább

« 3/9. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió