Kerékpárral az SM betegekért

 
Egy Sclerosis Multiplexben szenvedő mogyorósbányai férfi, Ternován Zoltán május 13-tól körbekerékpározza Magyarországot, indulás Esztergomból. Hazánk évek óta csatlakozik a Nemzetközi SM Föderáció (MSIF) által meghirdetett World MS Day kezdeményezéshez: az SM betegek és érintett családok május végén világszerte ráirányítják a figyelmet a fiatal korban fellépő gyógyíthatatlan neurológiai betegségre. A Te Se Add Fel Egyesület 2017-re vállalt fontos célkitűzése az SM Világnaphoz kötődő rendezvénysorozat megszervezése. (2017.05.10)

Ternován Zoltán


A Te Se Add Fel Egyesület 2017-ben egy országos figyelemfelhívó akciót indít, melyhez hasonló 2015-ben rendkívüli sikerrel került megrendezésre Ternován Zoltán SM beteg, az egyesület elnökének részvételével. 2015. májusában 16 nap alatt Esztergomból indulva körbekerékpározta az országot, melynek során SM közösségekkel, sorstársaival, városvezetőkkel, kórházak képviselőivel találkozott és saját példájával bizonyította, hogy soha nem szabad feladni. Ezzel erőt és reményt adott betegtársainak, hozzátartozóiknak és minden érintettnek.

Emellett az érintett városokban kerékpárosok csoportjai csatlakoztak hozzá ezzel is bizonyítva az egészséges emberek empátiáját és tenni akarását. Az útját kiemelt médiaérdeklődés kísérte. Az országos (MTVA) és helyi médiumok (TV, rádiók, újságok, online portálok) segítségével sikerült minden eddiginél jobban felhívni figyelmet a betegségre és segített a szemléletformáló, ismeretterjesztő edukációban.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió