Tarolt a komáromi Street Generations Triál csapata

 
Tarcalon a bányatónál rendezték a hétvégén az idei Országos Triál Bajnokságot. A sziklás, szintkülönbségben gazdag versenyterület a triál versenyekben talán a legnehezebb pályának számít. A vírushelyzet miatt ez az egyetlen verseny, egyben bajnokság is volt. (2020.09.15.)

Street Generation Triál - Komárom - Komárom-Esztergom megye sportja, kemsport.hu

A komáromi Street Generations Triál teamből négyen indultak különböző kategóriákban. Az ország egyetlen női triál versenyzője, Barta Nikoletta, a kezdő open kategóriában indult, amit magabiztosan meg is nyert és ezzel együtt egy szintet feljebb is léphetett.

A mindössze 10 éves Tarkövi Dominik kadét kategóriában mérettette meg magát és első helyezést ért el, egyben kadét országos bajnok is lett. Tarkövi Dominik indult kezdő open kategóriában is, ahol meglepetésre a 3. helyezést szerezte meg. Virizlai Botond a Junior kategóriában győzedelmeskedett és egyben junior országos bajnok lett immár harmadszor. Pusztai Sándor a senior Hobby Open kategóriában a dobogós harmadik helyen végzett.

Buzás Tamás az egyesület vezetője kiemelte, a nehéz év ellenére a Street Generations két országos triál bajnokot tudott adni városunknak idén.

Street Generation Triál - Komárom - Komárom-Esztergom megye sportja, kemsport.hu

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió