Birkózás

Szerencse tanítványai

A Tatai AC birkózói továbbra is jeleskednek a különböző viadalokon. Tatabányán, a Centrum felmérő szabadfogású versenyen szép eredményeket értek el Szerencse Mónika tanítványai. (2015.08.08.)

Tovább

Szép birkózó eredmények

Ismét jó hírekről tudunk beszámolni. A Tatabányai SC és a Tatai AC birkózói továbbra is jeleskednek a különböző viadalokon. Strandbirkózásban is megmérettették magukat (2015.07.21.)

Tovább

Menetelnek birkózóink

A Tatabányai SC birkózói továbbra is remekelnek úgy a honi, mint a nemzetközi színtéren is. A kiváló nevelőmunka meghozza gyümölcsét, egyre szebb eredményeket érnek el a TSC kiválóságai. (2015.06.01.)

Tovább

Négy versenyen is jók voltak

A Tatabányai SC birkózói folytatták menetelésüket, a legutóbbi négy versenyen is kiváló eredményeket értek el. Árvai és Ungi a felnőttek között is jeleskedett. (2015.04.28.)

Tovább

Birkózás: versenyről versenyre

Kecskeméten, Naszvadban és Kaposváron léptek szőnyegre a Tatabányai SC birkózói. A sikerek ezúttal sem maradtak el. Örvendetes, hogy a fiatalok sorozatosan vehetnek részt rangos viadalokon, ez fejlődésüket nagyban elősegíti. (2015.03.02.)

Tovább

Birkózás: versenyről versenyre

Folytatják sikeres szereplésüket a Tatabányai SC birkózói úgy a honi, mint a nemzetközi viadalokon. A Tatai AC, a TSC fiókegyüttesének fiataljai is egyre szebb eredményeket érnek el. (2015.02.28.)

Tovább

Remekeltek a tatai birkózók

A Tatai AC birkózói ezúttal az észak-nyugat magyarországi kötöttfogású területi bajnokságon mutathatták meg tudásukat. Jól szerepeltek a fiatalok, akik öt éremmel térhettek haza. (2015.02.19.)

Tovább

A dorogi Lévai aranyérmes

Az idén is Mogyoródon rendezték meg az U23-as kötöttfogású országos bajnokságot, a Duna Autó-kupát, amelynek legjobbjai bekerültek az Eb-re utazó csapatba. Ez az első alkalom, hogy ebben a korosztályban kvalifikálhatják magukat a résztvevők az Európa-bajnokságra. Megyei sikerek is születtek. (2015.02.07.)

Tovább

Remekeltek a tatabányai birkózók

A közelmúltban több nívós versenyen is szerepeltek a Tatabányai SC birkózói, akik ismét alaposan kitettek magukért. Az év végi viadalokon sok szép helyezést értek el. A továbbiakban hat tekintélyes viadal eredményeit közöljük. (2014.12.18.)

Tovább

Jótékonysági birkózó bál Dorogon

Ismét megkezdődik egy új év, melynek januárját színesíti a már hagyománnyá vált nagyszerű esemény, a Jótékonysági Birkózó Bál, melyet a Dorogi Nehézatlétikai Club szervezésével rendeznek meg. A bál bevételét a birkózókra fordítják. (2014.12.13.)

Tovább

Az első tatai birkózó érem

Karácsony Panna, a birkózó diákolimpián a 3. helyen végzett. Ezzel a tehetséges kislány történelmet írt, ugyanis ő az első a Tatai AC színeiben, aki országos versenyen érmet szerzett. (2014.12.13.)

Tovább

Tatabányai birkózó hírek

A tatabányai SC birkózói több versenyen is részt vettek a közelmúltban. Rendre jól szerepeltek a rangos megmérettetéseken. (2014.10.14.)

Tovább

« 2/23. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió