Szerencse tanítványai

 
A Tatai AC birkózói továbbra is jeleskednek a különböző viadalokon. Tatabányán, a Centrum felmérő szabadfogású versenyen szép eredményeket értek el Szerencse Mónika tanítványai. (2015.08.08.)

A Magyar Birkózó Szövetség rendelkezése értelmében Tatabánya is egyike a birkózásban kijelölt centrumközpontoknak és ennek megfelelően az első félév lezárásaként régiós versenyt rendezett.

A 2012 novemberében alakult tatai birkózó szakosztály egyre szebb eredményeket ér el, a kezdeti döcögős érdeklődés után ma már egyre többen látogatják a tréningeket. Ezt az eredmények is bizonyítják.

A Tatai AC birkózóinak tatabányai eredményei, 2007-től 2009-es korosztály, 22 kg.: 2. Könyves Lilla, 3. Srágli Kristóf. 2005-től 2007, 33 kg.: 3. Könyves Barbara.

2004-2005, 44 kg.: 2.     Kálmán András. Vegyes korcsoport, 55 kg.: 2. Szarka Milán.

Szerencse Mónika, aki annak idején kiváló cselgáncsozó, majd válogatott szintű birkózó volt, természetesen elégedett a szép eredményekkel. Továbbra is várja a fiatalok jelentkezését keddenként és csütörtökönként 17.30-tól 19 óráig az edzések helyszínén, a Jávorka Sándor Szakközépiskola tornatermében.  

Péntek

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió