Cselgáncs

Cselgáncs Eb: Csernoviczki Éva ezüstérmes!

A 48 kilogrammos Csernoviczki Éva ezüstérmet nyert csütörtökön az olimpiai kvalifikációs cselgáncs Európa-bajnokságon Kazanyban. A tatabányai Csernoviczki a fináléban a hozzá hasonlóan olimpiai és vb-harmadik, Eb-győztes belga Charline Van Snickkel csapott össze, aki címvédőként lépett tatamira. (2016.04.21.)

Tovább

A Sport Legyen a Tied!

Második alkalommal járt megyeszékhelyünkön a „Sport Legyen a Tied! elnevezésű országos rendezvénysorozat a Földi Imre Sportcsarnokban. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Sportért Felelős Államtitkársága a Nemzeti Sportfejlesztés koncepció részeként 2015. januárjában indította el egyébként ezt a programot, amely a Magyar Diáksport Szövetség koordinálásával valósul meg. (2016.04.08.)

Tovább

Cselgáncsozók évzárója

Dojo avatóval egybekötött évzáró ünnepségét tartott a Tatai AC cselgáncs szakosztálya. Az eseményen részt vett dr. Beró Henrietta, Tata alpolgármestere, a Magyar Judo Szövetség képviseletében Nagy György főtitkár, Lázár Ottó, a TAC elnöke, valamint Ónody Bea, a tataiak korábbi junior világbajnoki bronzérmese. (2016.01.04.)

Tovább

Csernoviczki ezüstérmes

A 48 kilogrammban szereplő Csernoviczki Éva ezüstérmet nyert a cselgáncsozók olimpiai kvalifikációs világkupa-sorozatának Csedzsuban zajló Grand Prix-viadalán. (2015.11.29.)

Tovább

Két fényes érem az ob-n

A Tatai Edzőtáborban rendezték a diák A- korcsoportos országos bajnokságot. A tataiak kitettek magukért a nívós viadalon. A fiúknál a 41 kilogrammos súlycsoportban szereplő Staudt Zétény 21 induló közül a harmadik helyen végzett. (2015.10.20.)

Tovább

Éremeső Koroncóról

Öt arany-, hat ezüst-, illetve öt bronzérmet szereztek a Tatabányai Nebuló Judo DSE versenyzői a koroncói 30. Jubileumi Tutti Kupa nemzetközi egyéni és csapatversenyen. (2015.10.17.)

Tovább

Jók a fiatal dzsúdósaink

Hat arany-, három ezüst- és három bronzérem volt a megye cselgáncsozóinak termése az utánpótlás országos bajnokságban. (2015.10.09.)

Tovább

Visszatért a sikersportág

  Felébredt csaknem tizenöt éves Csipkerózsika-álmából az egykor szebb napokat látott judo szakosztály Tatán, így szeptember elejétől Essősy Ákos, Staudt Béla és Szeles Viktor vezetésével újra várják a gyerekeket és a felnőtteket a TAC sporttelepén található edzőterembe. (2015.09.11.)

Tovább

Leányvári győzelem Svájcban

A svájci Baar városában Walmannhalle csarnokban hat szőnyegen, nyolc ország 59 csapata 530 versenyző részvételével rendezte a 16. Winner-Judo kupát. (2015.07.02.)

Tovább

Csernoviczki bronzérmes

A baki Európai Játékok keretén belül Európa-bajnoki bronzérmet szerzett Csernoviczki Éva, miután a harmadik helyért vívott összecsapáson ipponnal legyőzte az ukrán Marina Csernjakot. (2015.06.27.)

Tovább

Leányvári érmek

A Leányvári SE cselgáncsosai sorra vesznek részt a versenyeken, amelyekről rendre szép sikerekkel térnek haza. (2015.06.12.)

Tovább

Újabb szép baji sikerek

A második körzeti rangsoroló  cselgáncsversenyt rendezték Koroncón, amelyen újabb szép sikereket értek el a baji fiatalok. (2015.05.23.)

Tovább

« 2/18. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió