Cselgáncs

Tatabánya sportjáért 2016.

A Városházán rendezett ünnepségen adták át a 2016. évi Tatabánya Sportjáért Díjat és a Földi Imre Sportösztöndíjakat. Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata a tatabányai sportegyesületek színeiben sportoló tehetséges fiatalok felkészülésének, versenyeztetésének segítése céljából, Földi Imre Sportösztöndíj elnevezéssel, évi öt millió forintos, évenként négy fő számára adható és eredményességi támogatás formájában odaítélhető pénzügyi alapot hozott létre. A sportösztöndíjat mindig az előző naptári évben elért eredmények alapján ítélik oda. (2016.05.17)

Tovább

Cselgáncs Eb: Csernoviczki Éva ezüstérmes!

A 48 kilogrammos Csernoviczki Éva ezüstérmet nyert csütörtökön az olimpiai kvalifikációs cselgáncs Európa-bajnokságon Kazanyban. A tatabányai Csernoviczki a fináléban a hozzá hasonlóan olimpiai és vb-harmadik, Eb-győztes belga Charline Van Snickkel csapott össze, aki címvédőként lépett tatamira. (2016.04.21.)

Tovább

A Sport Legyen a Tied!

Második alkalommal járt megyeszékhelyünkön a „Sport Legyen a Tied! elnevezésű országos rendezvénysorozat a Földi Imre Sportcsarnokban. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Sportért Felelős Államtitkársága a Nemzeti Sportfejlesztés koncepció részeként 2015. januárjában indította el egyébként ezt a programot, amely a Magyar Diáksport Szövetség koordinálásával valósul meg. (2016.04.08.)

Tovább

Cselgáncsozók évzárója

Dojo avatóval egybekötött évzáró ünnepségét tartott a Tatai AC cselgáncs szakosztálya. Az eseményen részt vett dr. Beró Henrietta, Tata alpolgármestere, a Magyar Judo Szövetség képviseletében Nagy György főtitkár, Lázár Ottó, a TAC elnöke, valamint Ónody Bea, a tataiak korábbi junior világbajnoki bronzérmese. (2016.01.04.)

Tovább

Csernoviczki ezüstérmes

A 48 kilogrammban szereplő Csernoviczki Éva ezüstérmet nyert a cselgáncsozók olimpiai kvalifikációs világkupa-sorozatának Csedzsuban zajló Grand Prix-viadalán. (2015.11.29.)

Tovább

Két fényes érem az ob-n

A Tatai Edzőtáborban rendezték a diák A- korcsoportos országos bajnokságot. A tataiak kitettek magukért a nívós viadalon. A fiúknál a 41 kilogrammos súlycsoportban szereplő Staudt Zétény 21 induló közül a harmadik helyen végzett. (2015.10.20.)

Tovább

Éremeső Koroncóról

Öt arany-, hat ezüst-, illetve öt bronzérmet szereztek a Tatabányai Nebuló Judo DSE versenyzői a koroncói 30. Jubileumi Tutti Kupa nemzetközi egyéni és csapatversenyen. (2015.10.17.)

Tovább

Jók a fiatal dzsúdósaink

Hat arany-, három ezüst- és három bronzérem volt a megye cselgáncsozóinak termése az utánpótlás országos bajnokságban. (2015.10.09.)

Tovább

Visszatért a sikersportág

  Felébredt csaknem tizenöt éves Csipkerózsika-álmából az egykor szebb napokat látott judo szakosztály Tatán, így szeptember elejétől Essősy Ákos, Staudt Béla és Szeles Viktor vezetésével újra várják a gyerekeket és a felnőtteket a TAC sporttelepén található edzőterembe. (2015.09.11.)

Tovább

Leányvári győzelem Svájcban

A svájci Baar városában Walmannhalle csarnokban hat szőnyegen, nyolc ország 59 csapata 530 versenyző részvételével rendezte a 16. Winner-Judo kupát. (2015.07.02.)

Tovább

Csernoviczki bronzérmes

A baki Európai Játékok keretén belül Európa-bajnoki bronzérmet szerzett Csernoviczki Éva, miután a harmadik helyért vívott összecsapáson ipponnal legyőzte az ukrán Marina Csernjakot. (2015.06.27.)

Tovább

Leányvári érmek

A Leányvári SE cselgáncsosai sorra vesznek részt a versenyeken, amelyekről rendre szép sikerekkel térnek haza. (2015.06.12.)

Tovább

« 2/18. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió