Evezős Jó sportolók - Jó tanulók Esztergomban

 
Esztergom Város Önkormányzata, már hagyományosan meghirdette  város "Jó sportoló-Jó tanuló " pályázatát. A város valamennyi sportágát átfogó díjátadásra az Esztergomi Vár Lovagtermében került sor. A közel száz sportoló diákot érintő rendezvényen, a sportolókon kívül, edzőik, testnevelő tanáraik, szülők, nagyszülők jelenlétében Romanek Etelka, a város polgármestere méltatta a sportolók tanulmányi és sporteredményeit. (2016.12.27)

Romanek Etelka, Erős Gábor és Szabó Gabriella adta át a díjakat

 

A rendezvényen értékelték és oklevéllel ismerték el,a város valamennyi sportágában működő edzők munkáját is. A díjakat Romanek Etelka polgármester, Erős Gábor a sportbizottság vezetője és Szabó Gabriella háromszoros Olimpiai bajnok kajakos adta át.

A pályázatra Az Esztergomi Evezősök Hajós Egylete 10 sportolóját nevezte be. A benevezett sportolók mindegyike 4,5 feletti tanulmányi eredménnyel, és Országos Bajnoki és , vagy Országos Diákolimpiai Bajnoki érmekkel rendelkezett. Mind a tíz evezős, a pályázaton dobogós helyezést ért el, korcsoportjában.

Aranyérmes lett Ruzsits Dorottya, Szívós Nóra,(Esztergom Dobó Katalin Gimnázium), Balog Gábor (Ferences Gimnázium) Ezüstérmesek:Nagy Brigitta,Marek Janka,Négyesi Noémi (Árpád-házi Szent Erzsébet Iskola) Bronzérmesek:Malinkó Anna,Szívós Márton (Árpád -házi Szent Erzsébet Iskola), Bencze Bendegúz,Domokos Mihály(Dobó Katalin Gimnázium).


A versenyzők felkészítésért, oklevél elismerésben részesült Mármarosi János edző, testnevelő tanár.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió