Atlétika

Tatai lányok sikere a Diákolimpia® döntőjében

2017. május 24-én kezdődtek a 2016/2017. tanévi Diákolimpia® Atlétika országos döntői, amelynek idén Székesfehérvár ad otthont négy korcsoportban. A versenyek szerdán a II. korcsoporttal indultak, amelynek során mintegy 300 gyermek mérte össze tudását. A leány csapatversenyben végül a tatai Kőkúti Általános Iskola a 2. helyezést érte el. A Diákolimpia® idén ünnepli a 30 éves jubileumát. (2017.05.25.)

Tovább

Sportolókat, edzőt ismert el a város

Tatabánya kiemelkedő sportalakjait ünnepelték a Városháza dísztermében, négy fiatal versenyző és egy tisztes életutat bejárt edző kapta ünnepélyes keretek között kézhez elismerését Földi Imre Sportösztöndíj és a Tatabánya Sportjáért Díj formájában. Az ünnepség kezdetén a nemrégiben elhunyt legendára, Földi Imrére emlékeztek az egybegyűltek, ezután került sor a díjak átadására. (2017.05.09)

Tovább

Tatai Nagy Sportágválasztó

Nagy örömünkre szolgál, hogy a Nagy Sportágválasztó Szervezőiroda, Tata Város Önkormányzata, a Nemzeti Sportközpontok, a Tatai Olimpiai Központ és a Tatai AC szervezésében 2017. május 12-13-án ismét megrendezésre kerül a Tatai Nagy Sportágválasztó, ahol a kilátogatóknak lehetőségük több mint 30 sportágat ingyenesen kipróbálni. (2017.04.19)

Tovább

78. Tó-futás május 14-én Tatán

Tata Város Önkormányzata, a Tatai Atlétikai Club Atlétikai Szakosztálya, a Fiatal Utazók Klubja és a KEM Sportszövetségek Szövetsége, Szabadidősport Szövetség május 14-én vasárnap rendezi a 78. Tó-futást, az Öreg-tó partján. (2017.04.08)

Tovább

Futással emlékezik a kitelepített magyarokra

Az Országgyűlés 2012 decemberében nyilvánította a Felvidékről kitelepített magyarok emléknapjává április 12-ét. Hetvenegy esztendővel ezelőtt ugyanis ezen a napon indult a szülőföldjükről elüldözött felvidéki magyarokat szállító első vonatszerelvény hazánkba. Ebből az alkalomból Zipperer Viktor nagyszabású futással emlékezik meg a kitelepítés és lakosságcsere évfordulójáról. (2017.04.04)

Tovább

43. Komárom-Komárno futóverseny (Nevezéssel)

2017. április 23-án rendezik meg 43. alkalommal a Komárom-Komarno Nemzetközi utcai futóversenyt. Rendező: Komárom – Európa Futó Egyesület (KEFE), a verseny védnökei: Stubendek László, Észak-Komárom város polgármestere és Dr. Molnár Attila, Dél-Komárom Város polgármestere. (2017.03.24)

Tovább

Mária Mini Maraton

A Mária Maraton Európa egyedülálló eseménye kerül megrendezésre a Mária Úton. 2017-ben egy házaspár, Makai Viktória és Makai László ultramaratonfutók futják végig a Mariazelltől Csíksomlyóig tartó több, mint 1300 kilométert.  A Mária Maratonra készülve a szervezők Mária Mini Maratonra hívják az érdeklődőket. (2017.03.14)

Tovább

Lehet nevezni a Megyei Terem-tájfutó Bajnokságra

A Gerecse Tájfutó Egyesület és a Tatai Tömegsport és Tájfutó Honvéd Egyesület Komárom-Esztergom Megyei Terem-tájfutó Bajnokságot rendez 2017. február 25-én, szombaton a tatabányai Dózsa György Általános Iskola sportcsarnokában. Nevezni február 21-ig lehet, e-mailben. (2017.02.16)

Tovább

A nagy futás

A Komárom-Európa Futóegyesület tagjai 1996 óta számos alkalommal futottak el Komárom valamely testvérvárosába. Idén szeptember 22-én, az autómentes napon a lengyelországi Sosnowiecbe indultak. A futókat és kerékpárosokat dr. Molnár Attila polgármester köszöntötte a Szabadság téren, ahol pár száz méter erejéig a Petőfi Sándor Általános Iskola diákjai is csatlakoztak hozzájuk. (2016.09.25)

Tovább

Tatabányai sikerek az atlétika ob-n

Az atléták felnőtt és serdülő korosztályos országos csapatbajnokságának a székesfehérvári ARAK Utánpótlás Akadémiai Sportcentrum adott otthont. Hoffer Krisztina, Áts Viktória, Misák Dominika és Fischer Patrik is országos bajnok lett. (2016.09.23)

Tovább

Szakadó esőben sprinteltek Dorogon

Szerencsére az esős időjárás csak keveseknek vette kedvét attól, hogy rajthoz álljanak és nekivágjanak a 800, 1800 méteres távnak a II. Sarpi-Dorog Városfutáson. Szeptember 17-én több mint ezren futottak városunkban a Buzánszky Jenő Stadionban és környékén megrendezett sportnapon, amelyet a jótékonysági futás rajtja indított. (2016.09.19)

Tovább

Tizenhatodszor rendezik meg a hídfutást

Szeptember 24-én 13 órakor rajtol el a mezőny a bazilikától, hogy aztán Párkányban, a Vadas fürdőben a többezres futóközösség elérje a célvonalat. (2016.09.17)

Tovább

« 2/25. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió