Maráz Zsuzsi nyert az Ultrabalatonon

 
Az esztergomi ultrafutó negyedszer nyerte meg a balatoni versenyt. A női versenyzők közül futott be elsőként, az összesített mezőnyben is szép eredményt ért el. Idén rendhagyó módon október első hétvégéjén rendezték Balatonfüreden a 14. NN Ultrabalatont. A versenyt a koronavírus miatt odázták el tavasszal.(2020.10.03.)

Október 2-án pénteken rajtolt a 221,9 kilométeres maratoni táv, amelynek egyéni női mezőnyét – idén negyedszer – Maráz Zsuzsanna esztergomi ultrafutónő nyerte meg. Zsuzsa 21 óra 58 perc 2 másodperccel szombat hajnalban, öt óra után pár perccel ért a célba, eredményével hazahozta az aranyérmet. A versenyző az összesített eredmények szerint az előkelő ötödik helyen végzett.

A második helyen Patrycja Bereznowska végzett 23:27:09-as idővel, harmadikként pedig 27 óra 57 perc 43 másodperccel Csákány Krisztina ért célba.

Az idei Ultrabalatonon a férfiaknál címvédés történt: Bódis Tamás 19:08:14-as idejével utasított mindenkit maga mögé. A Balaton-kör végén másodikként Csécsei Zoltán, harmadikként Béda Szabolcs futott be a célba. Előbbi 19 óra 20 perc 53 másodperc alatt, utóbbi pedig 21 óra 23 perc 10 másodperc alatt tette meg a távot.

 

Maráz Zsuzsi nyerte az Ultrabalatont

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió