Koródi Mihály Tatabánya szenior sakkbajnoka

 
A Vértes Agórája adott otthont a Tatabánya MJV Önkormányzata által meghirdetett 2016. évi Országos Szenior Rapid Sakkverseny tatabányai elődöntőjének. A versenyre nevezhetett minden olyan tatabányai lakcímmel vagy bejelentett tartózkodási hellyel rendelkező magyar vagy külföldi állampolgár, aki 2016. június 30-ig betöltötte a 60. életévét. (2016.08.03)

Koródi Mihály és a mezőny

 

Az elődöntő 11 indulójából a legeredményesebbnek Koródi Mihály bizonyult, aki megelőzte testvérét, Koródi Tibort valamint a bronzérmet kiérdemlő Fűrész Józsefet, és az élen zárta a versenyt. Ők hárman képviselik majd megyeszékhelyünket a szeptemberben Nagykanizsán rendezendő országos bajnokságon.

 

A versenyen Fair play díjat is osztottak: a legsportszerűbben viselkedő induló díját az idei évben Tóth József kapta. Az elődöntő minden díjazottja aktív sakkozó, akik szívesen mérettetik meg tudásukat különböző versenyeken. Az elismeréseket a város nevében a sporteseményt képviselői keretéből támogató Magyarné Kocsis Andrea önkormányzati képviselő adta át.

 

Az esemény a Komárom-Esztergom Megyei Sakkszövetség és a Lángos Józsa Kertvárosi Sakk Egyesület szakmai segítségével jött létre, melynek szervezői bíznak abban, hogy minden évben sikerül megszervezniük azt.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió