Bunyós érmek diákolimpiáról

 
Győrben rendezték meg a serdülő és junior korosztály számára az ökölvívó diákolimpiát. A rekord számú mezőnyben 52 klub 312 versenyzője indult a bajnoki cím megszerzéséért. A seregszemlén a Tatabányai Sport Club 13 versenyzője vett részt. (2015.04.12.)

A tatabányai fiúk és lányok Rózsa András, Kardos József, Babai Sándor, Csokor Csaba, Udvari Attila és Csokor Zoltán irányításával, szép reményekkel utazott Győrbe. A négynapos esemény jelentőségét fokozta, hogy egyben válogató versenynek is számított, ami azt jelenti, hogy az itt érmet szerző versenyzőkre már odafigyel a szakmai vezetés.

 

A diákolimpián résztvevő TSC-s versenyzők: Sándor Barbara, Lakatos Izabella, Sípos János, Pongó Richárd, Dér József, Mészáros Zoltán, Pongó Albert, Mága Richárd, Szilágyi János, Rigó István, Rigó Sándor, Magyarcsik Benjamin és Vörös Róbert. Kivétel nélkül minden tatabányai versenyző harcosan küzdött a továbbjutásért, ha az ellenfél kezét is emelték a magasba, emelt fővel távozhattak a szorítóból, mert minden tőlük telhetőt megtettek a győzelem elérése érdekében. Öt tatabányai bunyós szerzett érmet a színvonalas viadalon.

 

Bronzérmes lett Sándor Barbara, Lakatos Izabella, Rigó István, Mága Richárd, míg Szilágyi János harcos öklözéssel a döntőbe jutott, ahol végül ezüstérmet vehetett át.

 

Az országos versenyen bíróként Tatabányáról Csokor Csaba és Csokor Zoltán vett részt, akik elmondták, hogy a rendezvény színvonalas volt és a tapasztalat szerzése volt számukra a naponta hét órán át tartó mérkőzések vezetése és pontozása.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió