Diáksportolókat jutalmaztak az edzőtáborban

 
A megyei diáksport-szövetség a Tatai Edzőtáborban jutalmazta azokat a sportolókat, akik az országos viadalokon diákolimpiai címeket vagy dobogós helyezéseket értek el. (2014.10.04.)

A megyei diáksport-szövetség a Tatai Edzőtáborban jutalmazta azokat a sportolókat, akik az országos viadalokon diákolimpiai címeket vagy dobogós helyezéseket értek el. (2014.10.04.)


 

Sok diák most járt először az Európa-hírű létesítményben, nagy élményt jelentett számukra az edzőtábor „feltérképezése”. Különösen a magyar olimpiai bajnokok emlékművénél időztek sokat, erre a szép alkotásra azok neveit vésték fel arany betűkkel, akik az ötkarikás játékokon a dobogó legfelső fokára állhattak. Egyik kislány meg is jegyezte: de jó lenne, ha egyszer az én nevem is ott lenne.

Ideális helyszín volt az edzőtábor, már csak azért is, mert évente több diákolimpiai rendezvénynek ad otthont. Egyébként Tompa Andor, a létesítmény igazgatója a megyei diáksport-szövetség elnöke, aki szívügyének tekinti a fiatalok sportolását.

Az edzőtábor konferenciatermét zsúfolásig megtöltötték az ünnepeltek. Hetvenhat diákolimpiai bajnok, 42 második helyezett és 76 harmadik helyezett volt ott az eseményen, amelyen, amelyen elsőként Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke köszöntötte a diákokat. További szép sikereket kívánt a fiataloknak, aki Daragó Lászlóné, a Magyar Diáksport Szövetség regionális igazgatóságának vezetője, Horváthy Lóránt, Tata alpolgármestere, a megyei sportszövetségek szövetsége elnöke, Németh Noémi, az MDSZ régiós irodavezetője, valamint Pallós János, Benyeczkó Ilona és Szabó Tamásné iskolaigazgatókkal együtt adta át az elismeréseket.

Péntek Sándor
Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió