Sport- és hangszerválasztó

 
Tata Város Önkormányzata, a Tatai Edzőtábor és a Tatai Atlétikai Centrum együttműködésének köszönhetően ismét megtartják a Tatai Nagy Sportágválasztót, egyben a Nagy Tatai Hangszerválasztót. A rendezvény időpontja: 2015. május 15-16. (péntek, szombat), 9-17 óra között. (2015.05.06.)

A rendezvény helyszíne ezúttal is a Tatai Edzőtábor.

 

A tavaly nagy sikert aratott esemény ismét azzal a céllal valósul meg, hogy Tata és a kistérség sportegyesületeinek lehetőséget adjon a bemutatkozásra, a sportágak, sportegyesületeik népszerűsítésére és toborzásra a rendezvényen nagy számban megjelenő gyerekek és családok előtt.

 

A kétnapos rendezvény pénteki napján az oktatási intézményekből látogatnak ki a gyerekek a rendezvényre csoportosan, pedagóguskísérettel (óvoda felső csoportjai, általános és középiskolák), szombaton pedig az egyéni látogatók, családok mehetnek a rendezvényre, amelyen a látogatóknak lehetőségük nyílik arra, hogy a sportágakat nyílt edzés formájában próbálják ki.

 

A sportolás mellett neves élsportolók színpadi beszámolói és látványos színpadi bemutatók is megtekinthetők a rendezvény színpadán. A rendezvényen mindenki kiválaszthatja a számára legmegfelelőbb sportágat, vagy éppen hangszert.

 

Minden fiatalt vár a térségből, de a megyéből is a II. Tatai Nagy Sportágválasztó és a Nagy Tatai Hangszerválasztó.    Péntek

 


Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió