Diáksport

Ismét jeleskedtek a Dobó-gimnázium evezősei

A Magyar Evezős Szövetség és az Országos Diáksport Szövetség, Szolnokon rendezte meg a 2013. évi Országos Evezős Diákolimpiai döntőt. Az esztergomiak ismét remekelten a viadalon. (2013.10.15.)

Tovább

A megye támogatja a sportot

Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke, valamint Horváthy Lóránt, a KEM SZÖSZ elnöke és Tompa Andor, a megyei diáksporttanács elnöke írta alá azokat a szerződéseket, amelynek értelmében nyolcszázezer, illetve egymillió forint támogatásban részesül a két sportszervezet.

Tovább

Jó tanuló esztergomi evezősök

A városban már hagyománnyá vált, hogy december hónapban elismerésben részesülnek azok a diáksportolók, akik sporteredményeik mellett a tanulásban is példát mutatnak. (2011.12.18.)

Tovább

Herczegh Ferenc-emléktorna

Emléktornát rendeznek az idén elhunyt testnevelő tanár, röplabdaedző, Herczegh Ferenc emlékére a volt Bánki Donát (ma Kandó Kálmán) Szakközépiskolában december 3-án. (2011.10.14.)

Tovább

Sportlövő diákolimpia

A Komáromi VSE és a Komárom –Esztergom Megyei Sportlövő Szövetség a Komárom-Esztergom Megyei Diáksport Szövetség október 7-én Komáromban rendezi meg a megyei diákolimpiát. (2011.09.23.)

Tovább

Evezős diákolimpiai sikerek

Az ország több mint 70 oktatási intézményének tanuló álltak rajthoz, a 2011/2012. tanév Országos Evezős Diákolimpiai versenyén, a Velence-tavi evezős pályán. Az ersztergomiak közül többek között a  Kovács Liza-Kiffer Dorina duó (képünkön) is aranyérmes lett. (2011.09.20.)

Tovább

Megyei segítség a diáksporttanácsnak

Új elnököt választott a Komárom-Esztergom Megyei Megyei Diáksporttanács. A posztot a Tatai Edzőtábor igazgatója, Tompa Andor tölti be. Az új elnök bemutatkozó látogatáson járt Popovics Györgynél, a megyei közgyűlés elnökénél.(2011.07.11.)

Tovább

A TSC ökölvívói a diákolimpián

A közelmúltban került megrendezésre Kaposváron az utánpótlás olimpia, melyen 62 egyesület 257 fő induló vett részt. A TSC színeit 4 versenyző képviselte. (2011.04.30.)

Tovább

Tájfutó megyei diákolimpia

Március 24-én 10 órától a Koppánymonostori Ifjúsági Tábor környékén rendezik  meg a 2011. évi tájfutó diákolimpia megyei döntőjét. (2011.03.17.)

Tovább

Megyei sportlövők sikerei

A Tatai Edzőtáborban a magyar Diáksport Szövetség és a magyar Sportlövők Szövetsége rendezte meg  a 2010 évi diákolimpia országos döntőjét. (2010.11.08.)

Tovább

EVEZŐS DIÁKOLIMPIA

 Az Országos Diáksport Szövetség, a Magyar Evezős Szövetség és a Velence-tavi Sportiskola közösen rendezte meg az idei diákolimpiát. Szép esztergomi sikerek születtek. (2010.09.21.)

Tovább

Wesselényi-pályázat

A Wesselényi Miklós Sport Közalapítvány pályázatot hirdet a szabadidősportban működő, KIZÁRÓLAG ÉP TAGOKAT FOGLALKOZTATÓ SPORTEGYESÜLETEK SZÁMÁRA. (A kategória). 2010.09.01.)

Tovább

« 4/6. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió