Diáksport

A DÓZSA DSE NEMZETKÖZI SIKERE

 A közelmúltban Szlovéniában, a népszerű tengerparti üdülőhelyen Izola városában szerepeltek a tatabányai Dózsa DSE leány kézilabdázói egy nemzetközi fesztiválon. (2010.07.19.)

Tovább

12 pont a magyar sportért

A Nemzeti Sportszövetség (NSSZ) bemutatta azt a 12 pontos javaslatcsomagot, amelyet a magyar sportélet felemelkedéséért állított össze. (2010.06.17.)

Tovább

Pályázati sporttámogatás diákoknak

A MOL Nyrt. Új Európa Alapítványa pályázatot hirdet 10-18 éves magyarországi általános és középiskolás diákok részére, akik országos vagy nemzetközi sportversenyeken kiemelkedő teljesítményt értek el eddig (országos verseny esetén 1-3. helyezés, nemzetközi versenyen 1- 10. helyezések), és szakmai fejlődésükhöz további támogatásra van szükségük.

Tovább

SPORTOLÓ DIÁKOK Tatán

A téli szünidő, sportban, élményekben gazdag hasznos idő eltöltése, kihasználása a célja annak a közös programnak, amelyet a tatai önkormányzat és az Aréna Sportcentrum rendez december 3-ig. A projekt szlogene: Sportoló Diákok. (2009.12.21.)

Tovább

Sportlövők megyei diákolimpiája

Komárom–Esztergom Megyei Sportlövő Szövetség rendezte meg Tatabányán a 2009 évi megyei sportlövő diákolimpiát, amelyen  jó eredmények születtek. (2009.10.31.)

Tovább

Új partnerkapcsolat született

Október 27-30-ig megyei kézilabda-küldöttség járt az erdélyi Brassóban. Az ottani Dinamó BKC jubileumi ünnepségén a brassói sportiskola és a tatai Kökúti-iskola partnerkapcsolati szerződést kötött. (2009.10.30.)

Tovább

A Hősök terén kosaraztak

Tatán, a  Hősök terén, a Bláthy Ottó Szakközépiskola előtt ismét a streetball (utcai kosárlabda) volt a város kiemelt rendezvényének a helyszíne. Jöttek a fiatalok, és már alig várták a kezdetet. Roppant ügyesen bántak a labdával, néhány fiatal kimagasló megmozdulásokkal vétette magát észre. (2009.10.21.)

Tovább

EVEZÉS: Diákolimpiai sikerek

A Magyar Diáksport Szövetség és a Magyar Evezős Szövetség közös szervezésében rendezték meg a 2009. évi országos evezős diákolimpiát a Velence-tavi evezős pályán. (2009.09.22.)

Tovább

Az iskola egyharmada kézilabdázik

A Kőkúti Általános az utánpótlás-nevelés egyik országos bázisa. Hamarosan kezdődik az új tanév, és sok tehetséges gyerek tanul majd az oktatási intézményben.  Érdemes visszatekinteni a kezdetekre. (2009.08.18.)

Tovább

Nagy nyergesi teniszsiker Balatonbogláron

 Egyre nagyobb érdeklődés kíséri az általános, és középiskolák részére kiírt tenisz diákolimpiát. Már 2008-ban több mint hét megyében rendeztek megyei döntőket. Mivel a Magyar Tenisz Szövetség már több megye, több mint 100 iskolájában bevezette a tenisz-oktatást a testnevelési órán, várható volt, hogy 2009-re az érdeklődés tovább fog növekedni. Ez így is történt. (2009.06.25)

Tovább

Pályázatok kiírása

Megjelent a Wesselényi Miklós Sport Közalapítvány pályázati kiírása. Ugyancsak megjelent az Európai Bizottság „Előkészítő intézkedések a sport területén” /EAC 21/2009 jelű pályázati kiírása. (2209.06.22.)

Tovább

VII. Streetball Tatán

 Május 23-án immáron hetedik alkalommal rendezi meg a Tatai Polgármesteri Hivatal, a  városi diáksportbizottság és a Tatai SE  a Streetball-napot reggel kilenc órától. (2009.05.13.)

Tovább

« 5/6. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió