A DÓZSA DSE NEMZETKÖZI SIKERE

 
 A közelmúltban Szlovéniában, a népszerű tengerparti üdülőhelyen Izola városában szerepeltek a tatabányai Dózsa DSE leány kézilabdázói egy nemzetközi fesztiválon. (2010.07.19.)
A közelmúltban Szlovéniában, a népszerű tengerparti üdülőhelyen Izola városában szerepeltek a tatabányai Dózsa DSE leány kézilabdázói egy nemzetközi fesztiválon. (2010.07.19.)
 
A Gyurkovics István testnevelő-edző által irányított csapat évek óta részt vesz az immár 18.alkalommal megrendezett EUROFEST elnevezésű nemzetközi kézilabda tornán, ahová az idei esztendőben 18 ország 170 csapatának részvételét regisztrálták.
A rendkívül jó hangulatú megnyitó ünnepségen felvonult minden résztvevő és a riviérán kialakított pályán teltházas nézőtér előtt mutatták be illetve köszöntötték a csapatokat.
A nemzetközi tornán a 1995.évben született lányok mezőnyében 17 együttes küzdött a helyezésekért.
A Dózsás lányok kiválóan szerepeltek és a nagyon jó csapatmunkának köszönhetően az előkelő IV. helyezést érték el. Ezért a kimagasló csapat-teljesítményért járó serleget az ünnepélyes eredmény-hirdetéskor Szabó Petra csapatkapitány vette át.

 

A csapat tagjai:
Bérczes Zita
Csordás Lívia
Kiss Barbara
Kollár Barbara
Majtán Mercédesz
Makai Vivien
Molnár Renáta
Sasfalvi Kata
Schaffer Vivien
Szabó Petra
Szommer Nikoletta
Szommer Patrícia
Valentin Villő
 
A Dózsa Diáksport Egyesület vezetőségének, a szponzoroknak, szülőknek és támogatóknak köszönhetően szabadidejükben a lányok ellátogattak Európa legnagyobb  csepkőbarlangjába és a közeli sziklavárat is megtekintették, azonban kellemes kikapcsolódást nyújtott számukra a strandolás az Adria partján, az Isztriai-félszigeten.
Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió