Megyei sportlövők sikerei

 
A Tatai Edzőtáborban a magyar Diáksport Szövetség és a magyar Sportlövők Szövetsége rendezte meg  a 2010 évi diákolimpia országos döntőjét. (2010.11.08.)

A Tatai Edzőtáborban a magyar Diáksport Szövetség és a magyar Sportlövők Szövetsége rendezte meg  a 2010 évi diákolimpia országos döntőjét. (2010.11.08.)

ATatai edzőtábor ideális helyszínnek bizonyult a verseny lebonyolításához, mert az ország megyéiből összegyűlt, népes mezőny (338 induló)kényelmesen elfért a tábor létesítményeiben és a felállított 60 lőálláson viszonylag hamar sorra kerülhettek a versenyzők. Az egész napos rendezvényen kiválóan szerepeltek Komárom-Esztergom Megye válogatott versenyzői.

A Szingapúri Ifjúsági Olimpián részvett  versenyzőink ,most sem okoztak csalódást és nagyszerű versenyzést produkálva , Kapás István és Szijj Katinka is első helyen végzett ,és így a igazolt Középiskolás fiú csapat ( Kapás István, Benczik Gergő , Nagy Sándor )és a (Szijj Katinka, Varga Inez, Hudec Tímea)összeállítású  lány csapat is nyert. Az Általános Iskolás fiú puskás ok jól szerepeltek kis szerencsével érmeket hozhattak volna, mert Kelkó Balázs mindössze 2 körrel maradt le a dobogóról és 4.-ik lett, a Kelkó Balázs,Tóth Tamás Bence, Tifán  Antal összeállítású csapat a 4.-ik helyen végzett 2 körrel lemaradva a dobogóról!

Még szerencsétlenebb volt a középiskolás fiú puskás csapat, mert a Scalzottó Adriáno,Sipos Gábor,Sipos Béla összeállítású csapat mindössze egy !!! körrel csúszott le a dobogóról.Kiválóan versenyzett , középiskolás lány  kategóriában a Sárisápi puskás csapat Ők az 5.-ik helyet szerezték meg , a csapat tagjai: Nagy Lorina, Thier Titanilla,Csúri Brigitta felkészítő tanár- Csicsmann János úr.

Nagyszerűen versenyeztek a Kovács Ferenc tanár úr irányításával felkészülő Piliscsévi igazolt pisztolyos versenyzők ,egyéniben Petőz Dávid első helyezést ért el. A Petőcz Dávid, Valasek Márk, Klányi Ádám, összeállítású csapat pedig a dobogó legfelső fokára állhatott. Jól szerepeltek a Piliscsévi általános iskolás pisztolyos lányok is, a Gürez  Ebru, Klányi Rebeka, Fodor Katalin összeállítású csapat III. helyen végzett.

Ez bizonyítja ,hogy Piliscséven kiváló szakmai munka folyik! A néhány éve létrejött Egyesület, rendkívül mostoha körülmények közt dolgozó  (az általános Iskola kazánházában felállított 4db!!! lőálláson ) Piliscséviek szinte a semmiből jöttek fel és lassan meghatározó erővé válnak a hazai pisztolyos lövészsportban! A Komárom- Esztergom megyei csapat elnyerte a Megyék közti összesített eredményekért járó kupát is mert a2010 Évi Országos Diák Olimpia legeredményesebb csapata volt.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió